Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Re: Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Κοινος δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις. 8-|
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Τασουλη μου ...

ας φυλαχτουμε αρχικα απο τον εαυτο μας..... γιατι αυτο που γινεται ειναι λυπηρο και δεν υπαρχουν λογια, αλλα το βασικο για μενα ειναι να ξυπνησουμε τη συνειδηση μας με πραξεις πλεον, γιατι ο υπνος ειναι ακομα βαθυς @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Ελενακι μου :x @};-
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Η Google μπλοκάρει την πρόσβαση στην ταινία που ξεσήκωσε τους μουσουλμάνους

Στην Ινδονησία, την πιο πολυπληθή μουσουλμανική χώρα του κόσμου, ο ιστότοπος YouTube που ανήκει στη Google έχει αρχίσει να εμποδίζει την πρόσβαση των χρηστών του διαδικτύου στην αντιισλαμική ταινία.
Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την αντιισλαμική ταινία, που θεωρείται ότι προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ, μπροστά στο αμερικανικό προξενείο στο Καράτσι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία πυροβόλησε στον αέρα και έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού για να διαλύσει τους περίπου χίλιους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το προξενείο έπειτα από έκκληση μιας σιιτικής θρησκευτικής οργάνωσης.

Οι διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και πλησίασαν στο πολύ καλά φρουρούμενο κτίριο του προξενείου εναντίον του οποίου έριξαν πέτρες.

«Κάτω η Αμερική», «Θα θυσιάσουμε τις ζωές μας για να προφυλάξουμε την τιμή του προφήτη», «Κρεμάστε τον σκηνοθέτη της ταινίας», φώναζε το πλήθος.

Από τα επεισόδια «τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διοικητής της αστυνομίας του Καράτσι Ικμπάλ Μέχμουντ, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι συνελήφθησαν.

Κανένα μέλος του προσωπικού του αμερικανικού προξενείου δεν τραυματίστηκε, ενώ το κτίριο δεν υπέστη ζημιές, σημείωσε από την πλευρά του ο Ρίτσαρντ Σίλβερ, εκπρόσωπος του προξενείου.

Στο μεταξύ στην Ινδονησία, την πιο πολυπληθή μουσουλμανική χώρα του κόσμου, ο ιστότοπος YouTube έχει αρχίσει να εμποδίζει την πρόσβαση των χρηστών του διαδικτύου στην αντιισλαμική ταινία, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας.

«Η Google, στην οποία ανήκει το YouTube, μας έστειλε μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Πέμπτη το βράδυ με το οποίο μας ενημερώνει ότι εμποδίζει την πρόσβαση στην Ινδονησία σε 16 ιστότοπους που συνδέονται με την ταινία ‘Η αθωότητα των μουσουλμάνων’», δήλωσε ο Γκάτοτο Ντέουα Μπρότο, εκπρόσωπος του υπουργείου Επικοινωνιών και Ενημέρωσης της χώρας.

Κάποια αποσπάσματα της ταινίας ήταν ακόμη προσβάσιμα σήμερα μέσω του YouTube, όμως, σύμφωνα με τον Μπρότο, η Google κάνει «ιδιαίτερες προσπάθειες» για να το διορθώσει.

Εξάλλου η Google έχει εμποδίσει την πρόσβαση στην αντιισλαμική ταινία και στην Ινδία.

«Η Google India, βάσει των νόμων της Ινδίας, έχει κλείσει την πρόσβαση στο προσβλητικό υλικό», ανακοίνωσε σήμερα ο ιστότοπος YouTube.

Η Google έχει ήδη εμποδίσει την πρόσβαση στο βίντεο αυτό σε άλλες χώρες όπου έχουν σημειωθεί επεισόδια, όπως η Λιβύη και η Αίγυπτος.

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 74&catid=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

και σχετικά με την ταινία..

"Ο Μωάμεθ ήταν νεκρόφιλος, ομοφυλόφιλος και παιδεραστής"

Οι δημιουργοί της αμερικανικής ταινίας, η οποία θεωρήθηκε προσβλητική προς τον προφήτη Μωάμεθ, είχαν επηρεαστεί από έναν Αιγύπτιο κόπτη ιερέα και ιεροκήρυκα, ο οποίος ζει στη νότια Καλιφόρνια και συνηθίζει να προσβάλλει τον Μωάμεθ, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα των Los Angeles Times.
Η εφημερίδα γράφει ότι ο άνθρωπος αυτός ονομάζεται Ζακαρία Μπότρος και κηρύττει ότι ο Μωάμεθ ήταν νεκρόφιλος, ομοφυλόφιλος και παιδεραστής.

Ο ίδιος ο Μπότρος δεν συνδέεται άμεσα με την ταινία “Innocence of Muslims”, αλλά οι τρεις δημιουργοί της ήταν οπαδοί του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο Στιβ Κλάιν, χριστιανός που επεξεργάστηκε το σενάριο, δήλωσε ότι ο Μπότρος ήταν "στενός φίλος" και τον συνέκρινε με τον αμερικανό υπέρμαχο των πολιτικών δικαιωμάτων Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Τζόζεφ Νασράλα, επικεφαλής μιας χριστιανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Ντουάρτε όπου γυρίστηκε μέρος της ταινίας, εξεθείασε την ιστοσελίδα του Μπότρος FatherZakaria.net.

Στο μεταξύ, ο Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, που οργάνωσε την παραγωγή, δήλωσε ανοιχτά ότι είναι πιστός του Μπότρος από την φυλακή όπου βρισκόταν, γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπότρος φυλακίστηκε πολλές φορές στην πατρίδα του την Αίγυπτο επειδή επιχείρησε να προσηλυτίσει μουσουλμάνους στον χριστιανισμό και τελικά εξορίστηκε.

Στην Αυστραλία ξεκίνησε να κηρύττει διαδικτυακά ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία με λανθασμένη κατεύθυνση, έγραψε η εφημερίδα.

Ως αποτέλεσμα η αλ Κάιντα φέρεται ότι εξέδωσε φάτουα, ζητώντας τον θάνατό του και προσφέροντας αμοιβή 60 εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον τον σκοτώσει, αναφέρουν οι Times.

Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Χάντινγκτον Μπιτς της νότιας Καλιφόρνιας στις αρχές του 2000 και ίδρυσε το δίκτυο Alfady, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Η ταινία "Innocence of Muslims" ήταν παραγωγής μιας αμερικανικής θρησκευτικής οργάνωσης με τον τίτλο "Τα Μίντια για τον Ιησού" και φέρεται ότι σκηνοθέτης της ήταν ένας σκηνοθέτης ταινιών πορνό.

Ο Νακούλα, ένας Αιγύπτιος κόπτης χριστιανός που ζει στις ΗΠΑ, έχει παραδεχτεί ότι έχει ανεβάσει το διαφημιστικό της ταινίας στο Ίντερνετ. Το 2010 καταδικάστηκε για τραπεζική απάτη και παρέμεινε για έναν χρόνο στη φυλακή προτού αποφυλακιστεί με αναστολή.

Ο Κλάιν, βετεράνος του πολέμου στο Βιετνάμ και ιδρυτής της αίρεσης Ηνωμένοι Γενναίοι Χριστιανοί (Courageous Christians United), που είναι γνωστή για τις διαμαρτυρίες της έξω από τεμένη και ναούς μορμόνων, λειτούργησε ως "σύμβουλος" της παραγωγής.

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 73&catid=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ρε τι γίνεται με τις θρησκείες...

φφφφφφφφφ!!! :?

ούτε σε 120.000 χρόνια τούτοι δεν θα γίνουν ΄Ανθρωποι...Οι μεν και οι δε...

μ' αρέσει που λέει ότι ο μωαμεθανισμός είναι σε λάθος κατεύθυνση...Ενώ οι άλλες...μπουχουχουχαχαχαχαχαχαχαχα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Καπου ειχαν σηκωσει πανο οι μωαμεθανοι οτι ο μωαμεθ ειναι ο μοναδικος αληθινος θεος :dance:

Βρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει :whistle:

Αυτοι ομως παρα ειναι με τον φανατισμο τους.. :-%
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όσο πιο "αμόρφωτος" ο λαός, τόσο περισσότερο εδραιώνεται ο φανατισμός, Τασούλη μου...

οι μάζες δεν ελέγχονται με άλλον τρόπο...

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Ένας μέχρι σήμερα άγνωστος πάπυρος γραμμένος στα αρχαία κοπτικά που περιλαμβάνει τη φράση «ο Ιησούς τούς είπε, η γυναίκα μου...» πυροδοτεί έντονες αντιπαραθέσεις στον χριστιανικό κόσμο για το αν ο Ιησούς ήταν ή όχι παντρεμένος. Η ύπαρξη του παπύρου, που χρονολογείται από τον 4ο αιώνα, έχει μέγεθος όχι μεγαλύτερο από αυτό μιας πιστωτικής κάρτας, αποκαλύφθηκε από την καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κάρεν Κινγκ από το Ντιβίνιτι Κόλετζ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ρώμη.

«Η χριστιανική παράδοση εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι ο Ιησούς ήταν ανύπαντρος , ακόμα και αν υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις που να υποστηρίζουν αυτήν την εκδοχή» επισήμανε η Κινγκ. «Αυτή η φράση δεν αποδεικνύει ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος, αλλά μας λέει ότι το ζήτημα αυτό ήρθε στην επιφάνεια στο πλαίσιο των έντονων αντιπαραθέσεων για την σεξουαλικότητα και το γάμο, την εποχή εκείνη» τόνισε η καθηγήτρια.

Ο πάπυρος περιλαμβάνει έναν διάλογο στον οποίο ο Ιησούς αναφέρεται στη σύζυγό του Μαρία και σύμφωνα με την Κινγκ πρέπει να είναι μετάφραση στα κοπτικά ενός ευαγγελίου που γράφτηκε στα ελληνικά τον 2ο μ.Χ αιώνα.

Τα υπολοιπα εδω:
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231213714
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το έβαλα κι εγώ σήμερα :)

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Vaso έγραψε:το έβαλα κι εγώ σήμερα :)
:) :)
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Ο θησαυρός του μετεωρίτη

Μια φορά και έναν καιρό, πριν από 35,7 εκατομμύρια χρόνια, στο τέλος της Ηώκαινου Περιόδου, ένας αστεροειδής με διάμετρο 5-8 χιλιομέτρων προσέκρουσε στη Γη - εκεί όπου βρίσκεται σήμερα η Ανατολική Σιβηρία. Δημιουργήθηκε ένας κρατήρας πλάτους 100 χιλιομέτρων, ο έβδομος μεγαλύτερος καταγεγραμμένος κρατήρας από πρόσκρουση αστεροειδούς στη Γη. Συγκρατήστε το όνομά του: Ποπιγκάι Αστρομπλεμ.

Η Μόσχα μόλις αποκάλυψε ένα μυστικό το οποίο γνώριζε από τη δεκαετία του 1970: κάτω από τον Ποπιγκάι κρύβονται διαμάντια «τρισεκατομμυρίων καρατίων», που θα μπορούσαν να κρατήσουν χορτάτη τη διεθνή αγορά διαμαντιών για τα επόμενα 30 χρόνια. Και σύντομα θα ξεκινήσει η αξιοποίησή τους.

Τα διαμάντια στον Ποπιγκάι δημιουργήθηκαν ακαριαία: ήταν τέτοιο το σοκ και η πίεση από την πρόσκρουση του μετεωρίτη που μέσα σε μια στιγμή σε ακτίνα 13,6 χιλιομέτρων από το «σημείο μηδέν» ο γραφίτης του εδάφους μετατράπηκε στους πολύτιμους λίθους. :x :x :x :x :x

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ΙΤΑΡ-Τας, είναι «δύο φορές πιο σκληρά» από τα συνήθη διαμάντια, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για βιομηχανική και επιστημονική χρήση. «Η αξία των επονομαζόμενων "διαμαντιών πρόσκρουσης" αυξάνεται χάρη στα ασυνήθιστα τραχιά χαρακτηριστικά τους και στο μεγάλο τους μέγεθος», σημείωσε ο Νικολάι Ποκιλένκο, διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωλογίας και Μεταλλειολογίας στο Νοβοσιμπίρσκ, που πήρε από το Κρεμλίνο το πράσινο φως για να κάνει την αποκάλυψη μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Τα κοιτάσματα υπερ-σκληρών διαμαντιών που περιλαμβάνουν οι βράχοι στη δομή του Ποπιγκάι είναι δεκαπλάσια από όλα τα γνωστά αποθέματα του κόσμου. Μιλάμε για τρισεκατομμύρια καράτια. Συγκριτικά, τα γνωστά σημερινά αποθέματα στο Γιακούτια [ένα ρωσικό ορυχείο] εκτιμώνται σε ένα δισεκατομμύριο καράτια».

O:-) :x :x :x :x :x

http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4753144" onclick="window.open(this.href);return false;
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να πούμε στον μετεωρίτη, αν ξαναπεράσει από την Γη, να θυμηθεί το μπαλκόνι μου ε? O:-) O:-) O:-)

δεν τα θέλω για εμένα, αλλά για να ξεχρεώσω την Ελλάδα...

γιατί, αν πέσει στην Ελλάδα, αυτοί οι άχρηστοι είναι ικανοί να την πουλήσουν ολόκληρη...

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Ω, όμορφο ^^
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

L-) και στο δικό μου παρακαλώ ένα ρόζ διαμαντάκι O:-) :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”