Σ ευχαριστω Χαριντεα...θα σου πω κατι που ενοιωσα μολισ ειδα τα γραφομενασου και χωρις παρεξηγηση...νομιζω οτι κανουμε ακριβως το αντιθετο!!!...εγω δεν πεταξα τιποτα..αλλα τ αφομοιωσα,τα εκανα δικα μου..ενω εσυ τα πετας..οποτε παλι στη ´μουρη' σου ερχονται και τα βρισκεις μπροστα σου(νομιζεις οτι εχεις νεα να πεταξεις αλλα ειναι τα ιδια)...γι αυτο ειναι επαναλαμβανομενη η πραξη του 'ξεκαθαρισματος' σου....εγω 1 φορα το εκανα γιατι το αισθανθηκα ...το βιωσα.....εσυ νοιωθω οτι προσπαθεις επι τουτου,,,εγω δεν προσπαθησα....βιωσα/γειωσα κατι αλλο και μου συνεβη αυτοHARIDEA έγραψε:Ξέρεις πόσα έχω και εγώ πετάξει για να περπατήσω ελεύθερα.... Όμως κάθε φορά νοιώθω ότι έχω ακόμα και άλλα να πετάξω μέχρι να μη με βαραίνει απολύτως τίποτα.... Τότε έρχεται συνειδητά πλέον η απόλυτη ελευθερία....Νοιώθεις ένας καινούργιος άνθρωπος...Καλή αρχή !!!!!!!Μαζεψα τα 'πραγματα' μου που αυτα τα ιδια μου 'εκλειναν'-χωρις να το ξερω- το 'δρομο'...τα τοποθετησα εκει που ανηκουν..καο ο 'δρομος' εμεινε ελευθερος να τον 'περπατησω'
Και παλι δεν τα λεω αυτα για να σε θιξω...αλλα αν σου κανει κατι κλικ απο τα γραφομενα μου θα το καταλαβεις...αλλιως γραψε με λαθος....φιλακιααααααααααααα