Γιάννη εγω δεν το βλέπω πια την χάνω με χάνει!έκλισε κάποιος κύκλος!το θεμα είναι όταν ξανα ανοίξει με άλλους συντρόφους να έχει γίνει ο απολογισμός και να υπάρχουν επιγνώσεις όχι γιατο τι δεν έκενε ή έκανε ο άλλος αλλά εγώ!αλλιώς ο επόμενος ή η επόμενη θα είναι μια απο τα ίδια!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Οταν αγαπάς κάποιον , τον αφήνεις να φύγει...εσυ είσαι το τόξο ...εκείνος είναι το βέλος....είπε κάπου ο Ράινερ Μαρία Ριλκε
Σφαιρούλα μου εγώ έχω ΄καλές σχέσεις με όλους τους πρώην, πλην ενός...του ακατονόμαστου..έξω και μακρυά...Και γιατι να έχω κακές?Μοιράστηκα μαζί τους κομμάτια από τη ζωή μου...Ασε που δεν είναι καλό να κλείνεις πόρτες.. :lol:
Γιάννη μου οχι μην αφηνεσαι στα παιχνιδια του νου.
Θα σου πω εγω πως θα μπορουσε να σκεφτει με την διατροφή;
"Σαν μπορείς μη τα δωσεςι και να δεις που θα βρεθείς"
Οχι μετα τον πανικο του χωρισμου δενυαπρχουν λογοι μάχης.Εγω παντως τους πατεράδες των παιδιων μου τους λατρεύω.
Στον εναν εκανα και Ρεικι και τα ξαναβρήκε με τηννυν συζυγο.
Τζιλντάκι, ερωτικά να κλείνεις πόρτες για να ανοίγουν κάποιες άλλες...Αν δεν τελειώσει μέσα μας, ποτέ δεν θα τελειώσει και έξω από εμάς...
Πάντα θα πλανάται ένα "γιατί" μέσα μας και αυτό θα μας δεσμεύει είτε στον ίδιο σύντροφο, είτε σε κάποιον που έχει ακριβώς τις ίδες "ποιότητες" χαρακτήρα...
Συμβουλή απλή, και μην την κρατήσεις αν δεν σου κανει...
Κοίτα στο τραπεζι λεμε ότι εχουμε να πουμε ....
Στρωμενα εχουμε...
Πιτα απο δω .........
ψωμι ααπο κει...........καρασακια και τα λοιπα και τα λοιπα.......
Ε βουβοι θα τρωμε;
Αμαν!
Παω για μπανιο στην ακντινα.....
που σημαινει
ποτα
και τσιγαρα
δεν πειρζει που δεν καπνιζω ουτε που δεν πινω........καμαι μπυρα μπορει να την ρίξω όμως....
Χαιρεσθε χαιρεσθε!