Μαζι, αμέ!silver29 έγραψε:ιεεεπ Αμαλιτσα τι κανεις?
μαζι εχουμε περιπολο σημερα?
![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα παιδιά.
Διαβάζοντας οτι ''εχασα' τις προηγούμενες ημέρες είδα κάτι που μου τράβηξε την προσοχή. Θα ήθελα να ρωτήσω την Τζίλντα τι εννοεί με αυτό εδω
Παρ΄οτι ανάμεσα σε αυτό το κόσμο , υπήρξαν διάφορα άτομα που συμπάθησα η εκτίμησα....υπήρξαν άτομα που είχαν πολλες γνώσεις θεωρητικές , πρακτικές κλπ , δεν είδα ούτε εναν για δείγμα που να μπορεί να είναι παράδειγμα. Κάποιο δλδ που να εκπέμπει καλωσύνη , ομορφιά και ανθρωπιά με τρόπο που να συγκινεί και να προτρέπει με τον εαυτό του.
Αντίθετα ,αυτές οι ''γνώσεις'' που με εντυπωσίαζαν χρησίμευσαν και απο οτι ξέρω εξακολουθουν να χρησιμεύουν για λάθος κατα την γνώμη μου σκοπούς.
Η αυτογνωσία αντί για να είναι το μέσο με το οποίο θα οικοδομήσουμε τον εαυτό μας πιο σταθερό και άρμονικό εγινε το όπλο για χειρισμό, επίδειξη, ματαιοδοξία κλπ
Ομως εκτός απο αυτό και διάφορες άλλες γελοίες μεγαλεπήβολες φράσεις , δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο....ως εκεί που είδα....βέβαια...
Κάποιες τεχνικές προφανώς να μπορούσαν να εχουν αποτελέσματα αν αυτός που τις χρησιμοποιούσε ΄μπορούσε να ΕΙΝΑΙ...αλλά κανείς δεν είναι αλλά όλοι αυτοί ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....αρα όλο κι όλο ενα θεατρικό είναι...
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής .....
Μπορεί κάποιος , όπως δίνει ενέργεια [ στο ρέικι ας πούμε] να την ''πάρει'' απο ενα άλλο εν αγνοία του?
Αν όχι , τότε πως γίνεται και στέλνουμε [ αυτό το εχω επιβεβαιώσει οτι συμβαίνει] αλλά δεν ισχύει και το αντίθετο?
Γνωρίζω μια αποψη που σέβομαι αλλά δεν είμαι βέβαιη οτι είναι ετσι που λέει οτι αν μια ενέργεια αντιβαίνει ως προς το γενικό καλό το κοσμικό την απορρίπτει και δεν την μεταδίδει...αλλά είναι ετσι?
Και το πιο ''περίεργο''
Πως και για πιο λόγο να ''χρησιμοποιήσει '' κάποιος την δική μας ενεργεια...αυτό που λέει η Τζίλντα?
Αυτό το κράνος που λες είναι σχήμα λόγου η κάτι απίστευτο που θεωρητικά συνέβει????
Επειδή είναι πολλά, αν πρέπει να μεταφερθούν κάπου άλλού , παρακαλώ ας το κάνουν οι συντονιστές...εγω δεν ήξερα που να τα γράψω...

Διαβάζοντας οτι ''εχασα' τις προηγούμενες ημέρες είδα κάτι που μου τράβηξε την προσοχή. Θα ήθελα να ρωτήσω την Τζίλντα τι εννοεί με αυτό εδω
Δεν εχω τόση μεγάλη εμπειρία απο εσωτερικές ομάδες...όλο κι όλο σε μια, συμμετείχα και αυτό για ενάμισυ περίπου χρόνο. Συνάντησα όμως εκτός απο τους συγκεκριμένους και πολλούς άλλους που είτε απο κοντά , είτε απο μακριά προσπάθησαν να προσηλιτίσουν.Μου έβαλαν ένα κράνος στο
κεφάλι για να μου καθαρίσουν το μυαλό( ), μου υπαγόρευαν
επικλήσεις σε κάποιον "κύριο" που δεν μου έλεγαν όμως ποιος
είναι και έπαιρναν την ενεργειά μου και την χρησιμοποιόύσαν
για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς...
Παρ΄οτι ανάμεσα σε αυτό το κόσμο , υπήρξαν διάφορα άτομα που συμπάθησα η εκτίμησα....υπήρξαν άτομα που είχαν πολλες γνώσεις θεωρητικές , πρακτικές κλπ , δεν είδα ούτε εναν για δείγμα που να μπορεί να είναι παράδειγμα. Κάποιο δλδ που να εκπέμπει καλωσύνη , ομορφιά και ανθρωπιά με τρόπο που να συγκινεί και να προτρέπει με τον εαυτό του.
Αντίθετα ,αυτές οι ''γνώσεις'' που με εντυπωσίαζαν χρησίμευσαν και απο οτι ξέρω εξακολουθουν να χρησιμεύουν για λάθος κατα την γνώμη μου σκοπούς.
Η αυτογνωσία αντί για να είναι το μέσο με το οποίο θα οικοδομήσουμε τον εαυτό μας πιο σταθερό και άρμονικό εγινε το όπλο για χειρισμό, επίδειξη, ματαιοδοξία κλπ
Ομως εκτός απο αυτό και διάφορες άλλες γελοίες μεγαλεπήβολες φράσεις , δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο....ως εκεί που είδα....βέβαια...
Κάποιες τεχνικές προφανώς να μπορούσαν να εχουν αποτελέσματα αν αυτός που τις χρησιμοποιούσε ΄μπορούσε να ΕΙΝΑΙ...αλλά κανείς δεν είναι αλλά όλοι αυτοί ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....αρα όλο κι όλο ενα θεατρικό είναι...
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής .....
Μπορεί κάποιος , όπως δίνει ενέργεια [ στο ρέικι ας πούμε] να την ''πάρει'' απο ενα άλλο εν αγνοία του?
Αν όχι , τότε πως γίνεται και στέλνουμε [ αυτό το εχω επιβεβαιώσει οτι συμβαίνει] αλλά δεν ισχύει και το αντίθετο?
Γνωρίζω μια αποψη που σέβομαι αλλά δεν είμαι βέβαιη οτι είναι ετσι που λέει οτι αν μια ενέργεια αντιβαίνει ως προς το γενικό καλό το κοσμικό την απορρίπτει και δεν την μεταδίδει...αλλά είναι ετσι?
Και το πιο ''περίεργο''
Πως και για πιο λόγο να ''χρησιμοποιήσει '' κάποιος την δική μας ενεργεια...αυτό που λέει η Τζίλντα?
Αυτό το κράνος που λες είναι σχήμα λόγου η κάτι απίστευτο που θεωρητικά συνέβει????
Επειδή είναι πολλά, αν πρέπει να μεταφερθούν κάπου άλλού , παρακαλώ ας το κάνουν οι συντονιστές...εγω δεν ήξερα που να τα γράψω...

-
Καλημερα Chriς
Στον υπνο μου σ'εβλεπα αδελφε,χθες βραδυ ειχαμε την κουβεντα σου με τον Φανη,του'λεγα τα σχετικα με το φορουμ κλπ...
Καλημερα παρεα.
''...γιατι σου γραφω τραγουδακια,με τα πιο ομορφα στιχακια...''
ΣτιχοΜΥΘΙΕΣ για σενα κιαλλες ΠΥΘΙΕΣ.
Ολα καλα chris?Θαρρος ο αγωνας τωρα δικαιωνεται.
Θαρρος, παιδια,κουραγιο θα τα καταφερουμε...
Αυγουστιατικο Σαββατοκυριακο σε πληρη εξελιξη,κι οσον αφορα την προσωπικη[εξελιξη]ολα γιαυτην γινονται,ολα γιαυτην,ΕΥκαιρια διπλη!
ΤΟ ΦΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Στον υπνο μου σ'εβλεπα αδελφε,χθες βραδυ ειχαμε την κουβεντα σου με τον Φανη,του'λεγα τα σχετικα με το φορουμ κλπ...
Καλημερα παρεα.
''...γιατι σου γραφω τραγουδακια,με τα πιο ομορφα στιχακια...''
ΣτιχοΜΥΘΙΕΣ για σενα κιαλλες ΠΥΘΙΕΣ.
Ολα καλα chris?Θαρρος ο αγωνας τωρα δικαιωνεται.
Θαρρος, παιδια,κουραγιο θα τα καταφερουμε...
Αυγουστιατικο Σαββατοκυριακο σε πληρη εξελιξη,κι οσον αφορα την προσωπικη[εξελιξη]ολα γιαυτην γινονται,ολα γιαυτην,ΕΥκαιρια διπλη!
-
ΝΑΙΙΙΙ Ποια ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ και ΣΑΝ ΡΕΜΟ[Οχι τονΑντωνη,Ιταλια μερια]
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαγισσα που τραβα σαν τον μαγνητη,αυτη που βγαζει τα καλυτερα παιδια...δες στο φορουμ μερικα[αρκετα]...
ειναι και φιλοξενα παιδια,προτεινω μια''τσαρκα στην Θεσσαλονικη''για την εμπνευσηηηη,[ξερεις εσυ],η Μα[ρ]γκουλα κοιμαται,ε?
Καλημερα Μαρ...γατουλα,καλημερα παιδια!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαγισσα που τραβα σαν τον μαγνητη,αυτη που βγαζει τα καλυτερα παιδια...δες στο φορουμ μερικα[αρκετα]...
ειναι και φιλοξενα παιδια,προτεινω μια''τσαρκα στην Θεσσαλονικη''για την εμπνευσηηηη,[ξερεις εσυ],η Μα[ρ]γκουλα κοιμαται,ε?
Καλημερα Μαρ...γατουλα,καλημερα παιδια!
Καλημέρα παιδάκια!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

και με το όμορφο, στερνό χαμόγελό σου
μια καλημέρα θα σου πω
μετά θα φύγω, θα χαθώ
και ίσως με ξαναδείς μονάχα στο όνέιρό σου...
γιατί είμαι αέρας που περνά
μέσα στης πόλης τα στενά
και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν
γιατί είμαι αύρα εσπερινή
πνοή καθάρια ζωντανή
που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροϊζουν...
αφιερωμένοι λόγοι από μένα σε όλους σας!!!!
καλημέρα Γιάννάκη! Καλημέρα Αλέξανδρε, καλημέρα Χρηστάκη!!!
Καλημέρα Φωτεινούλα!!
θα δω τον ήλιο στρογγυλό
και με το όμορφο, στερνό χαμόγελό σου
μια καλημέρα θα σου πω
μετά θα φύγω, θα χαθώ
και ίσως με ξαναδείς μονάχα στο όνέιρό σου...
γιατί είμαι αέρας που περνά
μέσα στης πόλης τα στενά
και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν
γιατί είμαι αύρα εσπερινή
πνοή καθάρια ζωντανή
που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροϊζουν...
αφιερωμένοι λόγοι από μένα σε όλους σας!!!!

καλημέρα Γιάννάκη! Καλημέρα Αλέξανδρε, καλημέρα Χρηστάκη!!!
Καλημέρα Φωτεινούλα!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό