Μανούλη μου
Μπεττούλι μου
Ιωαννάκι μου
Βασούλα μου
εδώ τα πράγματα κυλάνε σπίτι γραφείο, γραφείο σπίτι
έχουμε κάνει πρόγραμμα να πηγαίνουμε αραιά σουπερ μάρκετ ώστε να μην επιβαρύνουμε τους εργαζόμενους
αλλά και να μην συναντάμε αναρχικά (το λέω κομψά για να μην εκφραστώ..) παππούδια που έχουν δει την φάση σούπερ έξοδο σε κλάμπ
στην αρχή φοβήθηκα πολύ που η επιχείρηση δεν ήταν από αυτές που κλείσανε και έπρεπε να πηγαίνω
αλλά μέσα στην εβδομάδα διαμορφώθηκε έτσι ώστε να είμαστε ασφαλής και ηρέμησα
είμαι μόνη στο γραφείο όλη την μέρα, με παράθυρο ανοιχτό, και στην παραγωγή μείνανε δυο άτομα μόνο
τα οποία όταν δεν έχει παραγγελίες είναι έξω στο χωράφι και κάνουν σπορείο, σχεδόν δλδ όλη την μέρα
οπότε είμαι μόνη σε ένα κτίριο 120 τετραγωνικά, ηρέμησα με όλο αυτό και αφήνω την κάθε μέρα να κυλάει
χωρίς σενάρια
κατά τα άλλα τελειώνω το στήσιμο του ηλεκτρονικού μαγαζιού σε αυτή την πλατφόρμα έχοντας πλέον τα πάντα φωτο, κείμενα περιγραφής, λέξεις κλειδιά έτοιμα
το χτίζω ένα ένα καλλούδι και τώρα τελειώνω και το προφιλ και θα είμαι έτοιμη να το ανεβάσω!
μεγάλη στιγμή, έτσι που το βλέπω έστω και σε προεπισκόπηση χτυπάει η καρδούλα μου

είναι ένα μεράκι και μια υλοποίηση που επιτέλους μετά από μια διαδρομή φτάνει στην εφαρμογή
θα σας πω όταν ανέβει
πηγαίνουμε και από τα χωράφια μέσα στα 5λεπτά και στον κηπάκο και προετοιμάζουμε βοτανοσπορεία και χώμα για να υποδεχτεί τα φυτάκια
το κλίμα δε της απόλυτης ησυχίας με την Φύση να οργιάζει είναι η Εδέμ κυριολεκτικά
παιδάκια γλυκά Μαζί Δυνατοί