Αφυπνιση / Ascension

Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Vaso δεν είπα ότι ότι λέει έτσι είναι. Εγώ δουλεύω με την κουνταλινι δεν με νοιάζει κάτι άλλο από αυτό που βλέπω και κάνω ή βιώνω.

Ilia σε παρακαλώ άσε με να το κάνω αύριο αυτό.
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ήρθες για να συζητήσεις ή για να μας παραπέμψεις και να μας γνωστοποιήσεις την σελίδα σου;;;;
Rainmaker

eudemonia έγραψε:Vaso δεν είπα ότι ότι λέει έτσι είναι. Εγώ δουλεύω με την κουνταλινι δεν με νοιάζει κάτι άλλο από αυτό που βλέπω και κάνω ή βιώνω.

Όποτε θές ευδεμονία... :-D :-D
Άβαταρ μέλους
eudemonia

silver29 έγραψε:Ευδαιμονια επειδη γραφεις πρωτα στο word και μετα εδω προσεχε γιατι η αυτοματη διορθωση σε προδιδει καμια φορα και σου βγαζει αλλες λεξεις απο αυτες που θελεις

φιλικα στο λεω

Γιαννης
Πες μου σε παρακαλώ πώς το κατάλαβες... Από ατυχείς διορθώσεις?
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Ilias έγραψε:
eudemonia έγραψε:Vaso δεν είπα ότι ότι λέει έτσι είναι. Εγώ δουλεύω με την κουνταλινι δεν με νοιάζει κάτι άλλο από αυτό που βλέπω και κάνω ή βιώνω.

Όποτε θές ευδεμονία... :-D :-D

Θέλω να διαβάσω το κείμενο καλύτερα, μια ματιά του έριξα...
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Δημοσίευση από LastTimeIcheckedEnlitend »

Ilias έγραψε:Ήρθες για να συζητήσεις ή για να μας παραπέμψεις και να μας γνωστοποιήσεις την σελίδα σου;;;;
Οι απαντησεις που παιρνω ειδικα απο εσενα Ηλια ειναι ολες περι διαφημισης :) Οχι δεν με ενδιαφερει. Εχω συγκεντρωσει αυτα που χρειαζεται να δει καποιος που ψαχνεται. Μπορω να συζητησω αλλα οχι να αμυνομαι σε προσωπικες επιθεσεις.

Αν θελει καποιος να πουμε τι ειναι ο εαυτος, ο εαυτος ειναι αυτο που παντα μενει. Δεν ειναι η προσωπικοτητα, δεν ειναι το σωμα. Ο εαυτος δεν υφισταται καν ακομα και οταν η προσωπικοτητα ειναι σε ισχυ. Οποτε το να απαντω εκ μερους του εαυτου μου, το να διατηρω τον εαυτο δεν εχει καποια σημασια. Οταν ο αληθινος εαυτος ειναι παρων δεν υπαρχει καποια διαφοροποιηση στη συνειδηση, δεν υπαρχει αντιληψη δυισμου.
Rainmaker

Αφου μπορείς να συζητήσεις πήγαινε στις δυο τρείς πρώτες σελίδες του τοπικ και απάντα στα σχόλια και στις ερωτήσεις...

Σου λέω ότι κάνεις διαφημηση γιατι δεν μπαίνεις σε ένα φόρουμ και όταν σσε ρωτάει κάποιος κάτι να λές κοιτα στη σελίδα μου.....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

GeorgeMartzoukos έγραψε:
Vaso έγραψε:Για πες μου Γιώργο τα συμπτώματα που μπορούν να προκύψουν από το ρέικι...

με απλά λόγια σε παρακαλώ, για να σε παρακολουθήσω...

χωρίς κύματα γάμα, άλφα κλπ.

απλά συμπτώματα που εμφανίζονται όταν κάποιος κάνει ρέικι...
Δεν μιλησα για τα συμπτωματα του ρεικι μιλησα για την κουνταλινι :) υπαρχει link στη σελιδα μου. Ο καθε ανθρωπος ο ιδιος θα το καταλαβει, και θα το δει. Υπαρχουν διαφορες στον τροπο που αναπτυσσεται η ενεργεια και στις μορφες που παιρνει η συνειδηση. σεβαστο;

Κοιταξτε, δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια. Εαν θελετε να αποδειξετε οτι αυτο που συμβαινει ειναι ρεικι μπορειτε με τον τροπο σας να το αποδειξετε μεσα απο την δικη σας εμπειρια. Εγω ομως θα ξανασκεφτομουν εαν οντως εχω δικιο ή μηπως υπαρχει η πιθανοτητα να κανω και λαθος και αυτο που συμβαινει σε καποιον αλλο να ειναι κατι διαφορετικο. Υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. Δεν θα σας αλλαξω αποψη. Σε καποιον που συμβαινει ομως, η ιδια η συνειδηση του, αποκαλυπτει το τι ειναι αυτο.

δηλαδή αυτό που είπες δεν αφορά το ρέικι?
Τυχαία έγραψες την λέξη???
γυρω απο τα συμπτωματα τα οποια μπορουν να παρουσιαστουν και σε καποιον που κανει ρεικι και ισως απο εκει και μετα να μην ξερει πως να το αντιμετωπισει και απαντω στα θεματα τα οποια ειναι σχετικα με την αφυπνιση.
Μάλλον δεν ξέρεις ούτε τι είναι ρέικι, ούτε καν τι είναι ενέργεια...

Δεν θέλω να μου εξηγήσεις άλλο...

Εγώ αποσύρομαι από το τόπικ...Να γράφεις μόνος σου, μια και μόνος σου καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις...

όποιος ενδιαφέρεται ας σου γράψει στο e-mail σου...
Το είπες άλλωστε πολλές φορές...

:? :? :?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Vaso έγραψε:όσο και να γελάω, λυπάμαι νιώθωντας τόση απόγνωση σ' αυτόν τον άνθρωπο...΄Εχει ένα συναισθηματικό τοίχος αδιαπέραστο... και μένει χωρίς βοήθεια, να προσπαθεί να βοηθήσει άλλους...
Θεέ μου...

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
Το συναισθηματικο τοιχος δεν ειναι για να προστατεψει, ειναι για να επαναφερει τον αλλο στον εαυτο του :) λυπαμαι αν φαινεται ετσι
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Vaso έγραψε:
GeorgeMartzoukos έγραψε:
Vaso έγραψε:Για πες μου Γιώργο τα συμπτώματα που μπορούν να προκύψουν από το ρέικι...

με απλά λόγια σε παρακαλώ, για να σε παρακολουθήσω...

χωρίς κύματα γάμα, άλφα κλπ.

απλά συμπτώματα που εμφανίζονται όταν κάποιος κάνει ρέικι...
Δεν μιλησα για τα συμπτωματα του ρεικι μιλησα για την κουνταλινι :) υπαρχει link στη σελιδα μου. Ο καθε ανθρωπος ο ιδιος θα το καταλαβει, και θα το δει. Υπαρχουν διαφορες στον τροπο που αναπτυσσεται η ενεργεια και στις μορφες που παιρνει η συνειδηση. σεβαστο;

Κοιταξτε, δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια. Εαν θελετε να αποδειξετε οτι αυτο που συμβαινει ειναι ρεικι μπορειτε με τον τροπο σας να το αποδειξετε μεσα απο την δικη σας εμπειρια. Εγω ομως θα ξανασκεφτομουν εαν οντως εχω δικιο ή μηπως υπαρχει η πιθανοτητα να κανω και λαθος και αυτο που συμβαινει σε καποιον αλλο να ειναι κατι διαφορετικο. Υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. Δεν θα σας αλλαξω αποψη. Σε καποιον που συμβαινει ομως, η ιδια η συνειδηση του, αποκαλυπτει το τι ειναι αυτο.

δηλαδή αυτό που είπες δεν αφορά το ρέικι?
Τυχαία έγραψες την λέξη???
γυρω απο τα συμπτωματα τα οποια μπορουν να παρουσιαστουν και σε καποιον που κανει ρεικι και ισως απο εκει και μετα να μην ξερει πως να το αντιμετωπισει και απαντω στα θεματα τα οποια ειναι σχετικα με την αφυπνιση.
Μάλλον δεν ξέρεις ούτε τι είναι ρέικι, ούτε καν τι είναι ενέργεια...

Δεν θέλω να μου εξηγήσεις άλλο...

Εγώ αποσύρομαι από το τόπικ...Να γράφεις μόνος σου, μια και μόνος σου καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις...

όποιος ενδιαφέρεται ας σου γράψει στο e-mail σου...
Το είπες άλλωστε πολλές φορές...

:? :? :?
Καλη μου, υπαρχουν διαφορες αναμεσα στα δυο :) φυσικα και το ρεικι κανει το ιδιο. Αλλα υπαρχη διαφορα. Λυπαμαι αν δεν γινεται αντιληπτο. Δεν μπορω κιεγω να κανω κατι παραπανω.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

eudemonia έγραψε:Ρε παιδιά μήπως τον παρακράξατε? Αυτή είναι η αλήθεια του και ήθελε να την μοιραστή με άλλους.
Εγώ δεν σύμφωνο
Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς να υλοποίησης
Ευχαριστώ Καλός σας βρήκα
Όταν εξελισσόμαστε εμείς εξελίσσονται και η γύρο μας.
όπως ανάφερες θα επιλέξει τελικά να μίνι και να βοηθήσει
θελεις κι αλλα? :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 25 Φεβ 2009 2:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Fotini έγραψε:Γιώργο βαρέθηκα να σας ακούω και να σας διαβάζω πια και εσένα και τους ομοιούς σου

δεν χρειαζομαστε επιδειξη

ούτε γνώσεις κενές πλέον

ούτε σωτήρες

ούτε άτομα με΄σύνδρομο Μεσσιανισμού

κατάλαβε το καλά και αυτό γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

αλλά φυσικά απο ότι κατάλαβα εσένα οι άνθρωποι χωρίζονται σε χαμηλές και υψηλές συχνότητες, σε άξιους για τρίτη και άξιους για πέμπτη διάσταση

λυπάμαι γιατί χάρη σε έσας καλλιεργείται ο φόβος και ο πνευματικός διαχωρισμός

δεν έχεις χώρο εδώ μεσα γιατι εδώ δεν υπαρχει ο φόβος αλλά η αγάπη και η ανθρωπιά
Δεν αναφερομαι σε εμενα και η απαντηση αυτη δινεται προς ολα τα μηνυματα στις πρωτες σελιδες. Μιλαω για το τι εχω δει μεσα απο την δικη μου εμπειρια ωστε να θειξω οτι ολοι εχουμε παραλληλες ζωες. Δεν το λεω ευθεως, το αφηνω στη κριση του αναγνωστη. Το θεμα των συχνοτητων και του φωτος δεν ειναι θεμα διαφημισης σε καμια περιπτωση. Τα παντα υπαρχουν μεσα στον κοσμο του θεου και αν κανεις θελει μπορει να προχωρησει.
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

fab1612 έγραψε:Γεια σου Γιώργο.
Ενδιαφέροντα όσα αναφέρεις αν και λίγο δύσκολα να εμπεδωθούν. Ξέρεις οι διάφορες θεωρίες που υπάρχουν, και βεβαίως δεν έχω αμφιβολία ότι το γνωρίζεις καλά ως master απλώς τοποθέτηση κάνω, επιδέχονται πλήθος ερμηνειών. Η ατμόσφαιρα της γης και η προσωπικότητα των ανθρώπων δημιουργούν πρόβλημα στο εκπεμπόμενο σήμα οπότε ίσως και να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για μια γρήγορη αφύπνιση και θα πρέπει να λάβεις υπόψη και τα πιθανά εσωτερικά προβλήματα της αφύπνισης κουνταλίνι στους απροετοίμαστους.

~~~

Δεκτο απλα δινω τη γνωση και ο καθενας κρινει. Δεν τραβηξα κανεναν, ειπα διαθετω.

~~~~~~

Εν τω μεταξύ οι άνθρωποι που έχουν ήδη αφυπνιστεί ταλαιπωρούνται με την κατάσταση. Το έχω σκεφτεί και άλλες φορές μιλώντας με ανθρώπους όπως εσύ, λέω να ασχοληθείς με την ζωή στο επίπεδο το υλικό, το γήϊνο, βάσει πάντα της ηλικίας σου που από ότι γράφεις είναι αρκετά νεαρή, και θα διαπιστώσεις ότι η κάλυψη που θα έχεις στον σκοπό σου θα είναι περισσότερη από ότι περίμενες. Αλλά η προϋπόθεση για να έχεις επιτυχία είναι να κάνεις ακριβώς ότι κάνουν οι άνθρωποι της ηλικίας σου.

Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου, όπως πιστεύω και όλοι οι υπόλοιποι :-D

~~~~~~~

Αποκλειεται :) βρισκονται στα μισα του ταξιδιου. Δεν υπαρχει κανενας φοβος μετα την αφυπνιση. Δεν μενει προσωπικοτητα :) ενταξει; Η αφυπνιση στην οποια αναφερονται ειναι ενα ανωτερο εγω καποιου μεσσια. Μιλω για αφυπνιση περα απο σωμα προσωπικοτητα - ψυχη = ενσαρκωσεις προσωπικοτητες και υποπροσωπικοτητες - υπερψυχη - κοσμικο σωμα και nirvanic. Γι'αυτο και παρεπεμψα σε arcturian channelings. Συγνωμη για την καθυστερηση.

ωραίος ο Tiesto :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Για ναλυθει λιγο το θεμα της παρεξηγησης του δασκαλου γιατι ειναι πολυ σημαντικο. Δεν ειναι διαφημιση, ειναι πληροφορια. Συμβαινει να θεωρουμε οτι ειμαστε οι δασκαλοι του εαυτου μας (σωστο), πως χρησιμοποιουμε τις τεχνικες που μαθαινουμε απο τους αλλους για το καλο μας και εμεις ειμαστε εκεινοι που κρινουμε πως θα προχωρησουμε (σωστο).

Πως οταν καποιος μας λεει οτι θα κανει κατι επανω μας και θα μας φερει σε καποιο συνειδησιακο σταδιο εκεινος για εμας, προσπαθει να μας παραπλανησει (σωστο εαν ειναι π.χ. ενας σαμανος του 4ου πεδιου και οντως αφηνουμε σε καποιον αλλο τον ελεγχο της συνειδησης μας ο οποιος δεν μας δινει την αληθεια). Τα κειμενα μου δεν δινουν μια τετοια κατευθυνση ουτε νοημα. Πουθενα.
Παρ'ολα αυτα αν κανεις εχει περασει το 4ο πεδιο, γνωριζει πολυ καλα τις προηγουμενες ζωες του. Ξερει μεσα του οτι ειναι αληθεις.

Επειδη λοιπον υπαρχουν διαφορετικα πεδια υπαρξης συμβαινει το εξης. Αναμεσα στους κυκλους ζωης και στις ανατασεις που δημιουργει κανεις ψυχικα για τον εαυτο του, ωστε να ξεφυγει απο τα δεσμα της αναγκης για ταυτοποιηση, για ταυτιση με βασανα (vasanas), με οτιδηποτε τον αποξενωνει απο τον αληθινο εαυτο που ειναι ο θεος και να ανοιχτει σε νεους δρομους στην πορεια αυτη... συμβαινει οταν βρισκεται στο σταδιο αυτο του να περασει το σκαλοπατι, να υπαρχει εκπροσωπηση του σταδιου συνειδητοτητας γνωριμη σε σχεση με τα ως εκει γνωρισματα.. , μια "μεταβιβαση ενεργειας" δηλαδη συμβαινει, απο καποιον ενσαρκωμενο "δασκαλο" που ειναι ηδη εκει, σε εκεινο το σταδιο. Απο μια ψυχη δηλαδη που ειναι ηδη ολοκληρωμενη και εμφανιζεται ως το επομενο βημα. Αυτη η μεταβιβαση συμβαινει ακαριαια, με το που ειδα τον δικο μου γκουρου, ενιωσα οτι ξυπνησα και μερες μετα, η κουνταλινι χτυπησε το crown chakra. Θα μπορουσε να ειχε συμβει και απο μονο του, δεν εχει σημασια πως εγινε. Πολλοι παραγοντες συντρεχουν ωστε αυτο να γινει.

Εδω λοιπον, το 7ο πεδιο ειναι το σταδιο εκεινο στο οποιο η ψυχη επιστρεφει στην πηγη και η αναγκη ενος δασκαλου χανεται για παντα. Η ιδια η ψυχη νιωθει πως δεν εχει κατι αλλο να μαθει, ή να δουλεψει ή να προστατευτει και ξερει πως εχει ολοκληρωθει σε ολα τα δυνατα επιπεδα. Ετσι με ή χωρις βοηθεια παραδινεται στα παντα, ο δασκαλος ηταν μια υπενθυμιση, στην καλυτερη δυνατη περιπτωση "περασε το φως", ξυπνησε αυτο που ηδη υπηρχε. Αυτο ειναι ολο, αυτο λενε ολοι οι masters. Η 5η διασταση ειναι εκεινη η οποια δεν επιτρεπει πλεον το καρμα - το καλο ή το κακο. Το μονο που θα υπαρξει απο εκει και μετα ειναι το καλο. Μεχρι και τις 12 διαστασεις, το εγω παιζει. Δηλαδη κατι εχουμε να διαπραγματευτουμε, προσπαθουμε να ειμαστε ο εαυτος μας, δεν ειμαστε απολυτα συνδεδεμενοι με την πηγη, συνειδητα. Η ψευδαισθηση ειναι υπαρκτη γιατι κατι ειναι διαπραγματευσιμο, κατι μας διαχωριζει απο το ολο.

Η αφυπνιση γινεται μεσω της ψυχης και του.. θεου. Οχι καποιου εγω. Δηλαδη δεν παρεμβαλεται απολυτως τιποτα αναμεσα στην αληθινη φυση μας και εμας. Αν κατι χρειαστει, ειναι αυτο που επρεπε να ειναι εκει.

Ανεφερα παταντζαλι - και τους δυο γκουρου μου που μπορω να δωσω links, που ηδη δινουν τις ιδιες απαντησεις.

Ολα ενταξει;
Rainmaker

Όχι... πάλι μπερδεμένα τα λές... Με απλά λογια μιλάς ποτέ;;;;

Ποιες ενέργιες και ποια βασανας και ποιοι σαμανοι... δεν σου ζήτησε κανείς να πεις τι γινετε σε κάθε διάσταση..

σε ρωτησα πολύ απλά γιατι ήρθες σε αυτό το φόρουμ....

οι απαντηση σου δεν έχει σχέση με αυτό που ρωτησα όπως και καμιά προηγουμενη απάντηση σου...

ήρθες για διάλογο ;;; γιατι αν ναι ... δεν φαινεται απο τα γραπτά σου....

Ηρθες για να μας μιλήσεις για την κουνταλίνι και να πας παραπέμψεις για πληροφορίες στο site σου?

ήρθες για να δωσεις νέο χωμα στις ζωές μας;;;

γιατι;;;;

είναι πολύ απλη ερωτηση....

Γιατι ήρθες εδω;;;;;;

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”