Αφυπνιση / Ascension

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

zefira έγραψε:Βασούλα μου γιατί κορίτσι μου τέτοια φατσούλα :-(
με αυτα που ακούει....
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Δυστυχώς παιδιά. :-(
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όσο και να γελάω, λυπάμαι νιώθωντας τόση απόγνωση σ' αυτόν τον άνθρωπο...΄Εχει ένα συναισθηματικό τοίχος αδιαπέραστο... και μένει χωρίς βοήθεια, να προσπαθεί να βοηθήσει άλλους...
Θεέ μου...

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Μήπως αυτό δεν ειναι η μονη "λυση"που δίνουν στο προβλημά τους οι περισσοτεροι;
Ενω δεν μπορουν να βοηθησουν τον εαυτο τους ζουν μετην ψευδαίσθηση οτι βοηθουν αλλους έξω απο αυτους.
:-(
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Δεν συμφωνείτε με αυτά που λέει ή με τον τρόπο που τα λέει?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αυτά που λέει καμία αξία δεν έχουν για τον πνευματικό δρόμο της ψυχής μας, Ευδαιμονία...

ο τρόπος που εισβάλλει είναι αγενέστατος...!!!
Αλλά δεν μένω σ' αυτό!

Εικόνα

Δημοσίευση από LastTimeIcheckedEnlitend »

Ilias έγραψε: Καλώς τον πάλι....

Ειληκρινά ρε Γιώργο... Τι ψάχνεις να βρείς;;; ανθρωπους που έχουν συμπτωματα η που ενδιαφερονται για την κουνταλίνι;;; γιατι σαν αγγελίες θυμίζουν τα ποστ σου...
Και εδώ διαφημιση δεν κάνουμε... είναι και στους όρους του φόρουμ..
Δεν μπορώ να καταλάβω.. μπορείς λοιπόν να εξηγησεις με απλά λόγια λίγα χωρίς πολλές φανφάρες τι ήρθες να κάνεις σε αυτό το φόρουμ;;;
Εαν λοιπον εχουν τα συμπτωματα και δεν ξερουν τι ειναι, ειναι επικινδυνο και το thread μπορει να τους δωσει πληροφοριες. Δεν ειναι διαφημιση, γιατι δεν προκειται για κατι εξωτερικο που θα αποκτησουν ή θα μαθουν. Ειναι κατι που αφορα τους ιδιους ευθεως. Το κειμενο σαν κειμενο αν θεωρειται ασχετο με την αυτογνωσια και πως απλα διαφημιζει, μπορει να διαγραφει απ'οτι καταλαβαινω. Τονιζω το γεγονος των συμπτωματων, δεν το εγραψα για αλλο λογο και εξηγω τα σταδια. Οτιδηποτε γραφω περιστρεφεται γυρω απο τα συμπτωματα τα οποια μπορουν να παρουσιαστουν και σε καποιον που κανει ρεικι και ισως απο εκει και μετα να μην ξερει πως να το αντιμετωπισει και απαντω στα θεματα τα οποια ειναι σχετικα με την αφυπνιση.

Δεν ξερω αν καλυπτει η απαντηση και αν ειναι δεκτο το θεμα ή οχι. Ας αποφασισουμε εαν μας ενδιαφερει ή οχι.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Για πες μου Γιώργο τα συμπτώματα που μπορούν να προκύψουν από το ρέικι...

με απλά λόγια σε παρακαλώ, για να σε παρακολουθήσω...

χωρίς κύματα γάμα, άλφα κλπ.

απλά συμπτώματα που εμφανίζονται όταν κάποιος κάνει ρέικι...

Εικόνα

Vaso έγραψε:αυτά που λέει καμία αξία δεν έχουν για τον πνευματικό δρόμο της ψυχής μας, Ευδαιμονία...

ο τρόπος που εισβάλλει είναι αγενέστατος...!!!
Αλλά δεν μένω σ' αυτό!

Δεν διάβασα όλο το αρχικό μεγάλο κείμενο αλλά στα πεταχτά που το είδα λέει και κάποια πράγματα που είναι έτσι όπως και να το κάνουμε. Αλλά επειδή δεν το διάβασα όλο δεν ξέρω επακριβώς...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευδαιμονια επειδη γραφεις πρωτα στο word και μετα εδω προσεχε γιατι η αυτοματη διορθωση σε προδιδει καμια φορα και σου βγαζει αλλες λεξεις απο αυτες που θελεις

φιλικα στο λεω

Γιαννης
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

βρε Ευδαιμονία...τι λες τώρα... :-o

για δες...

Πολλοι ειναι εκεινοι που ειναι ακομα προσκολλημενοι στην παλια ενεργεια. Με εκεινες τις συνθηκες, εαν πολεμουσες για την ελευθερια των ανθρωπων, και ησουν ενας πολεμιστης χωρις φοβο που θυσιαζε τον εαυτο του για τους αλλους και τα ιδανικα της ελευθεριας, τοτε αμεσως μετα τον θανατο περνουσες στην 5η διασταση και ησουν ελευθερος περα απο τον δυισμο που εξ'αρχης ειχες δημιουργησει

Ετσι μπορουσες να συνεχισεις ως πνευμα ή να επιστρεψεις πισω σε μια νεα ενσαρκωση απο την οποια παλι θα επωφελουσουν. Αυτο συνεβαινε στη Γη ως τωρα. Ηταν μια "ενεργεια" στην οποια επρεπε να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι κατι μεγαλυτερο, και η ελευθερια σου, σε περιμενε μονιμα μετα τη ζωη στο θνητο σωμα.

Η Γη περναει στην 5η διασταση τωρα. Τωρα η ενεργεια της 5ης ειναι διαθεσιμη σε πολλους ηδη, και αρκετοι ηδη βρισκονται στους παραδεισους
δεν έχω όρεξη να βγάλω άλλα προς τα έξω...

Μην ενθουσιάζεσαι με την κουνταλίνι...Μια ιδέα είναι...

Η σεξουαλική ζωτική ενέργεια που ενώνει το αρσενικό με το θηλυκό στοιχείο, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται εσωτερική ωριμότητα...

έτσι θα πάμε στην 5η διάσταση? Καβάλα στην κουνταλίνι???

Ελεος!!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ευδεμονία μπορείς να προσδιορίσεις με ποια σημεία του κειμένου συμφωνείς;;

Γιαννάκη γιατι το λές;;; δεν πρόσεξα κάτι εγω...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Ναι αυτό κάνω!!!!! Μωρέ μπράβο!!! Όντος το κάνει, οπότε αν δείτε καμία περίεργη λέξη να το ξέρετε... Νομίζω καλύτερα έτσι παρά greeklish
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λιακο χρονια στο κουρμπετι.. :-D :-D :-D

οπως επισης μπορω να ξεχωριζω αυτους που εχουν διπλο προφιλ :-D :-D ;)
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Δημοσίευση από LastTimeIcheckedEnlitend »

Vaso έγραψε:Για πες μου Γιώργο τα συμπτώματα που μπορούν να προκύψουν από το ρέικι...

με απλά λόγια σε παρακαλώ, για να σε παρακολουθήσω...

χωρίς κύματα γάμα, άλφα κλπ.

απλά συμπτώματα που εμφανίζονται όταν κάποιος κάνει ρέικι...
Δεν μιλησα για τα συμπτωματα του ρεικι μιλησα για την κουνταλινι :) υπαρχει link στη σελιδα μου. Ο καθε ανθρωπος ο ιδιος θα το καταλαβει, και θα το δει. Υπαρχουν διαφορες στον τροπο που αναπτυσσεται η ενεργεια και στις μορφες που παιρνει η συνειδηση. σεβαστο;

Κοιταξτε, δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια. Εαν θελετε να αποδειξετε οτι αυτο που συμβαινει ειναι ρεικι μπορειτε με τον τροπο σας να το αποδειξετε μεσα απο την δικη σας εμπειρια. Εγω ομως θα ξανασκεφτομουν εαν οντως εχω δικιο ή μηπως υπαρχει η πιθανοτητα να κανω και λαθος και αυτο που συμβαινει σε καποιον αλλο να ειναι κατι διαφορετικο. Υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. Δεν θα σας αλλαξω αποψη. Σε καποιον που συμβαινει ομως, η ιδια η συνειδηση του, αποκαλυπτει το τι ειναι αυτο.

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”