Αφυπνιση / Ascension

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιώργο, ΄Γιάννη κρατηθείτε...σας στηρίζω!!!

Καθώς η σημερινή κοινωνία παράγει ό,τι δεν θέλει και ό,τι δεν έχει ανάγκη: τις κρίσεις, είναι αναγκαίο να ανακαλύψεις ότι δεν είσαι μόνος σου αλλά υπάρχουν κι άλλοι που έχουν τις ίδιες σκέψεις με τις δικές σου. Γιατί όσο οι άνθρωποι περιθωριοποιούνται και κατακερματίζονται δεν έχουν τη δυνατότητα να συνευρεθούν και, όσο και πολυάριθμοι κι αν είναι, υποθέτουν ότι είναι μόνοι τους μέσα στις φιλοδοξίες τους. Και, τελικά, τραβιούνται στην άκρη και δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Vaso έγραψε:Μουλωσατε πουλάκια μου ε?

Μετά την ιστορική περίοδο της αδιαμφισβήτητης ’εθνικής κυριαρχίας’ ανατέλλει μια νέα ιστορική περίοδος, αυτή της παγκόσμιας κυριαρχίας σ’ έναν πλανητικό κοσμοχώρο (όχι σαν κάτι εντελώς νέο, αλλά σαν συνέχεια και επέκταση του διεθνισμού που προϋπήρχε). Βασίζεται στην εγγενή αναγκαιότητα του καπιταλισμού για επέκταση και κυριαρχία και τον ολοκληρωτισμό της επιβολής ενός και μοναδικού προτύπου σε παγκόσμια κλίμακα (με την καταστροφή όλων των άλλων ιστορικών προοπτικών εξέλιξης της κοινωνίας).

όχι για να ξέρετε δηλαδή...
να είδατε περάσαμε στα οικονομικά... αν θέλετε μπορώ να σας αναλύσω την αγοραστική συμπεριφορα των καταναλωτων με βάση τις επιδράσεις της θεωρίας των isoprefference και isoprofit lines σε οικονομίες ανοιχτού τύπου με εξωτερικές επιδράσεις και κλειστου τύπου όπου οι μόνοι παραγωντες που την επηρεάζουν είναι εσωτερικοί της οικονομίας
θέλετε;;;;;;;;;;;;

=)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

πως να ζητησω τωρα να μου στειλετε ρεικι :-? :-? :-?

φοβαμαι μηπως αντι να μου φυγει ο πονοκεφαλος....μου ερθει στο κεφαλι κανενα προφυλαχτικο απο τους Ταλιμπαν

:-? :-?
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Δε σας προλαβαίνω σήμερα... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Rainmaker

και φυσικά μετά θα αναλύσουμε για το πώς η διαστρική συνουσία ΄θα επηρεάσει την οικονομική κρίση!!! =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

:(( :(( :(( :(( 8-> 8-> 8-> 8->

Έχω κατασυγκινηθεί και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό :-o :-o :-o ευτυχώς με τόσο κρύο δεν κυκλοφορούν μύγες.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Vaso έγραψε:φυσικά και πάρτα...

και συνεχίζω ακάθεκτη...

η κατεύθυνση ταυτίζεται με την φορά, την διεύθυνση μιας κίνησης ή το σημείο προς το οποίο κατευθύνεται μια κίνηση ή ενέργεια. Σε κοινές εκφράσεις λαμβάνει την σημασία της επιδίωξης κάποιου σκοπού. Επιπρόσθετα στη Γεωγραφία και στη Ναυτιλία ο όρος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για τον προσανατολισμό όσο και για τις μετακινήσεις. Εξ αυτού κρίνεται και ιδιαίτερα απαραίτητος στις διοπτεύσεις.

Η κατεύθυνση θα μπορούσε να ορισθεί ως: θέση σημείου σε σχέση προς έτερο σημείο, μη λαμβάνοντας υπ΄ όψη την μεταξύ τους απόσταση.
Για παράδειγμα αν ένα πλοίο βρίσκεται στον Ισημερινό και κινείται προς τον Βόρειο Πόλο τότε η κατεύθυνσή του χαρακτηρίζεται Βόρεια (North direction). Το αντίθετο αν κινηθεί προς τον Νότιο Πόλο η κατεύθυνσή του χαρακτηρίζεται νότια (South direction). Αν το ίδιο πλοίο την ώρα που κινείται προς Βορρά στρέψει προς τα δεξιά η κατεύθυνσή του τότε χαρακτηρίζεται ανατολική (East direction) και αντίθετα αν στρέψει αριστερά δυτική (West direction).

αμ για μιλήστε τώρα αν σας βαστάει!!!
:-? :-? :-? :-?? Γιωργο αστο καλυτερα αυτο το φορουμ ειναι πολυ μικρο για σενα .....εσυ ανηκεις σε αλλη διασταση :D :D
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Μαράκι...

Τώρα θα σας εξηγήσει ο Ηλίας πως θα φέρουμε στην οικονομική κρίση συμφέρουσα συνισταμένη της διαστρικής προβολικής συνουσίας...

Ταλιμπαν έξω από δω! Δεν χωράτε...

Εικόνα

Δημοσίευση από Μαιρη »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

ksan8oula έγραψε:πως να ζητησω τωρα να μου στειλετε ρεικι :-? :-? :-?

φοβαμαι μηπως αντι να μου φυγει ο πονοκεφαλος....μου ερθει στο κεφαλι κανενα προφυλαχτικο απο τους Ταλιμπαν

:-? :-?
’στα κοριτσάκι δεν είναι η κατάλληλη ώρα.
Μπορείς για αλλαγή να κοιτάξεις το βίντεο του φίλου Γιώργου και που ξέρεις μπορεί να σου φύγει ο πονοκέφαλος και να σου ανοίξει κ το τρίτο μάτι ;) ;) ;) ;)
Εικόνα

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

(Βρε μουσταφαμπεη θα ερθω να το σηκωσω... να φερω και το μικροσκοποιο μαζι μου?) παρταααααααααααααααααααααα!!!!
Ναι ρε το μικροσκοποιο να φερεις, γιατι αν δεις την πραγματικοτητα θα τρομαξεις. :D
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ilias έγραψε:
Vaso έγραψε:Μουλωσατε πουλάκια μου ε?

Μετά την ιστορική περίοδο της αδιαμφισβήτητης ’εθνικής κυριαρχίας’ ανατέλλει μια νέα ιστορική περίοδος, αυτή της παγκόσμιας κυριαρχίας σ’ έναν πλανητικό κοσμοχώρο (όχι σαν κάτι εντελώς νέο, αλλά σαν συνέχεια και επέκταση του διεθνισμού που προϋπήρχε). Βασίζεται στην εγγενή αναγκαιότητα του καπιταλισμού για επέκταση και κυριαρχία και τον ολοκληρωτισμό της επιβολής ενός και μοναδικού προτύπου σε παγκόσμια κλίμακα (με την καταστροφή όλων των άλλων ιστορικών προοπτικών εξέλιξης της κοινωνίας).

όχι για να ξέρετε δηλαδή...
να είδατε περάσαμε στα οικονομικά... αν θέλετε μπορώ να σας αναλύσω την αγοραστική συμπεριφορα των καταναλωτων με βάση τις επιδράσεις της θεωρίας των isoprefference και isoprofit lines σε οικονομίες ανοιχτού τύπου με εξωτερικές επιδράσεις και κλειστου τύπου όπου οι μόνοι παραγωντες που την επηρεάζουν είναι εσωτερικοί της οικονομίας
θέλετε;;;;;;;;;;;;

=)) =)) =))
τι λες βρε ουφο?

Είναι γεγονός ότι η διαιτησία του κου Παμπορίδη μας αδίκησε καταφανέστατα. Πριν όμως και περισσότερο από τον κο Παμπορίδη, αδικήσαμε οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Το παιχνίδι της Τούμπας ήταν μια κάπως βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού με τον Π.Α.Ο. Ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και από το ημίχρονο και ύστερα η μπάλα έφτανε κάπου στο κέντρο. Και μέχρι εκεί. Αν παίζαμε καλύτερα και πιο οργανωμένα, αν γινόμασταν πιο απειλητικοί ούτε ο Παμπορίδης ούτε κανείς άλλος μπορούσε να μας αδικήσει. Ο Ρεκόμπα αρκέστηκε σε κάποια στημένα και πάσες, ο Εστογιάνοφ ήταν δραστήριος, αλλά από ένα σημείο και ύστερα κουρασμένος και προβλέψιμος και από εκεί και πέρα το επιθετικό χάος. Ο Π.Α.Ο.Κ, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερος, δεν μας ένοιωσε και καθόλου. Βλέποντας ότι ο Πανιώνιος είναι ουσιαστικά ακίνδυνος, ο Π.Α.Ο.Κ ενίσχυσε κι άλλο το κέντρο του και το παιχνίδι τελείωσε. Το γκολ του Μουσλίμοβιτς ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Γενικά το πρόβλημα του Πανιωνίου εντοπίζεται στο κέντρο. Δεν μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και να επικρατήσει στο χώρο του κέντρου, κόβεται στη μέση και χάνει το παιχνίδι ( πέρσι ο Φερνάντεζ μας κακόπεφτε).
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε...συγνωμη...μπορώ να την δω εγώ την πραγματικοτητα, που δεν τρομάζω? :-?

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

=)) =)) =)) =))

Που είναι η μπάλα ΟΕΟ :-o :-o :-o
Εικόνα

Rainmaker

=)) =)) =)) =)) =)) =))

Εξήγησε μας τωρα πως η διαστρική συνουσία θα επηρέαζε το παιχνίδι... =)) =)) =)) =))

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”