Τρικάβαλο κάνουμε???? (βόλτα με τη μηχανή εννοώ ... για τα πονηρά μυαλά... Γιαννάκη..άχνα!!!)
Εννοειται πως ναι!!!..1η φορα θα ξαναγινει τρικαβαλο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Emmanouela έγραψε:Μαδρακο οχι μονη μου...οταν θα παρω το διπλωμα θα μου τη δωσεις....
Emmanouela έγραψε:ΝΑ με πας εσυ θελω.......
Υ.Γ...μαζι και η Βασω..τρικαβαλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Madraoulas την 10 Φεβ 2009 11:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλημέρα στους μηχανόβιους ,
σε όσους χάνουν λάδια , έχουν κάψει φλάντζες,
έχουν χαλασμένα αμορτισέρ και σε όλα τα τρελόπαιδα
Ηλία μου συγχαρητήρια
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
μπορει βεβαια να μην εχω μηχανη, αλλα εχω και μηχανη εσπρεσσο καρντια μου!!!!!!!!
Αμαλιτσα μου τα δικα σας τα τρικαβαλα δεν περιελαμβαναν καν μηχανη...........ηταν σκετα τρικαβαλα!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Μαιρη έγραψε:δουλευω στο κεντρο υγειας και κανω συνηθως απογευματινα και βραδυνα
υπαρχει και αλλο κεντρο που λεγεται 'υγειας'..
Emmanouela έγραψε:ευχαριστως το τρικαβαλο....
μπορει βεβαια να μην εχω μηχανη, αλλα εχω και μηχανη εσπρεσσο καρντια μου!!!!!!!!
ε ναι ενα εσπρεσσακι πριν και μετα το τρικαβαλο θα το τιμησω δεοντως
Μαιρουλα....εσπρεσσο και μαδρουκος ενα και το αυτο!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!