ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Vaso μου κανείς δεν κατανοεί τον πνευματικό του στόχο παρά μόνο όταν τον έχει πετύχει. Επίσης κανείς δεν ακολουθεί καμία διαδικασία κατόπιν κατανόησης παρά κατόπιν σύγκρισης του εαυτού του ως προσωπικότητα με εκείνη την προσωπικότητα που την ακολουθεί ήδη και επιθυμίας να έχει την ίδια δυναμική.
΄Ισως έχεις δίκιο ότι το γενίκευσα fab! :-D

Eπειδή η προσωπική μου διαδρομή αφορούσε τον πνευματικό μου στόχο...Και πάνω σ' αυτά τα ίχνη, βάδισα και βαδίζω...Η επίτευξη θα μου ήταν αδύνατη, αν δεν είχε τεθεί...

Πλασματική διαδρομή, εννοώ μόνο την θυμαπάτη...Και αυτήν μόνο η ψυχή μας θα το αναγνωρίσει όταν έρθει η στιγμή...

Συνήθως δεν έχω συγκριτικούς στόχους, αλλά μόνο προσωπικούς...΄Ισως γιατί έτυχε και δεν βρήκα κάποιον άνθρωπο να με βοηθήσει στην οριοθέτησή τους, αλλά έναν που οι άλλοι θεωρούσαν θεό! :-D :-D

Με αυτήν την οπτική, ναι έχεις δίκιο για το ότι γενίκευσα την ατομική μου διαδρομή... @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Με φώναξε κανεις?

Η ξυνουμε πληγές?

χι χι χι ...... ;)

Ακόμα τιποτα φιλενάδα ? Ανυδρία στον ορίζοντα....χι χι :P
Επισκέπτης

Θυμάσαι τη συζητηση που κάναμε στο Μπάκα Ελενιτσα? Ε, αυτο που λεγαμε...δεν το θέλω πια....δεν μου κάνει.....Θα σου το αναλυσω.... @};-
Επισκέπτης

Το ξέρω Τζίλντα .... ετσι γίνεται ....τελικά ... @};- ΄

Φιλάκια...θα τα πούμε....
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Δεν καταλαβαίνω Fab γιατί να χρειάζεται άδεια και χαρτόσημα για να μοιραστεί κανείς...
Δεν έχεις την ανάγκη να μοιραστείς και να ανταλλάξεις απόψεις για όλα αυτά που λατρεύεις και σε ενδιαφέρουν με αμεσότητα και ειλικρίνεια ? :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

«Αγάπη είναι ο νόμος
Αγάπη υπό θέληση»
Ρούλα μπορείς να το αναλύσεις αυτο εδω? Με ενδιαφέρει ως πρόταση.
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso μου θα μείνω σε κάτι που είπες και θα εκφραστώ βάσει της δικής σου προσέγγισης

«Πολύ με συγκίνησες που αναφέρθηκες σε εκείνον που κάποιοι ονομάζουν θεό» :x @};-

Danny οπωσδήποτε δεν χρειάζονται όλα αυτά για το μοίρασμα, όμως δεν μιλάω γι΄αυτό. Αυτό που κάνεις εσύ μια χαρά το κάνεις και αφού σε καλύπτει να το συνεχίσεις.

Θα σε πείραζε εάν σου έλεγα ότι δεν τα λατρεύω και ούτε με ενδιαφέρουν? Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος, ο όποιος άνθρωπος, θα πω καλημέρα στον δρόμο και από αυτή την καλημέρα θα του πάει καλά η μέρα. Με ενδιαφέρει η καλημέρα να λειτουργήσει ως διαλυτικό των χαμηλοκραδασμικών ενεργειών. Εσείς δεν χρειάζεστε κάτι τέτοιο γιατί ήδη το κάνετε. @};-

Ελένη δεν έχω χρόνο τώρα, θα σου απαντήσω. @};-
Επισκέπτης

fab,

.......Θα σε πείραζε εάν σου έλεγα ότι δεν τα λατρεύω και ούτε με ενδιαφέρουν? Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος, ο όποιος άνθρωπος, θα πω καλημέρα στον δρόμο και από αυτή την καλημέρα θα του πάει καλά η μέρα. Με ενδιαφέρει η καλημέρα να λειτουργήσει ως διαλυτικό των χαμηλοκραδασμικών ενεργειών........

Καλημέρα,
συγνώμη για το σχόλιο, αλλά έχεις μια χαοτική δήλωση αντιθέσεων σε αυτή την πρόταση σου.
μήπως να το ξανασκεφτείς το θέμα?
[/quote]
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Fab, νομιζω ότι δεν κατάλαβες. :x
Δεν εξετάζω αν μπορεί κάποιος που ασχολείται με τον εσωτερισμό, να ανεβάσει τη δόνηση του μέσου ανθρώπου λέγοντας καλημέρα, γιατί δεν θα προσφέρει η απάντηση παρά στον εγωισμό και στην αλαζονεία μου.
Εγωιστικό και αλαζονικό ακούγεται επίσης ,όταν κάποιος θα πρέπει να είναι "διορισμένος οδηγός" για να θέλει να μοιραστεί ψίχουλα από τη γνώση και τη σοφία του Σύμπαντος, που με την προσωπική του δουλειά έχει πετύχει να γνωρίζει.

Αντίστοιχα , μπορεί να πάρει απίστευτα πράγματα και από κάποιους άλλους που κάνουν το ίδιο, άσχετα αν έχουν περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία.
Οδηγοί και δάσκαλοι , είναι όλοι αυτοί που βρίσκονται στο δρόμο μας, και συνειδητά ή ασυνείδητα προσφέρουν ένα λιθαράκι στο οικοδόμημά μας.
Εξάλλου, δεν μπορούμε να "ανοίγουμε" προς το Σύμπαν και να ταμπουρωνόμαστε προς τους ανθρώπους. ;)
@};- @};- @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Εξάλλου, δεν μπορούμε να "ανοίγουμε" προς το Σύμπαν και να ταμπουρωνόμαστε προς τους ανθρώπους.
Ποσο δυνατο ειναι αυτο και ποσο φοβο κρυβει.....
Θελουμε να πεταξουμε αλλα τον διπλανο μας το φτυνουμε...... :? :? :? @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν θα κουραστώ να λέω, ότι ακριβώς αυτές τις επιγνώσεις επεξεργαζόμαστε με τον εαυτό μας!

Γιατί προκύπτει η ανάγκη για "πέταγμα"??
Γιατί προκύπτει η ανάγκη για "φτύσιμο"??

Η δική μας ανάγκη χρειάζεται επεξεργασία, αποδοχή και σεβασμό...

Το "πέταγμά" μας είναι πηγαίο, ή προκύπτει από την μιζέρια της ζωής μας? Το "φτύσιμο" είναι επακόλουθο της μιζέριας μας...

Ο διαχωρισμός μας από τους άλλους είναι η πόλωση...
΄Οσο την συνεχίζουμε, συνεχίζουμε τον εσωτερικό διαχωρισμό...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Elian δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, περιμένω την ανάλυσή σου σχετικά με την χαοτική δήλωση αντιθέσεων. @};-

Danny τι ακριβώς δεν κατάλαβα.

Έγραψες
«Δεν καταλαβαίνω Fab γιατί να χρειάζεται άδεια και χαρτόσημα για να μοιραστεί κανείς...»
απάντησα
«οπωσδήποτε δεν χρειάζονται όλα αυτά για το μοίρασμα, όμως δεν μιλάω γι΄αυτό.»

έγραψες
«Δεν έχεις την ανάγκη να μοιραστείς και να ανταλλάξεις απόψεις για όλα αυτά που λατρεύεις και σε ενδιαφέρουν με αμεσότητα και ειλικρίνεια ?»
απάντησα
«Θα σε πείραζε εάν σου έλεγα ότι δεν τα λατρεύω και ούτε με ενδιαφέρουν?»
και συμπλήρωσα τι με ενδιαφέρει.

Λοιπόν τι ακριβώς δεν κατάλαβα?

Τι να σου πω σχετικά με τον εγωισμό, την αλαζονεία, το ταμπούρωμα προς τους ανθρώπους και το άνοιγμα προς το σύμπαν, δεν ξέρω τίποτα, έχω όμως εμπιστοσύνη σε όσα λες γιατί από ότι φαίνεται τα ξέρεις καλά.

Εγώ Danny μου δεν είμαι o εκπρόσωπος του σύμπαντος ούτε ο σωτήρας του, ένας απλός άνθρωπος είμαι. @};-
Επισκέπτης

Φαμπιτσα καλημερα! >:d< >:d< >:d< @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

fab1612 έγραψε:απάντησα
«οπωσδήποτε δεν χρειάζονται όλα αυτά για το μοίρασμα, όμως δεν μιλάω γι΄αυτό.»
Λες ότι δεν χρειάζονται αλλά μιλώντας στην Ελένη τα θεωρείς προυποθέσεις για να κάνεις διάλογο ή να μοιραστείς .
«Θα σε πείραζε εάν σου έλεγα ότι δεν τα λατρεύω και ούτε με ενδιαφέρουν?»
Δεν με αφορά αλλά δεν με πείθεις.
Είμαι περίεργη όμως, γιατί να ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι λατρεύεις να μάθεις τα πάντα :-?
(Μάλλον ο ενθουσιασμός δεν είναι το φόρτε σου )
Τι να σου πω σχετικά με τον εγωισμό, την αλαζονεία, το ταμπούρωμα προς τους ανθρώπους και το άνοιγμα προς το σύμπαν, δεν ξέρω τίποτα, έχω όμως εμπιστοσύνη σε όσα λες γιατί από ότι φαίνεται τα ξέρεις καλά.
Τα ξέρω καλά , και από πρώτο χέρι.
Γιαυτό και τα αναγνωρίζω αλλωστε. :D
Εγώ Danny μου δεν είμαι o εκπρόσωπος του σύμπαντος ούτε ο σωτήρας του, ένας απλός άνθρωπος είμαι.
Μην αγχώνεσαι, δεν σου ζήτησε κανείς τίποτα.
(Αυτό το "απλος" όμως πρέπει να το δεις κάποια στιγμή με ειλικρίνεια και ευθυνη. ;) )
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Γειά σου silverako

Είσαι θαυμάσια από ότι βλέπω!
Ωραία, πολύ ωραία!!!
:-D :-D :-D

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”