’ντε σύνελθε Ξανθούλα και κοίτα να χαρείς τα νιάτα και την ομορφιά σου, γιατί μια μέρα τοκ- τοκ θα χτυπήσει η πόρτα... και θα είναι όλα αυτά που φοβάσαι ...ksan8oula έγραψε:καλησπερα ψυχοσυμπληροφουρακια μουυ![]()
![]()
![]()
![]()
Φουλ στον πανικο ειμαι αποψε .βαδιζω και παραμιλω,ετοιμη για λυποθυμια ,υπογλυκεμια ,δυσπνοια κι ολα αυτα μετα που ξυπνησα το απογευμα.
Αν σας εβγαζα μια φωτογραφια μου τωρα θα βλεπατε διπλα μου ενα θερμομετρο,ενα πιεσομετρο,ενα μηχανημα ζαχαρου και χολιστερινης.
Μαλωστε με ,τηγανοχτυπηστε με ,δε με αντεχω αλλο.Απο μενα εξαρτατε το ξερω αλλα φοβαμαι και το μονο που κανω 15 ωρες το 24ωρο ειναι αυτο -->![]()
![]()
![]()
αγκιλωσε η γναθος μου και κανει κρατς-κρατς
Απορω αν πρεπει να ειμαι εδω μαζι σας....μονο αρνητικη ενεργεια φερνω στο φορουμ μας![]()
![]()
Αντι να με χαιδεψω που απο της 15/1 εχω κοψει το τσιγαρο ,εγω το παω φιρι-φιρι παλι για αυτομαστιγωμα...Ελεοςςςςς![]()
Εγω παντως Αμαλιτσα μου προ ημερων καλυψα μια επιταγη με δανεικα....μεχρι να εισπραξω αυτα που μου χρωστανε!!Κακο δεν ειναι βρε ξανθουλα μου..
απλα με δανεικα δεν την βγαζεις περα....
μονο με θεληση και ορεξη παλαυεται ....
Αχ μορε Βασουλα μουΓια να τραβήξεις κάποιον, από την αφετηρία, στην "ανηφόρα", πρέπει εσύ ο ίδιος να έχεις πολύ γερά "μπράτσα" που αντέχουν το βάρος, και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις...
Αν του πεις να αλλάξει παπούτσια, γιατί βλέπεις πως αυτά που φοράει δεν είναι κατάλληλα, πάλι δεν θα τα καταφέρει...γιατί στην ουσία δεν είναι τα "παπούτσια" το πρόβλημά του, αλλά η άγνοια, ότι μπορεί και ξυπόλητος...
Όσο νοιώθεις γιαγια..τόσο θα έχεις και τα συμπτώματα... θα είσαι ερείπιο , και θα είσαι με ενα θερμομετρο,ενα πιεσομετρο,ενα μηχανημα ζαχαρου και χολιστερινης.ksan8oula έγραψε:καλα Ηλιαα ελα να με δεις και αν δε μου στειλεις δωρο στην γιορτη μου ενα μπαστουνακι εμενα να με φτυσειςIlias έγραψε:απο τα 47 γιαγια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω τι φοβάσαι;;;;;Μαλωστε με ,τηγανοχτυπηστε με ,δε με αντεχω αλλο.Απο μενα εξαρτατε το ξερω αλλα φοβαμαι
Μαράκι, εδώ έχει χώρο και ο φόβος και ο πόνος και η ασθένεια...Αχ μορε Βασουλα μου
Λιγο να ψαξει καποιος στο φορουμ και σιγουρα θα βρει τις απαντησεις του