ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
Επισκέπτης
εδώ έχουμε ζωντανό το "όνειρο θερινής νυχτός"...
ή το "τα χρόνια της αθωότητας"???
Μαράκι, δεν μας έπεισες, δείξε το χαρτάκι σου... ;)
ή το "τα χρόνια της αθωότητας"???
Μαράκι, δεν μας έπεισες, δείξε το χαρτάκι σου... ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Vaso έγραψε:Μαράκι, δεν μας έπεισες, δείξε το χαρτάκι σου... ;)
Εγώ Ηλία μου..απλά...τις προάλλες..έπειτα από μια 3ωρη συζήτηση με τον ευατό μου..μπόλικο διαλογισμό και ρέικι....πηγα σε έναν άλλο ομαδικό διαλογισμό....στον οποίο ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ..ότι υπήρχαν κάποιοι ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!Ilias έγραψε:Μαράκι πάς να μας αποπροσανατολίσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
..Φόρεσα το τζινάκι μου..τα μποτίνια μου...το λευκό μου πουκάμισο..
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΘΕΑ!!!!!!!!
Μαρια εχεις τρελλανει ολο τον αντρικο πλυθυσμο του φορουμ....δεν τους μαζευουμε με τιποτα!!!!!

Μαρια εχεις τρελλανει ολο τον αντρικο πλυθυσμο του φορουμ....δεν τους μαζευουμε με τιποτα!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
...Αγάπη μου γλυκιά..πίστεψέ μου..πρόκειται για σκηνοθεσία....aetos έγραψε:Τι λες παιδί μου..δεν φτάνει που μου πηρες τον αντρα...το παίζεις και αθώα περιστερά? Πως θα κυκλοφοράω εγω τωρα στο ιντερνετ ..μου λες?
Βασούλααααα...φαντάζεσαι να ερωτευτώ τον άντρα κάποιας άλλης??? Ω......ΡΕ ΜΑΝΑ.....ΜΟΥ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ....ΧΑ! ΧΑ! ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩ...ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ....
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο... έχεις κάτι άλλο να μας πεις Μαράκι για το αθώο αυτό Σάββατο που δεν ξέρουμε και δεν αντιληφθήκαμεκαι παιχνίδι κάτω από τη μέση..
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Εχει...εχει....!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
- Madraoulas