Ωχ ωχ παιδιά μπήκε η ΜαρίαEmmanouela έγραψε:σκεψου...αν μπει η μαρια....θα μπλεξουμε τα μπουτια μας!!!!!!![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Nα..που μπήκε επιτέλους και το Αθώο Μαράκι μας...
..................................................................................

..................................................................................

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
Βρε καλως τα ματια μας τα δυο...........ελα Μαρακι..κοπιασε!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
πιο αθώο???
Μαράκι, πλάκα μας κάνεις?

Μαράκι, πλάκα μας κάνεις?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

μμμ...έχε χάρη που ξέχασα την ροζούλα μου το Σάββατο, αλλιως θα βλεπατε ιδιοις όμμασι τα τεκμήρια...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
..πηγα να κάνω μακαρονάδα...
χμ..επιστρέφοντας είδα δυνατούς αντιπάλους! Εσάς πρέπει να αντιμετωπίσω γμτ το??
χμ..σκεφτομαι τον τρόπο...με γαλιφιές..με τρίπλα...με επίθεση...
..και έχω παίξει τόσες φορές μαζί σας αυτό το παιχνίδι του δολοφόνου με τις απανωτές κατηγορίες σας...
..χμ..λοιπόν θα σας αντιμετωπίσω με ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ...
............ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΘΩΑ..........ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ.......ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ...........ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!!
ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!
...ΕΓΩ...ΑΠΛΑ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ..

χμ..επιστρέφοντας είδα δυνατούς αντιπάλους! Εσάς πρέπει να αντιμετωπίσω γμτ το??

χμ..σκεφτομαι τον τρόπο...με γαλιφιές..με τρίπλα...με επίθεση...

..και έχω παίξει τόσες φορές μαζί σας αυτό το παιχνίδι του δολοφόνου με τις απανωτές κατηγορίες σας...

..χμ..λοιπόν θα σας αντιμετωπίσω με ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ...

............ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΘΩΑ..........ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ.......ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ...........ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!!
ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!

...ΕΓΩ...ΑΠΛΑ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ..

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι