Ανέκδοτα

Εδώ "παίζουν" οι ηλικίες από 5 έως 555...!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είναι Θεά η Gilda! Το έχω πει και το ξαναλέω!
Επισκέπτης

ANGELS ON EARTH έγραψε:Έλενα μην το γελάς καθόλου!!πριν ακόμα το γράψεις αυτό ήθελα να μπω εδω μεσα και να σε ευχαριστήσω γιατί πραγματικά η πρόθεση σου είναι να βοήθησεις μεσα απο το χιούμορ και το γέλιο και κατάφερα να το αφουγκραστώ!!ευχαριστώ!!νιώθω καλά όταν γελάω και όταν βιώνω τη χαρά!! >:d< >:d< >:d< :-D
Δωράκι μου >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Επισκέπτης

Gildaki ... :-?

Παρατήρησε σε παρακαλώ τον εαυτό σου και το πως αντιδράς...
Υστερα δώσε μας ένα feedback για να δούμε...
την πηγή εμπνευσης του ανέκδοτου της Ελλισαβετ!!

:)) =)) :)) =))
Επισκέπτης

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Το πιπέρι φημίζεται για τις αφροδισιακές του ιδιότητες!!!!
Τώρα αν μαζί με μια βαθιά αναπνοή και εκπνοή ή φτάρνισμα μπορεί να φέρει ρίγη...... είναι θέμα προς μελέτη.....
Τζιλντάκι , όπως είπε και η Έλενα παρακαλούμε πολύ να αρχίσεις να γράφεις ημερολόγιο αναλυτικά.... γιατί το ανέκδοτο της Ελισάβετ μπορεί να βγει προφητικό........!!!!!! ;) ;) ;) ;)
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Γειά σας κορίτσια με τα ωραία σας!!!!!
Γειά ΄Ελενα λεβεντιά μου!!!!!
=D> =D> =D> =D>
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Αμαλία »

=)) =)) =)) =))
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

μπουαααχαχαχα =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) !!!

αυριο αν σας ρωτησω ποιοι απο εσας φταρνιστηκατε χθες μη παραπονιστε :D :D :D :D
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Μια ξανθιά πάει στον πάγκο δανεισμού της Βιβλιοθήκης και λέει:
- Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
- Ώστε εσείς λοιπόν μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!

------------------------------------------

Γιατί μία ξανθιά όταν έκανε ελεύθερη πτώση δεν τράβηξε να ανοίξει το αλεξίπτωτό

Γιατί είχε καλή μέρα και δεν έβρεχε.
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:)) :)) :)) :)) :)) :))
:P :P :P
Επισκέπτης

Elena έγραψε:Gildaki ... :-?

Παρατήρησε σε παρακαλώ τον εαυτό σου και το πως αντιδράς...
Υστερα δώσε μας ένα feedback για να δούμε...
την πηγή εμπνευσης του ανέκδοτου της Ελλισαβετ!!

:)) =)) :)) =))
Παιδιά...σοβαρολογώ.... αλλα, τώρα που μου το λετε, θ΄αρχισω να κρατάω σημειώσεις!

Μην το δοκιμάσετε ομως κι εσεις....πρέπει να εισαστε πολύ προσεκτικοί με τη χρήση του πιπεριού....στην παλάμη και εισπνοή ειπαμε, εντάξει? :-?
Επισκέπτης

=))
Επισκέπτης

Eνα παντρεμένο ζευγάρι βρέθηκε σε ένα τρομερό ατύχημα, όπου το πρόσωπο του άντρα υπέστη φοβερά εγκαύματα....

Ο γιατρός είπε, λοιπόν, στον άντρα ότι θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας ως μόσχευμα δέρμα από το σώμα του αν.... δεν ήταν τόσο κοκαλιάρης.... ...

Ευτυχώς, η σύζυγος προσφέρθηκε να δωρίσει δέρμα από
το δικό της σώμα. Ωστόσο, το μόνο μέρος του σώματος, από το οποίο θα μπορούσαν να πάρουν και να χρησιμοποιήσουν ιστό για την πλαστική, ήταν τα... οπίσθια της γυναίκας. Φυσικά, υπήρξε απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στα τρία μέρη, (άντρα, γυναίκα, γιατρό), ότι το από πού ακριβώς προήλθε το μόσχευμα θα
παρέμενε μυστικό. ’λλωστε, ήταν ένα καθαρώς προσωπικό ζήτημα.

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης και την πλήρη ανάρρωση του ασθενούς, οι πάντες έμειναν έκθαμβοι από το αποτέλεσμα, καθώς, ο περί ου ο λόγος σύζυγος, ήταν στα καλύτερά του! Ποτέ, πριν το ατύχημα, δεν υπήρξε ομορφότερος! Φίλοι και συγγενείς του έδειχναν τον θαυμασμό τους για το αποτέλεσμα της
επέμβασης.

Μια μέρα, συγκινημένος από τη θυσία της γυναίκας του, αισθάνθηκε την ανάγκη να την ευχαριστήσει: "Αγάπη μου", της είπε, "όσες φορές κι αν σου πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι αρκετές! Πώς θα μπορέσω ποτέ να σε ξεπληρώσω;;;"... και κείνη απάντησε:
"Λατρεία μου! Με ξεπληρώνεις κάθε φορά που βλέπω τη μάνα σου να σε φιλά στα μάγουλα!!!"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Θεαααααααααααα!!!!!!!

=)) =)) =)) =)) =)) =))
Επισκέπτης

:)) :)) :)) :))

Επιστροφή στο “ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...”