ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Ευχαριστω Μαρακι

για ''καλημερες'' πηγαινα και αλλου τα εγραψα.. :-? :-? :-? ....τα μεταφερωωωωω....μυαλο αντε να μην πω...χεχεχε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:)) :)) :))
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Madraoulas

Θα ήθελα να σε ρωτήσω για το σύμβολο που λες ότι οραματίστηκες, την σπείρα.
Είδες κάτι μετά από αυτό? Ήταν σε φόντο κόκκινο? Εάν θυμάσαι, ποια ήταν η φορά του? Δεξιόστροφα, αριστερόστροφα, η ανάπτυξη ήταν προς το κέντρο ή την περιφέρεια? Τι προσπαθούσες να κάνεις όταν το είδες? Τι σκέφτηκες όταν το είδες?

Εάν θέλεις βεβαίως μου λες. Με ενδιαφέρει από πλευράς έρευνας των συμβόλων. Εάν δεν θέλεις να μου πεις ενημέρωσέ με για να μην μπαίνω συνεχώς να δω εάν μου απάντησες.
Επισκέπτης

Ταχυδρομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!

Γιωργακη εχεις γραμμα!!! :-D :-D :-D

Καλημερα λατρεμενη Φαμπ! σε χασαμε!! :-D @};-
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

fab1612 έγραψε:Madraoulas

Θα ήθελα να σε ρωτήσω για το σύμβολο που λες ότι οραματίστηκες, την σπείρα.
Είδες κάτι μετά από αυτό? Ήταν σε φόντο κόκκινο? Εάν θυμάσαι, ποια ήταν η φορά του? Δεξιόστροφα, αριστερόστροφα, η ανάπτυξη ήταν προς το κέντρο ή την περιφέρεια? Τι προσπαθούσες να κάνεις όταν το είδες? Τι σκέφτηκες όταν το είδες?

.
Καλημερα
Εψαξα λιγο να βρω που το ειχα γραψει αυτο για τη σπειρα αλλα δεν το βρηκα..τεσπα...
την σπειρα την οραματιστηκα σαν ενα 9 ...(σαν το 'φιδακι' που βαζουμε το καλοκαιρι για τα κουνουπια)...αν θυμαμαι καλα ειχε χρωμα πρασινο και μωβ περισσοτερο,δεν ηταν σε συγκεκριμενο φοντο..στον αερα θα ελεγα, ανεξαρτητο και παντου ..
αναπτυξη ειχε προς το κεντρο...ανοιξα 'πορτα' μ αυτο και ηθελα να δω τη 'γνωση' μου σε 'βιβλιοθηκες'. Αυτο το συμβολο-συνειδητοποιησα εκεινη τη στιγμη- οτι το ειχα δει αρκετες φορες τελευταια χωρις να εχω δωσει ιδιαιτερη σημασια..αλλα απο εκεινη τη στιγμη εγινε 'δικο' μου.
Ελπιζω να εγινα κατατοπιστικος... @};-
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

πολύ ωραία εμπιερία Μαδρυ

δεν το είχα δει που το έγραψες

μου έδωσες και έμενα τώρα μια εμπνευση σχετικά με τα σύμβολα

ευχαριστώ :x @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Βρε silver τι είσαι εσύ παιδάκι μου! Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις εταιρεία ταχυμεταφορών? Χρυσές δουλειές θα κάνεις. Καλημέρα και από εμένα. @};-

Madraoulas
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το είχες γράψει στην σελίδα 84.

Ωραία, πολύ ωραία. Ώστε μορφοποίησες αυτό για το οποίο σου έδωσε πρόσβαση ως γνώση σε βιβλιοθήκες. Η ανάπτυξη προς το κέντρο είναι μάλλον κατανοητή, θυμάσαι εάν ήταν δεξιόστροφο ή αριστερόστροφο?
Αυτό το πράσινο και μωβ είναι κάπως περίεργο.

Με το «δικό μου» μάλλον εννοείς το οικείο, το γνωστό, εάν όμως εννοείς κάτι άλλο μου λες.

Vaso
Εσύ, φαντάζομαι, το είχες δει σε κόκκινο φόντο? Και έχει πιθανόν σχέση το σύμβολο με τα μηνύματα των καρτών?

Έχεις καμιά ιδέα για το πράσινο μωβ χρώμα? Από τι λες ότι μπορεί να εξαρτάται το χρώμα? Δεν μου έρχεται τώρα κάτι
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Εικόνα

fab
Το συμβολο το οραματιστηκα ως εξης....
οχι οπως στην καρτα αλλα αντιθετα, οπως ενα εννιαρι(9)...με φορα απο την ουρα προς το κεντρο...(αντιθετα δλδ απο τους δεικτες του ρολογιου)
@};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

H σπείρα για μένα πάντα ήταν άνοιγμα "πύλης", fab, αλλά δεν είχε ποτέ χρώμα...ήταν τόσο υψηλή η δόνηση που έχανε την χρωματική υφή...

΄Μάλλον, αυτό που είδε ο Μάντρυ, κατά την αντίληψή μου, και λογω της χρωματικής δόνησης, είναι σύμβολο θεραπείας! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Έχεις καμιά ιδέα για το πράσινο μωβ χρώμα? Από τι λες ότι μπορεί να εξαρτάται το χρώμα? Δεν μου έρχεται τώρα κάτι
Ρούλα θυμάσαι τον οραματισμό του Μορφέα με τα πράσινο χρώμα γύρω απο την καρδιά και το μωβ να μας καλύπτει σαν ασπίδα ?
Επειδή και εγω στον κλασσικό οραματισμό μου ξεκιναω με σπείρα ανεβαίνοντας , ενω οι οδηγίες ελεγαν να οραματιστούμε λευκό λαμπερό φως, στην διαδρομη είδα οτι αυτό δεν είναι εφικτό πάντα, αν η δική μας δόνηση δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του συγκεκριμένου φωτός.
Και ετσι αντι για λευκό....βρίσκομαι σε σπείρες αλλων χρωματων καθε φορα.

Αναλύοντας τα χρώματα και παραλληλίζοντας τα με την διάθεση μου κάθε φορα , είδα οτι προκαλω το χρώμα που ο κραδασμός του , θα μπορέσει να με ισοορροπίσει ανάλογα του πως είμαι.
Αλλοτε ¨¨χρειάζομαι ¨¨ πράσινο που σημαίνει οτι εχω ανάγκη απο τάξη και αρμονία...
αλλοτε ροζ που ΄σημαίνει οτι θελω αγκαλίτσες και τρυφερότητα
μωβ ......πνευματική επαφή με το ιδεατό
γαλάζιο .....ιδανικά και ομορφιά
χρυσαφί......σημαίνει οτι θέλω θετική ενέργεια και ασημι το αντίθετο...
κάκκινο οταν μου λείπει η ζωτική δύναμη και καφέ οταν θελω απολυτη γείωση..

Το λευκό είναι πολύ πιο σπάνιο και υπάρχει οταν ξεκιναω διαλογισμό με βοήθεια μάντραμ , λιβανιών κλπ και πάλι αν .....οταν ομως συμβαίνει να το αντέξω , δακρύζω...

Ετσι τα εχω ερμηνευσει εγω ..... @};-
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ωραία Madraoulas, κατανοητό το αριστερόστροφο.
Έχεις δοκιμάσει να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να το οραματιστείς, χωρίς να βάλεις κάποιο χρώμα-εάν μπει μόνο του έχει καλώς, για να δεις εάν πάλι θα σε οδηγήσει σε αυτό με τις βιβλιοθήκες?
Είπες ότι το είχες ξαναδεί και δεν του είχες δώσει σημασία, άρα κάτι έγινε και του έδωσες, κάτι άλλαξε… @};-

Vaso λες ότι είναι σύμβολο θεραπείας….μπορεί να είναι και αυτό σε συνδυασμό με το χρώμα. Σκεφτόμουν αυτό με τις βιβλιοθήκες, δείχνει σαν να είναι σύμβολο εισόδου σε άλλο επίπεδο, σαν άνοιγμα πύλης όπως είπες.
Δεν ξέρω εάν είναι άνοιγμα πύλης στα Ακασικά ή δείχνει αλλαγή επιπέδου του ατόμου…
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, κατά την άποψή μου, τα χρώματα θα πρέπει να έχουν σχέση με την διαδρομή που ακολουθεί το άτομο, όμως δεν μπορώ να συγκεκριμενοποιήσω τι εννοώ όταν λέω διαδρομή. @};-

Ελένη ποια είναι η φορά της σπείρας, σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού ή αντίστροφα? Και ποιος ο σκοπός του οραματισμού?
Γιατί στο λευκό δακρύζεις? Γιατί δεν το αντέχεις, πως αντιλαμβάνεσαι αυτή την αντοχή. Εάν μπορείς βεβαίως να το περιγράψεις γιατί δεν είναι όλα εφικτά.

Σχετικά με τα χρώματα και τις αντίστοιχες εξηγήσεις, θεωρείς ότι κάπου σου χρησιμεύει το να τα γνωρίζεις? @};-
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

fab
πανευκολα βλεπω(το εχω κανει) οποτε θελω το συμβολο αυτο με οτι χρωμα να ναι..ακομα και κρυσταλλινο/διαφανο..οπως το εχω δει κι ετσι

Η 'πορτα' που ειπα οτι 'ανοιξα' ηταν μεσω καθοδηγουμενου οραματισμου ....μεχρι εδω..φιλακιααα
@};-
Επισκέπτης

Ελένη ποια είναι η φορά της σπείρας, σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού ή αντίστροφα? Και ποιος ο σκοπός του οραματισμού?
Γιατί στο λευκό δακρύζεις? Γιατί δεν το αντέχεις, πως αντιλαμβάνεσαι αυτή την αντοχή. Εάν μπορείς βεβαίως να το περιγράψεις γιατί δεν είναι όλα εφικτά.

Σχετικά με τα χρώματα και τις αντίστοιχες εξηγήσεις, θεωρείς ότι κάπου σου χρησιμεύει το να τα γνωρίζεις?
Ρούλα μπορω να τα περιγράψω αλλα οπως γνωρίζεις ΄΄ολα είναι υποκειμενικά σέ αυτό το ταξίδι.
Η φορα της σπείρας είναι δεξιόστροφη οπως το ρολόι. Τουλάγχιστον ετσι το κάνω εγω.
Ο σκοπός του οραματισμού αυτού , είναι η επαφή με το κοσμικό , ετσι ωστε να ενωθούμε μαζί του και να ανακαλύψουμε τον ανώτερο εαυτο μας. Γίνεται για να λάβουμε την αρμονία και απαντήσεις στους διαλογισμούς μας.
Ανερχόμαστε δλδ στο επίπεδο του κοσμικού ....εμείς αν τα καταφέρουμε ..
Τωρα το αν αυτό συμβαίνει η οχι, δεν μπορω να σου το πω επειδή δεν το ξέρω. Νιώθω οτι γίνεται και το επιβεβαιώνω απο την αλλαγή κραδασμού.
Βέβαια απο ενα σημείο και μετα , μπορεί κανεις να συνδεθεί και χωρίς οραματισμούς αλλα αυτος διευκολύνει περισσότερο επειδή αναγκαστικά χαλαρώνεις και ελευθερώνεσαι απο σκέψεις και θορύβους μόνο και μονο για να αρχίσεις ....οποτε μετα ειναι πιο πιθανα τα υπόλοιπα..

Το λευκό είναι ενας χείμαρο φωτός που αστράφτει. Είναι πολύ καθαρό και αν δεν ειμαι και εγω , μου προκαλεί ενταση συγκίνηση και δέος... Στο τέλος η ενεργεια δρα εξαγνιστικά και προκαλέι δάκρυα. Αυτή είναι η εξήγηση που δίνω.

Σχετικα με τα χρώματα ....ξεκίνησα να τα ψάχνω γιατι μου εκανε εντύπωση η αυθόρμητη εκδήλωση τους και μετα και το αποτελεσμα.
Δλδ το χρώμα ερχεται μόνο του στη σκέψη μου και αν το ακολουθήσω με ισορροπεί. Μάλιστα παρατηρώ οτι ορισμένα αν τα φανταστεί κανείς , μπορεί να ζεσταθεί η να κρυώσει.....να αγαλιάσει η να εκνευριστεί.
Επειδή ζωγραφίζω , εβλεπα οτι η διάθεση μου καθόριζε τα χρώματα που εβαζα στο μουσαμά ...είναι οπως η επηροή της μουσικης.
Η γνώση των χρωμάτων [αν μπορούμε να αποκαλέσουμε αυτά που λέω γνωση μια και δεν εχω διαβάσει ακόμη περι χρωμάτων , ουτε καν εδω] ισως να μπορούσε να βοηθήσει στο αναμενόμενο αποτέλεσμα . Ομως δεν εμπιστέυομαι τον κατευθυνόμενο οραματισμό χρώματος αφου οποτε το εκανα είχα μεγάλη νευρικότητα ....και αφήνομαι στην διαίσθηση και ως προς το χρώμα και ως προς την πυκνότητα του.
Επίσης μου δείχνει τι πρέπει να δουλέψω ...πχ αν αναζητώ πολύ γαλάζιο μάλλον χρειάζομαι πνευματικη ενέργεια ενω αν θέλω κόκκινο μου λείπουν οι ενέργειες της γης.

Εσυ εχεις καμία γνώση επι των χρωμάτων και αν ναι τι λες σχετικά?
Επισκέπτης

Επειδή είμαστε στην ενότητα ¨¨θέλω¨¨ αν είναι να συνεχιστουν οι ανταλλαγές απόψεων , μου φαίνεται οτι θα πρέπει να βρούμε αλλο τόπικ πιο κατάλληλο...δεν ξέρω ομως που.... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ξέρω εάν είναι άνοιγμα πύλης στα Ακασικά ή δείχνει αλλαγή επιπέδου του ατόμου…
Τα ακασικά, δεν είναι εύκολα προσβάσιμα, fab...Η δόνηση εκεί δεν αντέχεται, και δεν έχει νόημα για τον καθένα να τα επισκεφτεί...
Για να μπορέσει κανείς να περάσει αυτήν την "πύλη" θα πρέπει να γνωρίζει γιατί...

Θεωρώ ότι είναι μια αλλαγή στην δόνηση του ατόμου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”