Το στεγνωτήριο και η φροντίδα του

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Το στεγνωτήριο και η φροντίδα του

Δημοσίευση από Ellaki »

Όταν το στεγνωτήριό μου παρουσίασε πρόβλημα, κάλεσα τον τεχνικό να το επισκευάσει και μου έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Το στεγνωτήριο έχει 2 φίλτρα τα οποία πρέπει να καθαρίζεις μετά από κάθε κύκλο. Το εξωτερικό φίλτρο ήταν καθαρό, το εσωτερικό ήταν βρώμικο και μπουκωμένο.

Όπως μου εξήγησε όταν καθαρίζουμε κάνουμε μια κίνηση, ας πούμε από αριστερά προς τα δεξιά, η οποία επαναλαμβανόμενη φράζει το φίλτρο με μικροσωματίδια από το χνούδι που μένει από τα ρούχα. Άρα δεν αρκεί απλά να το καθαρίζεις αλλά πρέπει να ρίχνεις νερό με το ντους επάνω στην επιφάνεια του. Το καθαρό φίλτρο είναι διάφανο και αφήνει το φως και το νερό να περνάνε μέσα του.

Μου είπε λοιπόν ότι με ένα ειδικό εργαλείο πρέπει να καθαρίσω-ξεμπουκώσω το φίλτρο και μου έδειξε μια οδοντόβουρτσα :)) :)) :)) :))
Εν κατακλείδι έδωσα 60 ευρώ για μια οδοντόβουρτσα και εάν το στεγνωτήριο έχει μαζέψει πολλά χνούδια μέσα στην συσκευή, θα πρέπει να το πάρουν και να το καθαρίσουν με κόστος άλλα 150.

Ανακάλυψα ότι δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά να ξεμπουκώσεις το φίλτρο με την οδοντόβουρτσα και θέλει πολύ υπομονή και επιμονή, αλλά αξίζει τον κόπο για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία και το κόστος.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Re: Το στεγνωτήριο και η φροντίδα του

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Μιλάμε για στεγνωτήριο ρούχων (που δεν έχω για αυτό μάλλον δεν καταλαβαίνω και πολλά);
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ελλακι μας :x :x :x
Δεν έχω στεγνωτήρα αλλά κάθε τι που μας γλυτώνει από κόπο και χρήμα ...Είναι ωφέλιμο O:-)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ελλάκι :romance-heartstiny: :romance-heartsthree:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x :x >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

150? ε να αυτά δεν μπορώ 8-}
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”