Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ.4 -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ.4 -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ο ΑΥΛΟΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4- ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η Έμιλι προτού βάλει το usb stick στον υπολογιστή βγήκε για λίγο από το σπίτι και όταν γύρισε κρατούσε δύο μπουκάλια κρασί από το κελάρι.
Η νύχτα προβλέπεται μακριά σήμερα γύρισε και είπε στους δύο άνδρες και δεν νομίζω να έχει κανείς διάθεση για τσάι. Ο Ντάνιελ έβγαλε από το σακίδιο του κάποια αλμυρά που είχε αγοράσει από το μίνι μάρκετ και τα έβαλε στο τραπέζι.
Εκείνη συνέδεσε τον υπολογιστή με ένα προβολέα και τον έστρεψε προς μια ηλεκτροκίνητη οθόνη στον απέναντι τοίχο.
Έβαλε το stick και όλοι κοίταξαν με αγωνία να δουν τι θα παρουσιαζόταν.
Στην οθόνη παρουσιάστηκε ένας μακρόστενος διάδρομος όχι οικίας αλλά κάποιου χώρου που έμοιαζε με το διάδρομο της σπηλιάς Σμου που βρισκόντουσαν εκεί νωρίς το πρωί. Το υλικό φαινόταν να ήταν τραβηγμένο από κάποια κάμερα τοποθετημένη σε κάποιο σημείο εκείνου του χώρου.
Τότε είδαν να εμφανίζονται οι τρείς τους στην οθόνη την στιγμή που σκεφτόντουσαν να περάσουν το απαγορευτικό ή όχι. Η κάμερα δεν είχε καταγράψει ούτε την δόνηση ούτε τον τραυματισμό του Ντάνιελ και φυσικά ούτε την εμφάνιση του Σιν.
Τι σημαίνει αυτό ρώτησε αμήχανα ο Ντάνιελ; Φαίνεται σαν μια καταγραφή των επισκεπτών στον χώρο της σπηλιάς για λόγους ασφαλείας και δείχνει ότι τίποτα από όσα βιώσαμε εκεί σήμερα το πρωί δεν ήταν αληθινό; Ούτε η δόνηση ,ούτε η εμφάνιση του Σιν με το ΜΕΙΝΑΡ ούτε καν ο τραυματισμός μου; αυτό το διαπιστώσαμε βέβαια και εμείς απλά τώρα έχουμε και την απόδειξη μονολόγησε ο Ντάνιελ.
Η οθόνη έμενε για αρκετή ώρα εστιασμένη στον χώρο της σπηλιάς χωρίς να δείχνει κάτι άλλο.
Με την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους κοιτούσαν αμήχανα όταν ξαφνικά άλλαξε ο χώρος και μπροστά τους εμφανίστηκε ο Richard Grey ο πατέρας της Έμιλι.

Αυτά που θα αναφέρω τώρα είναι για την κόρη μου Έμιλι και της ζητώ να με συγχωρέσει που δεν μπόρεσα να έλθω νωρίτερα σε επικοινωνία μαζί της.
Την ημέρα που φύγαμε εγώ και η Jen για μια ιδιαίτερη εξερεύνηση σε μια οροσειρά, κατά τα τέλη Φεβρουαρίου 2023, υπήρχε ακόμα πάγος στην περιοχή. Είχαμε πληροφορία ότι σε ένα μέρος εκεί κοντά που ήταν καλυμμένο από ηφαιστειακή λάβα, ένα «δόμο» όπως τον ονομάζουμε, βρισκόταν η είσοδος μιας στοάς που έκρυβε πολλά μυστικά και πιθανότατα και την από χρόνια αναζητούμενη συσκευή της ΑΡΑΧΝΗΣ.
Όμως από ένα παραπάτημα η Jen γλίστρησε και εγώ στην προσπάθεια μου να την συγκρατήσω παρασυρθήκαμε και οι δύο γρήγορα σε ένα γκρεμό. Η Jen εξέπνευσε αμέσως από την πτώση ενώ την δική μου πτώση ανέκοψε μια προεξοχή βράχου. Έτσι πολύ βαριά τραυματισμένος και ανήμπορος να κουνηθώ, γιατί είχα σπάσει κάποια πλευρά, προσπαθούσα να δώσω σημεία ζωής φωνάζοντας «βοήθεια» αλλά μην έχοντας πολλές ελπίδες μια και τα σακίδια μας με τα κινητά είχαν πέσει και αυτά στο βάθος του γκρεμού. Παρόλο που είχαμε βρεθεί πολλές φορές σε εκείνο το σημείο κατά το παρελθόν, οι καιρικές συνθήκες που συναντήσαμε ήταν ιδιαίτερα δυσμενείς με αποτέλεσμα να χάσουμε την ισορροπία μας και να καταλήξουμε στο κενό. Εκεί που πίστευα, ότι θα άφηνα και εγώ την τελευταία μου πνοή μην μπορώντας να επικοινωνήσω με κανένα άθελα μου ψιθύρισα την φράση «ΜΕΙΝΑΡ» που την συναντούσαμε σε πολλά ειδικά ιστορικά βιβλία. Αυτή η λέξη έχει καταγραφεί σαν κωδικός που ανοίγει ειδικές πύλες με τις οποίες τα πολύ παλαιά χρόνια επικοινωνούσαν οι αυτόχθονες λαοί με κοσμικές οντότητες για να παίρνουν γνώση και τρόπους θεραπείας αλλά και μυστική επικοινωνία.
Με τις οδηγίες αυτών των οντοτήτων είχε δημιουργηθεί τότε μια ιδιαίτερη συσκευή!!! Εμείς, από τις έρευνες μας, αλλά και άλλοι ιστορικοί πριν από εμάς της είχαμε δώσει την ονομασία ΑΡΑΧΝΗ λόγω των πολλών λεπτοφυών κεραιών του την περιέκλειαν που έμοιαζαν με πόδια αράχνης. Αυτή η συσκευή ενεργοποιείτο μόνο με την επίκληση της λέξης «ΜΕΙΝΑΡ» και σκοπό είχε την ανώτερη επικοινωνία αλλά και την θεραπεία πολλών ασθενειών. Αν και η συσκευή δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η φράση όμως από μόνη της ενεργοποιεί δονητικά τον χώρο για άμεση βοήθεια.
Έτσι με το που ξεστόμισα την λέξη «ΜΕΙΝΑΡ» άκουσα τον θόρυβο ενός ελικοπτέρου και σε λίγο δύο άνδρες με ορειβατικές στολές είχαν κατέβει και με είχαν μαζέψει από το απόκρημνο σημείο που είχα πέσει.
Μέσα στο ελικόπτερο βρισκόταν ο Sir Ian Nilsson,
Τον παρακάλεσα να μαζέψει και την σορό της γυναίκας μου από το βάθος του γκρεμού, για να την ενταφιάσω αλλά δυστυχώς λόγω των καιρικών συνθηκών το ελικόπτερο δεν μπορούσε να κατέβει χαμηλότερα, γιατί υπήρχε ορατός κίνδυνος κατάρριψης του. Ο Sir Ian με διαβεβαίωσε, ότι μόλις καλυτέρευαν οι καιρικές συνθήκες θα έστελνε ειδική ομάδα διάσωσης για να περιμαζέψουν το νεκρό σώμα της Jen.
Μόλις φύγαμε από εκείνο το σημείο με ρώτησε κάποια πράγματα αλλά είχα κενά μνήμης από την πτώση και δεν μπορούσα να του απαντήσω.
Με πήγε σε ένα ειδικό νοσοκομείο στο Λονδίνο, όπου νοσηλεύτηκα για πολύ καιρό χωρίς να έχει επανέλθει εντελώς η μνήμη μου. Εκείνος πλήρωνε για όλα τα έξοδα. Όταν ύστερα από 6 μήνες άρχισα να έχω αναλαμπές μνήμης του είπα για σένα και τι γύρευα στο βουνό με την Jen.
Εκείνος μου αποκρίθηκε, ότι είχε στείλει διασώστες στο σημείο της πτώσης αλλά το πτώμα της Jen δεν βρέθηκε, γιατί ίσως όταν έλιωσαν οι πάγοι να είχε παρασυρθεί από τα νερά σε κάποιο άλλο σημείο.
Είχαν βρει όμως τα σακίδια μας σε κάποιο βράχο όπου υπήρχαν μέσα κάποια προσωπικά αντικείμενα που δεν είχαν σπάσει με την πτώση ή δεν είχαν πεταχτεί τριγύρω. Εκεί υπήρχαν και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Τον παρακάλεσα να πάει να πάρει το αυτοκίνητο από το σημείο που το είχα παρκάρει και να σε ειδοποιήσει, ότι ήμουν ζωντανός.
Εκείνος όμως μου απάντησε, ότι είχα δηλωθεί αγνοούμενος και το αυτοκίνητο το είχες πουλήσει. Εκείνος μου πρότεινε να ξαναγοράσει το αυτοκίνητο για λογαριασμό μου αλλά μου συνέστησε να μη σε πάρω αμέσως τηλέφωνο γιατί από τις σημειώσεις που υπήρχαν στα σακίδια μας κατάλαβε, ότι είχαμε το ίδιο ενδιαφέρον για κάποια ιστορικά αντικείμενα. Μου πρότεινε όσο ανάρρωνα να μεταφερθώ σε ένα πύργο που είχε έξω από το Λονδίνο και να συνεχίσω τις έρευνες για την ΑΡΑΧΝΗ με μυστικότητα μια και για τις Αρχές ήμουν αγνοούμενος.
Του ζήτησα κάποια έγγραφα που είχα σπίτι στη βιβλιοθήκη, του έδωσα τα κλειδιά και τον παρακάλεσα να σε περιμένει για να σου πει, ότι εγώ ήμουν ζωντανός, ενώ η αγαπημένη μου Jen και μητέρα σου δεν τα κατάφερε. Φυσικά μετά το τέλος της συνεργασίας μας θα μπορούσα να πάω στις Αρχές μαζί σου και να δηλώσω το ατύχημα.
Όλο αυτό το διάστημα κόρη μου δεν θα ήθελα να συνεχίσεις να ψάχνεις για μένα και την μητέρα σου, όπως φάνηκε από την καταγραφική κάμερα στην είσοδο της σπηλιάς Σμου την οποία είδε ένας ειδικός φρουρός φύλαξης. Αυτός ο φρουρός τυχαίνει να εργάζεται και για τον Sir Ian και τον ενημέρωσε.

Σε αγαπώ πολύ και να προσέχεις.
Ο Πατέρας σου

ΥΓ. Για την δική σου ασφάλεια σου συνιστώ να διαγράψεις αυτό το μήνυμα, γιατί η σπηλιά έχει γίνει κέντρο πολλών ύποπτων καταστάσεων.

Η ομιλία διακόπηκε και στην οθόνη δεν φαινόταν τίποτα πια.
Οι δύο άνδρες κοίταξαν με συμπάθεια την Έμιλι, γιατί έμαθε με αυτό τον τρόπο για τον τραγικό θάνατο της μητέρας της και τον σοβαρό τραυματισμό του πατέρας της από πτώση. Όμως η Έμιλι έμενε σκεπτική και ανέκφραστη.
Μετά από ολιγόλεπτη σιωπή γύρισε και τους είπε.

Στην οθόνη φαίνεται ο πατέρας μου αλλά σίγουρα όποιος γύρισε το βίντεο δεν ξέρει καλά τους γονείς μου και η παρουσίαση είναι καθαρά στημένη. Το πρόσωπο και η φωνή μοιάζουν του πατέρα μου αλλά είναι οπτικοακουστική εξαπάτηση!!! Αν κάτι είναι αληθινό είναι μόνο η αρχή που μας δείχνει να μπαίνουμε στην σπηλιά Σμου και αυτό για να πιστέψουμε την αληθοφάνεια των παρακάτω.

Τι εννοείς ρώτησαν και οι δύο άνδρες μαζί κατάπληκτοι.

Οι γονείς μου είναι όχι μόνο ιστορικοί ερευνητές αλλά έχουν κάνει χρόνια ολόκληρα εξάσκηση σε πεζοπορίες αλλά και σε αναρριχήσεις με ειδικό εκπαιδευτή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Όλες τις οροσειρές της Σκωτίας τις γνωρίζουν τόσο καλά που είναι για αυτούς πρωινός περίπατος. Η μητέρα μου ιδιαίτερα γνωρίζει με ακρίβεια όχι μόνο κάθε πέτρα αλλά κάθε χαλίκι τους. Φυσικά ο απρόβλεπτος παράγοντας υπάρχει σε όλες τις καταστάσεις αλλά πάντα κουβαλούσαν μαζί τους σαν εξοπλισμό της στολής αναρρίχησης ή απλής πεζοπορίας φωτοβολίδες ή φακούς για αντανάκλαση ή πομπούς επικοινωνίας υψηλής εμβέλειας και άλλα εργαλεία. Τα κινητά σχεδόν δεν τα χρησιμοποιούσαν στα βουνά γιατί το σήμα δεν έπιανε. Όποιοι είναι ανακατεμένοι σε αυτό είδαν από τις κάμερες την δική μας αναζήτηση και την χρήση της φράσης ΜΕΙΝΑΡ και φοβήθηκαν μήπως το συζητήσουμε και αλλού. Στην σπηλιά δημιούργησαν τεχνητή δόνηση με κάποιο όργανο καθόλου δύσκολο αλλά όταν είδαν, ότι υπήρξε τραυματισμός και έγινε χρήση της ειδικής φράσης κατάλαβαν, ότι έπρεπε να το αποκρύψουν το ταχύτερο.
Ο Σερ Ιαν χρησιμοποιεί τους γονείς μου σε κάποιο project όπως είπε όμως όχι και τους δύο μαζί. Γλωσσολόγος είναι η μητέρα μου που γνωρίζει την ερμηνεία πολλών αρχαίων γλωσσών και την έχουν ζητήσει και σε πολλές ανασκαφές. Ο πατέρας μου είναι περισσότερο αναλυτής των ευρημάτων και την πιθανή χρήση τους. Είμαι σίγουρη πια, ότι οι γονείς μου είναι ζωντανοί αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε επικοινωνία. Μια προσπάθεια έγινε με τον αυλό και τον Σιν που κατάφεραν είτε οι ίδιοι είτε κάποιος άλλος που θέλει να τους βοηθήσει να τον στείλουν εκτός στοάς την ημέρα που ήμουν κοντά εκεί και κάπου οι εξωτερικές κάμερες με έδειξαν.
Ο Δόμος που ανέφερε στο βίντεο ο πατέρας μου είναι ένας ηφαιστειογενής θόλος που υπάρχει όντως σε κάποιες οροσειρές. Αυτό το είχα ακούσει σε κάποιες παλιότερες συζητήσεις τους. Εκεί ίσως ήθελαν να πάνε και κάποιοι τους εμπόδισαν. Ίσως τους κρατάνε κάπου κλεισμένους μέχρι να μάθουν όλα όσα θέλουν!! Επειδή όπως φάνηκε δε μπορούν να μάθουν πόσα ακριβώς γνωρίζουν οι γονείς μου για την ΑΡΑΧΝΗ, εκτός από όσα είναι γνωστά στον κύκλο των ιστορικών, πίστεψαν ότι ίσως εύρισκαν στοιχεία στο αυτοκίνητο του πατέρα μου για αυτό το αγόρασε ξανά ο Σερ Ιαν για να το ψάξουν εξονυχιστικά.
Σιγά μην εύρισκαν κάτι. Ήλθε εδώ με σκοπό να ψάξει το σπίτι αλλά και πάλι δεν βρήκε τίποτα. Έτσι έβαλε κάμερα για να παρακολουθεί τον χώρο, ώστε να το μάθει αν βρίσκαμε εμείς κάτι.
Λέω να κοιτάξουμε και το άλλο φλασάκι που είναι μέσα στο βιβλίο και ίσως εκεί βρούμε τρόπο να φτάσουμε στην σπηλιά από κάποιο άλλο σημείο εκτός από την κύρια είσοδο που γνωρίζουμε. Θυμάμαι, ότι οι γονείς μου έφυγαν κάποτε για την Ινδία, ενώ εγώ ήμουν στο Κολλέγιο και σπούδαζα λίγο πριν την αποφοίτηση μου περίπου πριν ένα χρόνο. Όταν επέστρεψαν σε μια συνάντηση που είχαμε ανέφεραν για μια σπηλιά που είχαν βρει στους πρόποδες των Ιμαλαίων που οδηγούσε στην υπόγεια πόλη Αγκάρθα. Εκεί βρήκαν πίσω από ένα βράχο ένα ξύλινο κουτί που περιείχε ένα παράξενο σχεδιάγραμμα.
Αυτό το σχεδιάγραμμα τους έκανε να πιστέψουν ότι ήταν μάλλον πολύ κοντά στο να ανακαλύψουν το ιστορικό τεχνούργημα την ΑΡΑΧΝΗ που είχε γίνει για αυτούς το όραμα τους!!!
Η Έμιλι σταμάτησε να μιλά για λίγο ενώ ο Τομ και ο Ντάνιελ ένοιωθαν ότι ίσως κάτι πολύ πιο σοβαρό να κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση του Richard και της Jennifer Grey και θα έπρεπε να γίνουν πιο προσεκτικοί και καχύποπτοι στο εξής, γιατί αυτοί που κρύβονταν πίσω από αυτό μπορεί να είχαν πολύ σκοτεινά σχέδια.
Όμως κανένας τους δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι στιγμής, ότι αυτά που θα συναντούσαν στην πορεία θα ήταν πέρα από κάθε φαντασία.!!!!

./.

συνεχίζεται
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Re: Ο ΑΥΛΟΣ -ΚΕΦ.4 -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Φίλοι μου,
Η ιστορία μας κορυφώνεται!!!
Έχετε λίγο υπομονή ακόμα

:romance-heartstiny: :romance-heartstiny:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:animals-dogrun: :animals-dogrun:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:bounce: :bounce: :bounce:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:auto-sportbike:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

:auto-biker: :auto-dirtbike: :auto-sportbike:
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x :x :romance-kisscheek: >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ellaki »

...........................ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνω υπομονή ;))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:x :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x :x >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”