Καινούρια βιβλία

Παναγιώτης

Καινούρια βιβλία

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Καλησπέρα σε όλους και όλες τις υπέροχες ψυχές και παιδιά στο πνεύμα. Μόλις πήρα μερικά καινούρια βιβλία, τρία. Τα δύο είναι της Louise Hay και συγκεκριμένα τα "Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου" και "Μεταμορφώστε τη ζωή σας". Το τρίτο είναι του Λέο Μπουσκάλια, το "Λεωφορείο 9 για τον Παράδεισο". Ανυπομονώ να τα διαβάσω :) Τα έχετε διαβάσει ; Τους ξέρετε τους συγγραφείς ; Τι γνώμη έχετε ;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: Καινούρια βιβλία

Δημοσίευση από Vasoula »

Την Λουίζ την είχα διαβάσει πριν πολλά πολλά χρόνια. Για την εποχή που την διάβασα, καλή ήταν...
Αργότερα συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα θετικά "προστάγματα" λίγη σημασία έχουν στο πνευματικό μου μονοπάτι...Η θεραπεία είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση.

Είναι καλό στην αρχή της διαδρομής σου να ερευνάς, να διαβάζεις, να καλλιεργείς το Πνεύμα σου
Αργότερα ίσως όλα αυτά σου φανούν ανούσια, μπροστά στο μεγαλείο της εσωτερικής σου γνώσης

Έτσι είμαι της άποψης ότι κάθε πράγμα στον καιρό του...και ισχύει για τον καθένα μας.
Οι καιροί μας δεν συμφωνούν πάντα, οπότε δεν έχει νόημα να ακούσεις την γνώμη μου. Αφού τα διάλεξες αυτά τα βιβλία, εμπιστεύσου το, Παναγιώτή΄μου!

:romance-heartstiny:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”