Η Αφροδίτη τον Φεβρουάριο
Η Αφροδίτη τον Φεβρουάριο
17 Φεβρουαρίου του 2024 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με Πλούτωνα στην 0 και 51 του Υδροχόου. Αφροδίτη είναι μεταξύ άλλων ο έρωτας, Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που φέρνει την μεγάλη και βαθιά μεταμόρφωση και αλλαγή (όχι πάντα με τον εύκολο τρόπο) και υδροχόος είναι στην πολιτική αστρολογία το κοινοβούλιο. Εκείνη την ημέρα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με Άρη (με μικρή ανοχή), που Άρης είναι ο θεός του πολέμου, αλλά και η αδρεναλίνη, η δράση, η δύναμη, ο ανταγωνισμός, όπως και το ανδρικό φύλο. Εκτίμησή μου είναι ότι κατ' εκείνη την ημέρα, ή 2-3 μέρες πριν / μετά από τις 17, λόγω της ανοχής των μοιρών, θα ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η διαδικασία θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ 7ης πρωινής ώρας και 1 το μεσημέρι, όταν Ερμής (επικοινωνία - συμφωνία - αποφάσεις), Άρης, Αφροδίτη, Πλούτωνας, θα διέρχονται από τον 11ο και τον 10ο οίκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος happy_george την 20 Ιαν 2024 5:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Η Αφροδίτη τον Φεβρουάριο
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
θα είναι ενδιαφέρουσα η ημέρα των γενεθλίων μου λοιπόν17 Φεβρουαρίου του 2024 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με Πλούτωνα στην 0 και 51 του Υδροχόου. Αφροδίτη είναι μεταξύ άλλων ο έρωτας, Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που φέρνει την μεγάλη και βαθιά μεταμόρφωση και αλλαγή (όχι πάντα με τον εύκολο τρόπο)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Πόσο μέσα, τελικά! Πόσο πολύ λειτουργεί η αστρολογία, γιατί η ψήφιση του νομοσχεδίου έγινε στις 15!!!happy_george έγραψε: ↑17 Ιαν 2024 9:25 pm Εκτίμησή μου είναι ότι κατ' εκείνη την ημέρα, ή 2-3 μέρες πριν / μετά από τις 17, λόγω της ανοχής των μοιρών, θα ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.