Γεια σε όλους,
Νέο μέλος και παλαιός στον χώρο του Ρέικι και στον χώρο της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Παλαιότερα βρίσκαμε στο ελληνικό ίντερνετ πολλές ανώτερες επικοινωνίας, που μας ενημέρωναν για την εξέλιξη των ενεργειών στον πλανήτη Γη, εν όψει και του 2012. Από το '12 και μετά όλα αυτά τα channelings άρχισαν να μειώνονται ή είναι ιδέα μου; Βλέπουμε συχνά, πχ, συμβουλές τύπου life coaching, και πολύ ορθά, αλλά δεν βρίσκουμε ανώτερες επικοινωνίες σχετικά με την φάση στην οποία βρίσκεται η μετάβαση του πλανήτη μας αυτή την στιγμή. Έπαψαν οι άγγελοι και τα ανώτερα όντα να δίνουν συμβουλές και καθοδήγηση; Μήπως είμαστε ήδη στην πέμπτη διάσταση και δεν χρειάζεται να μας πουν τίποτα παραπάνω;
Πού πήγαν οι ανώτερες επικοινωνίες;
Re: Πού πήγαν οι ανώτερες επικοινωνίες;
Καλωσήλθες
Και μετά... το 2012 ήρθε και πέρασε, και όλες αυτές οι προσδοκίες δεν ευοδόθησαν...
Και κάπου όλος αυτός ο "ντόρος" ξεφούσκωσε...
Κατά την άποψή μου, γιατί οι περισσότεροι περιμέναν ότι θα έρθει μία "μαγική λύση άνωθεν", και ο τομέας της προσωπικής εγασίας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, τρίτη, τέταρτη...
Οπότε δεν ξέρω άμα μειώθηκαν ή όχι, ή αν πλέον δεν είναι "της μοδός", οπότε και έγιναν πιο δυσεύρετα. Όπως ανέφερες κι εσύ άλλωστε, τώρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η... "εποχή" των life coaches.
Η αλήθεια είναι πως δεν παρακολουθούσα και πολύ το θέμα των ανωτέρων επικοινωνιών. Όμως θυμάμαι πολύ καλά όλον αυτόν τον "ντόρο" γενικότερα που είχε γίνει για το 2012. Περίμενε ο κόσμος πολλά πράγματα, είχε πολλές προσδοκίες. Ακουγόντουσαν και ένα κάρο πράγματα, είναι η αλήθεια.
Και μετά... το 2012 ήρθε και πέρασε, και όλες αυτές οι προσδοκίες δεν ευοδόθησαν...
Και κάπου όλος αυτός ο "ντόρος" ξεφούσκωσε...
Κατά την άποψή μου, γιατί οι περισσότεροι περιμέναν ότι θα έρθει μία "μαγική λύση άνωθεν", και ο τομέας της προσωπικής εγασίας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, τρίτη, τέταρτη...
Οπότε δεν ξέρω άμα μειώθηκαν ή όχι, ή αν πλέον δεν είναι "της μοδός", οπότε και έγιναν πιο δυσεύρετα. Όπως ανέφερες κι εσύ άλλωστε, τώρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η... "εποχή" των life coaches.
Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
καλώς ήρθες υιέ του φωτός...
εσύ νιώθεις να είσαι στην 5η διάσταση δηλαδή?
Μήπως είμαστε ήδη στην πέμπτη διάσταση και δεν χρειάζεται να μας πουν τίποτα παραπάνω;
εσύ νιώθεις να είσαι στην 5η διάσταση δηλαδή?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
εγώ ρώτησα εσένα, το τι πιστεύουν οι άλλοι μας ενδιαφέρει?
Αν εγώ δεν νιώσω τον κραδασμό΄της ανθρωπότητας, πως θα πιστέψω ότι ξαφνικά βρεθήκαμε όλοι στην 5η διάσταση?
Σκέψου...
Αν εγώ δεν νιώσω τον κραδασμό΄της ανθρωπότητας, πως θα πιστέψω ότι ξαφνικά βρεθήκαμε όλοι στην 5η διάσταση?
Σκέψου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό