ερωτημα: σημειολογία μεταξύ αριστερής και δεξιάς πλευράς

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Efthimia

Δημοσίευση από Efthimia »

Εγω εχω ενα προβλημα απο τον Ιουνιο με το δεξι ωμο μου. Λεγεται "παγωμενος ωμος". Οι κινησεις που γινονται με το δεξι χερι ειναι περιορισμενες, δεν ανεβαινει πανω απο την οριζοντια θεση και δεν γινονται καθολου στροφες και κινησεις πισω απο την πλατη. Ποναει δε παρα πολυ. Εχω κανει οτι μου συνεστησαν οι γιατροι, (κολυμπι, αντιφλεγμονωδη θεραπεια, φυσιοθεραπειες) αλλα δυστυχως η κατασταση δεν διορθωνεται. Τωρα ξεκινησα ειδικες ασκησεις στο γυμναστηριο....
Πιστευω, ομως οτι η αιτια ειναι βαθυτερη, γι αυτο μπλοκαρε το χερι μου. Μηπως εχει καποιος καμμια ιδεα που μπορει να με βοηθησει? Θα βοηθουσε η αποστολη ρεικι ? Σας ειναι ευκολο?
Με αγαπη :x :x :x
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eυθυμία μου, γραψε το στην "αποστολή ενεργειας" να το δούν ολοι!
Η Βάσω θα σου δώσει την πιο σωστη απάντηση βεβαια για το πρόβλημα, αλλα θα ηθελα να σε ρωτήσω αν θελεις να δωσεις σε καποιον μια μπουνια και δεν το κανεις :-?
Επισκέπτης

αλλα θα ηθελα να σε ρωτήσω αν θελεις να δωσεις σε καποιον μια μπουνια και δεν το κανεις
το αλλο χερι ειναι ενταξει... θα του κανει αριστερο κροσε και θα τον ξαπλωσει κατω
Efthimia

Gilda, Γιαννο... :)) :)) :)) το βρηκατε, σιγουρα ισχυει αυτο!!! :))
Άβαταρ μέλους
white_rabbit

Δημοσίευση από white_rabbit »

Γεια σας! Μια παρεμβολή: Έχετε υπ'όψιν σας τη μέθοδο Silva mind control? Αν ναι ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Εγω προσωπικά δεν επιλεγω mindcontrol αλλά Freesoul!! :x

Aλλά θα βρεθεί και καποιος να σου πει για την mindcontrol και τον εν γενει έλεγχο.... :*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
white_rabbit

Δημοσίευση από white_rabbit »

galazia_sfaira έγραψε:Εγω προσωπικά δεν επιλεγω mindcontrol αλλά Freesoul!! :x

Aλλά θα βρεθεί και καποιος να σου πει για την mindcontrol και τον εν γενει έλεγχο.... :*

Συμφωνώ για το mind control, όταν επιχειρείται από εξωτερικούς παράγοντες, και έχει τη βάση του στον φόβο. Ο έλεγχος του μυαλού όμως νομίζω είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το freesoul που λες κι εσύ galazia_sfaira!

Anyway, θα περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας για τη μέθοδο Silva! :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Είναι τεχνικές στοχοθεσίας και επίτευξης στόχων με βάση καθαρά το νου και τη λειτουργία του σε κουτάκια!!γιαυτό και πολλοί πέτυχαν αρκετά και ειδικά εξοικονόμηση χρημάτων, όπου η κατάκτηση ήταν ευφήμερη και χωρίς καμία βαθύτερη εδραίωση αφθονίας!!καθώς για να εδραιωθεί κατι τέτοιο στη ζωή μας η δουλειά θεωρώ είναι πολύ βαθύτερη, απο απλές στοχοθετιμένες ασκήσεις θετικής και κατευθινόμενης σκέψης!!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Ξέχασες να πεις Δωράκι μου οτι οι στοχοι αυτοι,και ο έλεγχος γίνεται στην σκέψη ,αφου πρώτα θεωρήσεις ανύπαρκτα τα συναισθηματα που τα κλεινεις σε μια "χυτρα"και σιγοβράζουν αυτα και μαζι με αυτά και η ζωή σου!! >:d<
Μέχρι το "μπαμ" σε καποια ζωή...δενειναι απαραίτητο να ειναι και σε αυτή εδω που τα λεμε. :-o

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

καθώς για να εδραιωθεί κατι τέτοιο στη ζωή μας η δουλειά θεωρώ είναι πολύ βαθύτερη, απο απλές στοχοθετιμένες ασκήσεις θετικής και κατευθινόμενης σκέψης
Αυτό εννοώ γράφοντας "βαθύτερη δουλειά", και καλά κάνεις και διευκρινίζεις Σφαιρούλα!!! >:d< @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Το κατάλαβα Δωράκι μου ....αλλά το είπα πιο συγκεκριμενα.
Για πολλους βαθύτερη δουλειά σημαίνει "εδραίωση του ελεγχου και ανυπαρξία συναισθημάτων."
Σε ευχαριστω καρδια μου! :x

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Efthimia έγραψε:Gilda, Γιαννο... :)) :)) :)) το βρηκατε, σιγουρα ισχυει αυτο!!! :))
Δεν το εβγαλα από το μυαλο μου Ευθυμία μου.....νομίζω ειναι η Ραϊχική θεραπεια αν δεν κάνω λάθος....που το λέει...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν ανεβαινει πανω απο την οριζοντια θεση
Ευθυμία μου ο πεσμένος ώμος δηλώνει απογοήτευση στην ζωη.
Αν σκεφτείς ότι εκεί πιθανά μπορεί να βρίσκονται τα "φτερά" μας, ο πεσμένος ώμος δηλώνει ότι δεν μπορεί κανείς να "πετάξει"...δηλαδή να στηριχτει στην δύναμή του... :x

Να σου πω ότι η δεξιά μεριά, που είναι η αρσενική, δεν αντέχει την ευθύνη και έτσι μοιραία "πέφτει" ο ώμος.
Η δράση και η ενεργητικοτητα έχουν κουράσει και τώρα πια πονάνε...

Χαλάρωσε για λιγο, δες την ζωή σου πιο ευέλικτα, με μεγαλύτερη δεκτικότητα και φροντίδα για τον εαυτό σου, για να αποκτήσεις ισορροπία.

Προσπάθησε να αναστηλώσεις την πεσμένη "φτερουγα" με εμπιστοσύνη, μοιράζοντας τις ευθύνες σε εκεινους που τους ανήκουν... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

galazia_sfaira έγραψε:Το κατάλαβα Δωράκι μου ....αλλά το είπα πιο συγκεκριμενα.
Για πολλους βαθύτερη δουλειά σημαίνει "εδραίωση του ελεγχου και ανυπαρξία συναισθημάτων."
Σε ευχαριστω καρδια μου! :x

Vaso έγραψε:
δεν ανεβαινει πανω απο την οριζοντια θεση
Ευθυμία μου ο πεσμένος ώμος δηλώνει απογοήτευση στην ζωη.
Αν σκεφτείς ότι εκεί πιθανά μπορεί να βρίσκονται τα "φτερά" μας, ο πεσμένος ώμος δηλώνει ότι δεν μπορεί κανείς να "πετάξει"...δηλαδή να στηριχτει στην δύναμή του... :x

Να σου πω ότι η δεξιά μεριά, που είναι η αρσενική, δεν αντέχει την ευθύνη και έτσι μοιραία "πέφτει" ο ώμος.
Η δράση και η ενεργητικοτητα έχουν κουράσει και τώρα πια πονάνε...

Χαλάρωσε για λιγο, δες την ζωή σου πιο ευέλικτα, με μεγαλύτερη δεκτικότητα και φροντίδα για τον εαυτό σου, για να αποκτήσεις ισορροπία.

Προσπάθησε να αναστηλώσεις την πεσμένη "φτερουγα" με εμπιστοσύνη, μοιράζοντας τις ευθύνες σε εκεινους που τους ανήκουν... :x
2 πρωί πρωι. Σας ευχαριστώ! :x :x
Efthimia

Αχ, Βασω μου!!! >:d<
Να σε ρωτησω κατι. Επειδη τον τελευταιο καιρο (σου το ειχα πει κ στο τηλεφωνο) εχω καποιο εμποδιο και δεν μπορω να κανω ολοκληρη συνεδρια αυτοθεραπειας, πειραζει να κανω καθε μερα 10 λεπτα ( ειναι αρκετο?) μονο στον δεξι ωμο? Και σε ποια θεση να τοποθετησω τα χερια μου?
Το αριστερο πανω στον δεξι ωμο 'η και τα δυο σε καποια αλλη θεση?
Σε φιλω και σ'ευχαριστω που ασχολεισαι με τοση αγαπη με τα δικα μας προβληματα.... >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”