Πιστευω, ομως οτι η αιτια ειναι βαθυτερη, γι αυτο μπλοκαρε το χερι μου. Μηπως εχει καποιος καμμια ιδεα που μπορει να με βοηθησει? Θα βοηθουσε η αποστολη ρεικι ? Σας ειναι ευκολο?
Με αγαπη

galazia_sfaira έγραψε:Εγω προσωπικά δεν επιλεγω mindcontrol αλλά Freesoul!!
Aλλά θα βρεθεί και καποιος να σου πει για την mindcontrol και τον εν γενει έλεγχο....
Αυτό εννοώ γράφοντας "βαθύτερη δουλειά", και καλά κάνεις και διευκρινίζεις Σφαιρούλα!!!καθώς για να εδραιωθεί κατι τέτοιο στη ζωή μας η δουλειά θεωρώ είναι πολύ βαθύτερη, απο απλές στοχοθετιμένες ασκήσεις θετικής και κατευθινόμενης σκέψης
Ευθυμία μου ο πεσμένος ώμος δηλώνει απογοήτευση στην ζωη.δεν ανεβαινει πανω απο την οριζοντια θεση
galazia_sfaira έγραψε:Το κατάλαβα Δωράκι μου ....αλλά το είπα πιο συγκεκριμενα.
Για πολλους βαθύτερη δουλειά σημαίνει "εδραίωση του ελεγχου και ανυπαρξία συναισθημάτων."
Σε ευχαριστω καρδια μου!
2 πρωί πρωι. Σας ευχαριστώ!Vaso έγραψε:Ευθυμία μου ο πεσμένος ώμος δηλώνει απογοήτευση στην ζωη.δεν ανεβαινει πανω απο την οριζοντια θεση
Αν σκεφτείς ότι εκεί πιθανά μπορεί να βρίσκονται τα "φτερά" μας, ο πεσμένος ώμος δηλώνει ότι δεν μπορεί κανείς να "πετάξει"...δηλαδή να στηριχτει στην δύναμή του...![]()
Να σου πω ότι η δεξιά μεριά, που είναι η αρσενική, δεν αντέχει την ευθύνη και έτσι μοιραία "πέφτει" ο ώμος.
Η δράση και η ενεργητικοτητα έχουν κουράσει και τώρα πια πονάνε...
Χαλάρωσε για λιγο, δες την ζωή σου πιο ευέλικτα, με μεγαλύτερη δεκτικότητα και φροντίδα για τον εαυτό σου, για να αποκτήσεις ισορροπία.
Προσπάθησε να αναστηλώσεις την πεσμένη "φτερουγα" με εμπιστοσύνη, μοιράζοντας τις ευθύνες σε εκεινους που τους ανήκουν...