ΥΠΝΩΣΗ

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φοβηθηκα γιατι με αφησες με αποριες και ενιωσα τις πατουσες μου να παγωνουν..
Βάλε καμία κάλτσα και σταμάτα την κλάψα Ξανθούλα......και αν συνεχίσουν να κρυώνουν οι πατούσες σου βάλε και κανενα σοσόνι του αντρα σου .....αν συνεχίσουν ακόμη ......συνιστώ να του ζητήσεις να στα ζεστάνει ....οσα κρυώνουν ;) .

Δεν σου ελυσα καμια απορία βέβαια αλλα σου υπέδειξα μια δυο μεθόδους για προσωρινή αντιμετώπιση του θέματος.....
Σε κάθε αρρώστια η πρόβλημα ...κοιτάμε πρώτον να το αντιμετωπίσουμε άμεσα για να ανακουφιστούμε και μετα καθόμαστε και φιλοσοφούμε το πως και το γιατί...δλδ οταν βλέπεις μια πυρκαιά ...την σβήνεις ....δεν κάθεσαι να διαλογιστείς εκείνη την ωρα απο που ήρθε....

Με αγάπη :flower:
Επισκέπτης

Εγω εχω και μια αλλη απορία...

Καποιος που εχει ταυτοτητα (στην προκειμενη περιπτωση ειναι μελος του φορουμ), γιατι να μπαινει χωρις αυτην, κρυφα σαν κλεφτης και να διαβαζει, για τους δικούς του λογους ΦΥΣΙΚΑ?

Γιατι να μην μπαινει φανερα, με λεβεντια να τον βλεπουν ολοι εδω?

Γιατι να μην λεει ποτε μια καλη κουβέντα παρα μονο να μοιραζει φοβους και υποβοσκουσες απειλες?

Γιατι μολις δει διαφωνιες, να πεταγεται αμεσως και να πυροδοτει καταστάσεις?

(παρατηρειστε ποσα στοιχειακα υποκρυπτονται σε αυτά που εγραψα πιο πάνω)

Οταν καποιος μου δωσει ενα "δωρο" και εγω ευγενικα δεν το δεχτω, το δωρο ανηκει σε αυτον που το δινει.....

Παρε λοιπόν γλυκεια μου τα "δωρα" σου και τρεφε τα οσο θελεις.....ο κινδυνος βεβαια ειναι να τα γιγαντωσεις τοσο, που να φανε το φυσικο και το πνευματικο σου "σωμα"....Αυτα βεβαια τα ξερεις καλλιτερα από μενα.....

Και αυτη τη στιγμη που μας διαβαζεις (κρυφα,οπως παντα φυσικά), βάλε λιγο το πολύ καλο μυαλουδακι σου να δουλεψει για να καταλαβεις .......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 06 Δεκ 2008 11:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισκέπτης

Γιατι να μην μπαινει φανερα, με λεβεντια να τον βλεπουν ολοι εδω?

Γιατι να μην λεει ποτε μια καλη κουβέντα παρα μονο να μοιραζει φοβους και υποβοσκουσες απειλες?

Γιατι μολις δει διαφωνιες, να πεταγεται αμεσως και να πυροδοτει καταστάσεις
Καλα ρε Τζίλντα ..εσενα οταν σου κανουν μάθημα που εχεις το μυαλό σου...πάλι τα σύννεφα εξω απο το παράθυρο κοίταγες την ώρα της διδασκαλίας????

Κακό παιδί....σου επιβάλεται η ποινή της επίπληξης....για να ''δουλέψεις '' εκει επάνω και να εχεις αποτέλεσμα...[ αμα εχεις κάθομαι να μου τρυπίσεις αλλη μια φορα τα αυτιά μου.....με μπριγιάν παρακαλώ] :P ..

Το κορίτσι :-? ..εχει απαντήσει τόσες φορές...το ταλαίπωρο σε αυτή την ερώτηση...
Το ότι διαβάζω τι γράφετε είναι δικό μου θέμα και έχω τους λόγους μου.
Δεύτερον δεν υπάρχει.
Μπορώ να σου πω την άποψή μου και μέχρι εκεί.
Αρκετά είπαμε, πέστε τα τώρα μεταξύ σας.

Πιο πρίν βαριέμαι να πάω...ελπίζω να σου φτάνουν αυτες οι απαντήσεις....
Γκαίγκε ?

Και απο ολα αυτα λέω να ακολουθήσουμε το τελευταίο που είναι και το μόνο σωστό...να τα πούμε μεταξύ μας ...χι χι >:d< >:d< >:d<
φιλάκια :*
Επισκέπτης

Βρε Αετουλι, τα ξεεεεερω αυτα, απλά θελω να της τα θυμιζω.....

Γκαιμπελικο το συστημα βεβαια, αλλα εχει αποτέλεσμα.....πες πες κάτι θα μεινει... :-?

Την βλεπω με συμπαθεια και αγαπη, γιατι εμεις εδω μονο με την αγαπη δουλευουμε, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι κραταμε το "οχυρο" μας χωρις κανονια στις πολεμιστρες....Η σημαια μονο στην πύλη , δεν φτανει....Και μπορει τα "κανονια" μας να ειναι από διαφορετικο υλικο από τα "δικα τους" φτιαγμενα, δηλαδη με "πνευμα", αλλα σιγουρα ειναι πιο ισχυρα....Γιατι μονο αυτο υπαρχει.....και τυχεροι οσοι το βιώνουν....
Επισκέπτης

Τζίλντα για ποια κανόνια λες?........Πάντως αν λέμε για τα ίδια ....απ οτι εχω δεί στις συναντήσεις μας ....διαθετουμε ολοι καλο ''οπλοστάσιο''.... ;)
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Νομίζω πως αρκετά ασχοληθήκαμε με την Φαμπ.
’ντε να επανέλθουμε στα δικά μας, σιγά σιγά και... λάγνα... ;)
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Oέοοοοοοοοοοοοο Γειά σου Γιάννη :*
Ασχετο-Σχετικό!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Καλημέρα και από εδώ παιδάκια...

Π.Β.Ε. (Προ Βάσως Εποχή), αν διάβαζα όλα τα παραπάνω θα γινόμουν έξαλλη.... Θα θύμωνα τόσο πολύ που το μόνο που θα έκανα θα ήταν να βρίζω...

Βάσω μου γλυκιά... :x :x :x ΄
Δούλεψα τον θυμό και αυτή τη στιγμή ξέρεται τι αισθάνομαι?

Λύπη. Λύπη και όχι συμπόνια...

Αυτό το άτομο χωρίς φύλο, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς ένα προσωπικό στίγμα, χωρίς μία κατάθεση.... την λυπάμαι.

Fab λέγεται... Τι σόϊ όνομα είναι αυτό?
Δεν ξέρουμε αν είναι γυναίκα ή άντρας.
Δεν ξέρουμε πότε "κυκλοφορεί" στην παρέα μας
Δεν ξέρουμε ούτε μία εμπειρία του

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ...
ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ FAB ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!Fab ... από φάβα?

Αγοράκια ... Κουκλιά τα παιδάκια σας...
Και επειδή εγώ δεν έχω παιδί ακόμα....
Σας αφιερώνω τον σκύλο μου ... (λέτε να τον δω σε κανένα site με πορνογραφικό υλικό για κτηνοβασίες???)

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 10 Δεκ 2008 1:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Επειδή ξέρω ότι θα διαβάσει η fab όλα τα παραπάνω, θα της πρότεινα να έρθει με άλλη "διάθεση"....

αυτό το "ουστ" εύκολα ανατρέπεται...
Εδώ μέσα δεν κρατάμε στην καρδιά μας, παρά μόνο αγάπη.

Δεν είναι συναίσθημα αυτό, στο ξαναλέω fab...

Eίναι η ουσία της ψυχής σου, που αναγνωρίζει και την αναζητάει για τους δικούς σου λόγους, που μάλλον δεν είναι συνειδητοποιημένοι…

Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι, για τον δρόμο της θειότητας που ανοίγεται μπροστά μας και εμείς παίρνουμε τον παράλληλο. Και οι δύο εντάσσονται στην ζωή μας, γιατί να λυπηθώ?

Αυτή, τελικά, είναι το κίνητρο του θεού…

Αν η ζωή μας στην φυσική πραγματικότητα, δεν περιέχει «ουστ», αλλά αποδοχή, αγάπη και θεϊκή ηθική, τότε ο παράλληλος δρόμος των ανθρώπων, ενώνεται σε ΕΝΑΝ…

Κάποτε σε είχα ρωτήσει…χωρίς να πάρω απάντηση

Σου έχει πει κανείς «σ’ αγαπώ», χωρίς αιτία?

΄Εχεις πει εσύ «σ’ αγαπώ», χωρίς αιτία?

Τα παγωμένα συναισθήματα, δεν ξεπαγώνουν από τους λόγους των διδασκάλων και όποιας ιεραρχίας…. «Ξεπαγώνουν» από μια ανθρώπινη αγκαλιά, που δεν ζητάει τίποτα, παρά μόνο να αγγίξει την ψυχή σου, για να ζήσει κι ο θεός ανθρώπινα, κορίτσι μου!

Αυτή είναι η πράξη της ανάληψης, που τόσο ενδιαφέρον είχες δείξει κάποτε να μάθεις…

@};- @};- (στα αφιερώνω, αφού σ' αρέσουν...)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Βασω, σε ευχαριστώ ......πολύ.
Επισκέπτης

Bάσω για άλλη μια φορά ...

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};- @};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

>:d< >:d< >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Στην αρχή είπα, άστο θα περάσει... Μπήκε o/η fab, θα πει οτι έχει να πει, θα φύγει.. Καλύτερα να μην ασχολούμαι. Αλλά όχι πια! Το παράκανες fab!
fab1612 έγραψε:Εγώ δεν θέλω να εξηγήσω περισσότερα για τα κέντρα για δικούς μου λόγους και είπα ότι εάν με ρωτούσε αυτός που έπρεπε θα απαντούσα σε ότι με ρωτούσε.
Αν για δικούς σου λόγους λοιπόν δεν θέλεις να μας εξηγήσεις για τα κέντρα, τότε θα μπορούσες να κρατήσεις και την άποψη σου για σένα χωρίς να μας αφήσεις με την απορία, και την Μαρία με φόβο!

Αλλά το οτι προκάλεσες φόβο στην Μαρία ούτε που σε ένοιαξε έτσι; Δεν το παραδέχτηκες καν!!! Αυτό είναι το χειρότερο!! Πρέπει να'χεις πολύ θράσος!!

Αφού λοιπόν μπαίνεις στην διαδικασία και μας παρακολουθείς, προσπάθησε να νιώσεις τουλάχιστον το όμορφο κλίμα του forum..
Αλλά κυρίως αυτό που λέει η Βάσω...
Vaso έγραψε:Σου έχει πει κανείς «σ’ αγαπώ», χωρίς αιτία?

΄Εχεις πει εσύ «σ’ αγαπώ», χωρίς αιτία?

Τα παγωμένα συναισθήματα, δεν ξεπαγώνουν από τους λόγους των διδασκάλων και όποιας ιεραρχίας…. «Ξεπαγώνουν» από μια ανθρώπινη αγκαλιά, που δεν ζητάει τίποτα, παρά μόνο να αγγίξει την ψυχή σου, για να ζήσει κι ο θεός ανθρώπινα, κορίτσι μου!
:x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Επισκέπτης

Εγω Βασούλα μου...και νομιζω "εμεις"....την αγαπη μας τη δινουμε.....Εκεινη και οποια εκεινη η εκεινος , θελουν να την λαβουν?

Οταν η καρδια ειναι κλειστη πως θα λαβει?

Δεν ξεχναω οταν σε πρωτογνωρισα τι μου ειπες..."η καρδούλα σου ειναι κλειστη".....αλλα εγω κοντα μου ειχα εσενα , η φαμπ εχει αραγε καποιον?

Εμεις ειμαστε ολοι εδω να της δωσουμε οοοοοοοο,τι ζητησει.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ
ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ
@};- @};- @};-

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”