Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Aν χρειαζόταν να πω μόνο μια λέξη για αυτή την ταινία θα έλεγα ανθρώπινη. Αυτη ειναι η ατμόσφαιρα που βγάζει. Δεν έχει νικητες, εχει αρκετές πληγές, ομως μενει στο τέλος μια γλυκα. Ισως να μην είναι πολύ καλοκαιρινή αλλά δεν πειράζει...
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Μια ταινία που μου άρεσε πάρα πολύ,
ένας "μαύρος" αθλητής αψηφά το Χιτλερικό καθεστώς και κερδίζει 3 χρυσά μετάλλια μέσα στην Γερμανία του Χίτλερ
μπροστά στα μάτια του αποδεικνύοντας ότι τα χαρίσματα δεν έχουν φυλή, χρώμα και εθνικότητα
αλλά μόνο Ψυχή και Ανθρώπους που πάντα βρίσκονται στον δρόμο μας να τα αναδείξουν και να δώσουν ευκαιρίες
επίκαιρη και σήμερα στην Ελλάδα ενόψει των επερχόμενων εκλογών,
που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει απλά Άνθρωπος
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!