Βασουλα μου Μανουκο Ιωννακι
πολυ μου αρεσαν οσα γραφτηκαν!και πιο επικαιρα πεθαινεις!
πριν απο δυο βδομαδες τυχαια μου ανεφερε η ιδιοκτητρια οτι χρειαζεται το σπιτι το Σεπτεμβρη οποτε χρειαζεται να μετακομισουμε! μου ρθε ενα σοκ η αληθεια ειναι!
και εκει που εψαχνα για σπιτι και δουλεια γιατι τελειωνει το ταμειο ανεργιας τον αλλο μηνα επεσα πανω σε μια προκηρυξη τυχαια του ΟΑΕΔ που βγηκε τωρα και επιδοτει ανεργους για να ανοιξουν τη δικη τους επιχειρηση!!

την ιδια μερα τυχαια βρηκα ανθρωπο που να γνωριζει τι και πως και που θα με βοηθησει να κανουμε το επιχειρηματικο σχεδιο για να το καταθεσουμε!!

ενθουσιαστηκα μεχρι εκει που δεν παει!!
ειναι παρα πολλα αυτα που πρεπει να κανω για το ετοιμασουμε και τα αποτελεσματα θα τα εχουμε σε κανα τριμηνο μαξ για το αν εγκριθηκε η προταση!το θεμα ειναι οτι για ολο αυτο το διαστημα πρεπει να συνεχισω να φαινομαι ανεργη!
και μου εχουν ερθει λιγο τα πανω κατω γιατι ξαφνικα μου φαινονται ολα οτι ειναι στον αερα!αλλαγες παντου! και ειναι πραγματικα καλοδεχουμενες αλλα ολο αυτο μου προκαλει και μια αναστατωση και ανασφαλεια! αλλα βλεπω και την βοηθεια που ερχεται για να μην νιωθω πελαγωμενη! πηγα για δουλεια για ημιαπασχοληση σε μια εταιρεια γαμων και ειδαν τη δουλεια μου κ θελουν να συνεργαστουμε στο να τους φτιαχνω κερακια!
ξεβολεμα απο παντου!! και εκει που υπηρχε μια στασιμοτητα το τελευταιο διαστημα νιωθω λες και εχουν παρει φωτια τα γραναζια σε ολους τους τομεις! μεχρι και το δικαστηριο του Παναγιωτη για το διαζυγιο εγινε ξαφνικα!
και με τρομαζει δεν σας κρυβω το να αναλαβω την ευθυνη μιας εταιρειας οχι για τους πρακτικους λογους αλλα γιατι το νιωθω σαν ενα πολυ σημαντικο βημα για την δικη μου ωριμοτητα!περα απο το αγχος μου ομως για οσα συμβαινουν βλεπω πολυ μεγαλη ομορφια και νιωθω βαθυτερα οτι γινονται ολα οπως χρειαζεται να γινουν!Ευγνωμοσυνη, Πιστη και Εμπιστοσυνη λοιπον