Λιανα κι εγω εχω δει απο κοντα ενα Αγγελακι... ειναι 2 ποστ απο πανω μου!!

Λιανα κι εγω εχω δει απο κοντα ενα Αγγελακι... ειναι 2 ποστ απο πανω μου!!
Kαλο μου παιδι δεν υπάρχει σωστό και λαθος αλλα λειτουργικό για μας και εναρμονισμενο με την εσωτερικότητα μας.Liana έγραψε:Ο μόνος που μπορεί να μας κρίνει να μας επιβραβεύσει να μας τιμωρήσει είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, αλλά που ξέρουμε αν μπορούμε να είμαστε σωστοί στις απόψεις μας? αν αυτό που σκεφτόμαστε είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε?
Σε κάθε απόφασή μας στην ζωή ζητάμε και μία γνώμη τρίτου προσώπου, γιάτι? Σίγουρα οι εμπειρίες που έχουμε και οι δυσκολίες που περνάμε μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο σκληρούς αλλά και πάλι ζητάμε συμβουλές, που κι αυτές οι συμβουλές καμια φορά μπορει να είναι λανθασμένες ....
Μακη μου υπάρχουν όλα μεσα μας!!και η ανταλλαγή εμπειριών, το μοίρασμα, το Ρέικι, αφυπνίζουν όλη αυτη τη γνώση που η ψυχή μας κατέκτησε αλλά μπήκε στη λήθη!!!ακόμα και το "κακό", είναι και αυτό τελείως υποκειμενικό και εξαρτάται απο τα βιωματα του καθενός!!!κατι που για μενα είναι "κακό" για σενα μπορεί να είναι εντάξει!! ;)δεν δίνουμε και παίρνουμε πληροφορία = γνώση = συμβουλές???
είναι στο χέρι μας να διαλέξουμε ποιον θα ακούσουμε... αλλά αν βασιζόμασταν μόνο στις δικές μας δυνάμεις. και ΑΝ τα είχαμε όλα μέσα μας... δεν θα υπήρχε κακό... η μάθηση είναι αυτή που σε αποτρέπει από το λάθος... και αυτή την μάθηση την παίρνεις από κάποιον... δεν είναι έμφυτη ( τουλάχιστον όχι πάντα ). φυσικά υπάρχει και προδιάθεση... αλλά η μάθηση νομίζω μπορεί να την υπερνικήσει...
η ψυχή μας δεν θεωρώ ότι ξεκίνησε το ταξίδι της εμπειρίας και της γνώσης απο τη μέρα που ξεκίνησε να υπάρχει η τωρινή μας "ζωή", η τωρινή ενσάρκωση!!έχει κάνει ένα τα ξίδι πολλών ενσαρκώσεων και έχει συλλέξει πολλές εμπειρίες, τις οποίες τις κατέχει στο τώρα!!χρησιμοποιείς την λέξη κατέκτησε αλλά λες ότι είναι όλα μέσα μας ...
το εγραψε η Βασο. και συμφωνω οτι στο υποσυνειδητο μπορει να υπαρχουν καποια συναισθηματα. αλλα κατα ποσο αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν γνωση σ αυτη την ζωη ειναι ενα θεμα... δεν το ξερω αλλα πιστευω οτι παιζουν σημαντικο ρολο τα βιωματα μας σ αυτην την ζωη!Vaso έγραψε:....ότι η ύπνωση σε βάζει στην κατάσταση εκτός συνείδησης, όπως στα όνειρα?
΄Εχεις επαφή με το υποσυνειδητο, όπου εκεί υπάρχουν τα συναισθήματα μαζί με την προηγούμενη ζωή, που δεν έχει και μεγάλο νόημα σαν πράξη...
Mόνο αν γίνεις παρατηρητής και μετα ...ανιχνευτής των συναισθημάτων σου,τοτε θα μετατραπεί το "δεν το ξερω αλλα πιστευω οτι παιζουν"σε βίωμα και το βιωμα απλά θα παψει ν αειναι πίστη ....αλλα Είναι!τι στο υποσυνειδητο μπορει να υπαρχουν καποια συναισθηματα. αλλα κατα ποσο αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν γνωση σ αυτη την ζωη ειναι ενα θεμα... δεν το ξερω αλλα πιστευω οτι παιζουν σημαντικο ρολο τα βιωματα μας σ αυτην την ζωη!
Τον σημαντικότερο Μάκη!απο εδώ ξεκινάμε και εδώ καταλήγουμε, σε αυτη τη δεδομένη ενσάρκωση!στο τώρα μας!δεν το ξερω αλλα πιστευω οτι παιζουν σημαντικο ρολο τα βιωματα μας σ αυτην την ζωη!
Το ίδιο είναι Μάκη μου!!οι εμπειρίες και τα συναισθήματα που κουβαλάει η ψυχή μας είναι αυτά που βιώνουμε σε αυτη την ζωή!!! ;) ότι δεν δουλέψαμε σε α΄λλες ενσαρκώσεις βγαίνει τώρα για να δουλευτεί, ότι κατακτήσαμε έρχεται και αφυπνίζεται ως σκοπός και δώρο στο τωρα!!!τελικα σημασια εχουν οι εμπειριες και τα συναισθηματα που κουβαλαει η ψυχη ή αυτα που βιωνει σ' αυτην την ζωη?
Τι λες να αρχισουμε απο το ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.....ε και μετα παμε και πιο πίσω.Απο τα "γνωστα" άγνωστα του Τωρα μας.makis έγραψε:Συγνωμη κοριτσια... με ολη την καλη διαθεση... αλλα απ' αυτες τις 3 τελευταιες απαντησεις δεν καταλαβα τιποτα... τελικα σημασια εχουν οι εμπειριες και τα συναισθηματα που κουβαλαει η ψυχη ή αυτα που βιωνει σ' αυτην την ζωη?