ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Άβαταρ μέλους
Μάνος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Μάνος »

Ξαναέκανα το τεστάκι από περιέργεια, αλλά και για να τσεκάρω τα ποσοστά μου αυτή τη φορά...
Και πάλι μου βγήκε το ίδιο αποτέλεσμα (Πρέσβης) με τα εξής ποσοστά:

ΝΟΥΣ :D
Εξωστρεφής 60%
Εσωστρεφής 40%

ΕΝΕΡΓΕΙΑ :-b
Διαισθητικός 34%
Πραγματιστής 66%

ΦΥΣΗ 8-|
Εστιασμένος στη Λογική 39%
Εστιασμένος στις Αρχές 61%

ΤΑΚΤΙΚΕΣ :-t
Άτομο που προγραμματίζει 83%
Άτομο που Αναζητά 17%

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ~x(
Δυναμικός 28%
Επιφυλακτικός 72%

...και είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να αλλάξω!
@};- @};- @};-

Ferrero Rocher κανείς;
...Πρέσβης γαρ!
:)) :)) :))
Συνημμένα
ferrero_rocher_pack.jpg
ferrero_rocher_pack.jpg (191.51 KiB) Προβλήθηκε 2665 φορές
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

παιδάκιααα O:-) :romance-adore:

το έκανα σε πρώτη φάση πριν λίγες μέρες και μου βγήκε προωθητής αλλά δεν μπορουσα να ποστάρω ούτε την περιγραφή, ούτε τα ποσοστά γιατί το έκανα απο το κινητό, οπότε μπάινω να το ξανακάνω και επανέρχομαι O:-)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εξωστρεφής
Νους
Εσωστρεφής
58%
42%
Διαισθητικός
Ενέργεια
Πραγματιστής
49%
51%
Εστιασμένος στη Λογική
Φύση
Εστιασμένος στις Αρχές
42%
58%
Άτομο που προγραμματίζει
Τακτικές
Άτομο που Αναζητά
43%
57%
Δυναμικός
Ταυτότητα
Επιφυλακτικός
33%
67%

Τώρα με έβγαλε διασκεδαστή :romance-heartstiny:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

μου φαίνεται το έπαιξα λίγο πιο συγκρατημένα και περιορισμένα τώρα γιαυτό και τα ποσοστά είναι τόσο διαμιρασμένα στη μέση χωρίς ακρότητες, τι να πω, θα το ξανακάνω και μιάφορά ακόμη και θα δω O:-)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

8-}
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μανούλη μου, έχεις και το ποσοστό σου τώρα που τόσο σε ενδιέφερε... :)) :)) :)) :))

Το 28% της Δυναμικής σου κάτι μπορεί να σου λέει ε? Είναι αρκετά καλό όμως, για εσένα...

να το αλλάξουμε σε κανέναν χρόνο όμως ε? :)) :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ”

ΝΟΥΣ
Εξωστρεφής 49%
Εσωστρεφής 51%

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Διαισθητικός 66%
Πραγματιστής 34%

ΦΥΣΗ
Εστιασμένος στη Λογική 47%
Εστιασμένος στις Αρχές 53%

ΤΑΚΤΙΚΕΣ
Άτομο που προγραμματίζει 37%
Άτομο που Αναζητά 63%

ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ
Δυναμικός 24%
Επιφυλακτικός 76%

σαν να έχω και εγώ της ανισορροπίες μου :-? ξέρω ότι είμαι πολύ επιφυλακτική αλλά 76% δεν είναι και καλό
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βασούλα έγραψε:Το 28% της Δυναμικής σου κάτι μπορεί να σου λέει ε? Είναι αρκετά καλό όμως, για εσένα...

να το αλλάξουμε σε κανέναν χρόνο όμως ε?
Θα το αλλάξουμε Βασούλα μου!!!
...Και όχι μόνο αυτό! :x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Αντρίκος

Δημοσίευση από Αντρίκος »

Βασουλα οντως κιεγω με βρηκα σε αρκετα. Εκανα παλι το τεστακι
και ετουτη τη φορα δεν εδινα τοση σημασια στο να εξετασω την
αληθεια των απαντησεων οσο στο να ανταποκρινονται με ειλικρίνεια
στην εικονα που ειχα χτισει οσο μεγαλωνα. Πχ μια δυο ερωτησεις
αφορουν τη συνεπεια στην εργασια. Παροτι τα τελευταια χρονια
εργαζομαι με μεγαλυτερη συνεπεια, πχ σαν δασκαλος χορου, το
ποσοστο (συμφωνω απολυτα εως διαφωνω απολυτα) που εβαλα
ετουτη τη φορα ανταποκρινοταν πιο σωστα στην πεποιθηση που
κουβαλω ακομη πως ειμαι ασυνεπης οπου καλυπτει σαν πεπλο οτι
αλλο. Πχ τεινω να προγραμματιζω πολυ πιο συχνα πλεον ενω η
εικονα που εχω ειναι του ζαμανφου τελειως. Κατι που το εκανα
επιτηδες παντως παλιοτερα.

Παντως βλεπω καποια πραγματακια και εδω ειδικα εκει οπου
αναφερει το φοβο αποτυχιας, την πολυπλοκοτητα στη σκεψη
καθως και, λιγοτερο πλεον, την ταση να ψαξω- δωσω λυση παρα
να 'νοιωσω' τον αλλον. Τα ποσοστα επισης ειναι τελικα καπως
κοντα, με εξαιρεση δυο κατηγοριες, με εκεινα του ''Προωθητη''.

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΛΟΓΙΚΟΣ”
(INTP-T)

Eξωστρεφης
Εσωστρεφής
49%51%

Διαισθητικός
Πραγματιστής
73%27%

Εστιασμένος στη Λογική
Εστιασμένος στις Αρχές
58%42%

Άτομο που προγραμματίζει
Άτομο που Αναζητά
26%74%

Δυναμικός
Επιφυλακτικός
49%51%

Μάθε από το χθες, ζήσε για το σήμερα, έλπιζε για το αύριο. Το σημαντικό είναι να μην σταματάς να κάνεις ερωτήσεις.
Albert Einstein

Ο τύπος προσωπικότητας Λογικού είναι αρκετά σπάνιος και αποτελεί μόνο το 3% του πληθυσμού, πράγμα που είναι σίγουρα καλό για τους ίδιους, γιατί τίποτα δε θα τους έκανε πιο δυστυχισμένους απ’ το να είναι “συνηθισμένοι”. Είναι περήφανοι για την επινοητικότητα και τη δημιουργικότητά τους, την μοναδική τους αντίληψη και τo δραστήριο πνεύμα τους. Συνήθως είναι γνωστοί ως φιλόσοφοι, αρχιτέκτονες και ονειροπόλοι καθηγητές και υπήρξαν υπεύθυνοι για πολλές επιστημονικές ανακαλύψεις ανά την ιστορία.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ
Οι Λογικοί είναι γνωστοί για τις πανέξυπνες θεωρίες τους και την ατελείωτη λογική τους – μάλιστα θεωρούνται οι πιο λογικά ακριβείς από όλους τους τύπους προσωπικότητας.
Αγαπούν τα μοτίβα και ο εντοπισμός αντιφάσεων μεταξύ διάφορων δηλώσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χόμπι γι’ αυτούς, πράγμα που καθιστά το ψέμα προς έναν Λογικό πολύ κακή ιδέα. Γι’ αυτό είναι ειρωνικό το ότι τα λόγια των Λογικών είναι πολλές φορές λίγο υπερβολικά – όχι ότι δεν είναι ειλικρινείς, αλλά τείνουν να κοινοποιούν σκέψεις που δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί εντελώς και χρησιμοποιούν τους άλλους ως δοκιμαστικό ακροατήριο για ιδέες και θεωρίες, σε μια συζήτηση περισσότερο με τους εαυτούς τους παρά σε έναν πραγματικό διάλογο.

Αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται αναξιόπιστοι, αλλά στην πραγματικότητα κανένας δεν είναι πιο ενθουσιώδης και ικανός από τους Λογικούς στον εντοπισμό ενός προβλήματος, αναλύοντας τους ατέλειωτους παράγοντες και τις λεπτομέρειες που αποτελούν το ζήτημα και αναπτύσσοντας εν τέλει μια μοναδική και βιώσιμη λύση. Οι Λογικοί δεν ενδιαφέρονται για τις πρακτικές, καθημερινές δραστηριότητες, αλλά όταν βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου η δημιουργική τους ιδιοφυΐα και το δυναμικό τους μπορούν να εκφραστούν, τότε δεν υπάρχει όριο στο πόσο χρόνο και ενέργεια θα καταναλώσουν για να αναπτύξουν μια έξυπνη και αμερόληπτη λύση.

Τύπος Προσωπικότητας “Λογικός” (INTP-A / INTP-T)
Η ΣΟΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ
Μπορεί να μοιάζει ότι παρασύρονται σε μια ατέλειωτη ονειροπόληση, αλλά η διαδικασία σκέψης των Λογικών είναι ασταμάτητη και το μυαλό τους βουίζει γεμάτο ιδέες απ’ τη στιγμή που ξυπνούν το πρωί. Αυτή η διαρκής σκέψη τους κάνει να φαίνονται σκεπτικοί και αποστασιοποιημένοι, καθώς συχνά διεξάγουν νοερά ολόκληρες συζητήσεις/αντιπαραθέσεις, αλλά στην πραγματικότητα οι Λογικοί είναι αρκετά χαλαροί και φιλικοί όταν βρίσκονται με άτομα που γνωρίζουν ή που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτούς. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μετατραπεί σε υπερβολική ντροπαλότητα όταν βρίσκονται ανάμεσα σε αγνώστους και ένα φιλικό πείραγμα μπορεί γρήγορα να γίνει επιθετικό, αν πιστέψουν ότι τα λογικά τους συμπεράσματα ή οι θεωρίες τους κατακρίνονται.

Όταν οι Λογικοί είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι, η συζήτηση μπορεί να γίνει οριακά ασυνάρτητη, καθώς προσπαθούν να εξηγήσουν την αλληλένδετη σειρά των λογικών συμπερασμάτων που οδήγησαν στη διαμόρφωση της τελευταίας τους ιδέας. Συχνά, οι Λογικοί απλώς θα επιλέξουν να προχωρήσουν σε επόμενο θέμα, πριν γίνει κατανοητό από τους άλλους αυτό που ήθελαν να πουν, αντί να παραθέσουν τα γεγονότα με απλούς όρους.

Το αντίθετο μπορεί να ισχύει όταν οι άλλοι εξηγούν τη σκέψη τους στους Λογικούς, όσον αφορά στην υποκειμενικότητα και το συναίσθημα. Φανταστείτε έναν υπερβολικά περίπλοκο ωρολογιακό μηχανισμό, που λαμβάνει ως εισροή κάθε πιθανή ιδέα και γεγονός, τα επεξεργάζεται με μια γενναία δόση δημιουργικής λογικής και αποδίδει τα πιο λογικά αξιόπιστα αποτελέσματα – έτσι λειτουργεί το μυαλό των Λογικών και αυτός ο τύπος προσωπικότητας δεν μπορεί να ανεχθεί ένα συναισθηματικό γαλλικό κλειδί να μπλοκάρει τον μηχανισμό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ
Επιπλέον, οι Λογικοί δεν είναι πιθανό να κατανοήσουν συναισθηματικά παράπονα και οι φίλοι τους δε θα βρουν σ’ αυτούς έναν βράχο συναισθηματικής υποστήριξης. Οι άνθρωποι με τύπο προσωπικότητας Λογικού προτιμούν να κάνουν μια σειρά λογικών προτάσεων για το πώς θα λυθεί το υποβόσκον πρόβλημα, μια προοπτική που δεν εκτιμάται πάντα από τους πιο ευαίσθητους συντρόφους τους. Αυτό επεκτείνεται και στις περισσότερες κοινωνικές συμβάσεις και στους αντίστοιχους στόχους, όπως η διοργάνωση δείπνων ή ο γάμος, καθώς οι Λογικοί ενδιαφέρονται περισσότερο για την πρωτοτυπία και τα καλά αποτελέσματα.

Αυτό που πραγματικά μπορεί να κρατήσει πίσω τους Λογικούς είναι ο αδιάκοπος και επίμονος φόβος της αποτυχίας. Οι Λογικοί είναι τόσο επιρρεπείς στην επαναξιολόγηση των ίδιων τους των σκέψεων και θεωριών που ανησυχούν ότι έχουν χάσει κάποιο κρίσιμο κομμάτι του παζλ, ότι μπορεί να βρεθούν σε τέλμα, να χαθούν σε έναν ασαφή κόσμο όπου οι σκέψεις τους δεν θα εφαρμοστούν ποτέ πραγματικά. Το να ξεπεράσουν αυτήν την αυτοαμφισβήτηση είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Λογικοί, αλλά τα πνευματικά χαρίσματα – μεγάλα και μικρά – που προσφέρουν στον κόσμο όταν τα καταφέρνουν αξίζουν την προσπάθεια.

:romance-grouphug: :romance-heartstiny: :romance-grouphug:
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος
Άβαταρ μέλους
Tomasino

Δημοσίευση από Tomasino »

Έκανα το τεστ 3 φορές, την 1η απαντούσα ότι να ναι, οι απαντήσεις που έδινα ήταν μάλλον κοντά σε αυτό που θα ήθελα να βελτιώσω-είμαι, τις επόμενες 2 πέτυχα το ίδιο και με είδα σε αρκετά σημεία όπως είμαι τώρα. :x :romance-grouphug:

Ο ΤΎΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΆΣ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ:
“ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΉΣ”
(INFP-T)

Εξωστρεφής 49%
Εσωστρεφής 51%

Διαισθητικός 51%
Πραγματιστής 49%

Εστιασμένος στη Λογική 36%
Εστιασμένος στις Αρχές 64%

Άτομο που προγραμματίζει 47%
Άτομο που Αναζητά 53%

Δυναμικός 29%
Επιφυλακτικός 71%

Οι Μεσολαβητές είναι πραγματικοί ιδεαλιστές – πάντα ψάχνουν για κάτι καλό ακόμη και στους χειρότερους ανθρώπους και περιστάσεις και αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τα πράγματα Αν και μπορεί να θεωρούνται ήρεμοι, κλειστοί ή ακόμη και ντροπαλοί, οι Μεσολαβητές έχουν μια εσωτερική φλόγα και ένα πάθος που μπορεί πραγματικά να λάμψει. Αποτελούν μόνο το 4% του πληθυσμού και επομένως ο κίνδυνος να παρεξηγηθούν δυστυχώς είναι μεγάλος – αλλά όταν βρίσκουν ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες για να περάσουν μαζί τους το χρόνο τους, η αρμονία που νιώθουν είναι πηγή χαράς και έμπνευσης.

Οι Μεσολαβητές καθοδηγούνται από τις αρχές τους παρά από τη λογική τους. Όταν πρέπει να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν μπροστά, θα κοιτάξουν την τιμή, την ομορφιά, την ηθική και την αρετή – οι Μεσολαβητές καθοδηγούνται από την αγνότητα του σκοπού τους και όχι από ανταμοιβές και τιμωρίες. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι περήφανοι γι’ αυτό τους το προτέρημα και με το δίκιο τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν όλοι το κίνητρο πίσω από αυτά τα αισθήματα κι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε απομόνωση.
Δε λάμπουν όλα όσα είναι χρυσός. Δε χάνονται όλοι όσοι περιπλανιούνται. Το παλιό που είναι δυνατό δεν μαραίνεται. Τις βαθιές ρίζες δεν τις φτάνει ο παγετός.

Στα καλύτερά τους, αυτά τα προτερήματα επιτρέπουν στους Μεσολαβητές να επικοινωνούν σε βάθος με τους άλλους, μιλώντας άνετα με μεταφορές και παραβολές, και να κατανοούν και να δημιουργούν σύμβολα για να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους άλλους. Η δύναμη αυτού του διαισθητικού επικοινωνιακού στυλ προσφέρεται για δημιουργικές εργασίες και δεν πρέπει να ξαφνιάζει το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι Μεσολαβητές είναι ποιητές, συγγραφείς και ηθοποιοί. Το να κατανοούν τους εαυτούς τους και τη θέση τους στον κόσμο είναι σημαντικό για τους Μεσολαβητές και εξερευνούν αυτές τις ιδέες προβάλλοντας τους εαυτούς τους στη δουλειά τους.

Οι Μεσολαβητές έχουν ταλέντο στην αυτοέκφραση, αποκαλύπτοντας την ομορφιά και τα μυστικά τους μέσα από μεταφορές και φανταστικούς χαρακτήρες.
Η ικανότητα των Μεσολαβητών στη χρήση της γλώσσας δεν σταματά στη μητρική τους, έχουν ταλέντο στην εκμάθηση μιας δεύτερης (ή τρίτης!) γλώσσας. Το επικοινωνιακό τους χάρισμα βοηθά επίσης και στην επιθυμία τους για αρμονία, κάτι που χαρακτηρίζει τους Μεσολαβητές, και τους βοηθά να προχωρούν μπροστά καθώς βρίσκουν την αποστολή τους.

Σε αντίθεση με τα εξωστρεφή “ξαδέρφια” τους, ωστόσο, οι Μεσολαβητές θα εστιάσουν την προσοχή τους μόνο σε λίγα άτομα ή σε έναν σκοπό που αξίζει – αν επεκτείνουν την προσοχή τους και αλλού θα εξαντληθεί η ενέργειά τους και μπορεί ακόμη και να αποθαρρυνθούν ή να πιεστούν από όλο το κακό που υπάρχει στον κόσμο και που δεν μπορούν να διορθώσουν. Αυτό είναι πολύ λυπηρό για τους φίλους των Μεσολαβητών, που βασίζονται στην αισιοδοξία τους.

Αν δεν είναι προσεκτικοί, οι Μεσολαβητές μπορούν να χαθούν στην αναζήτηση του καλού και να παραμελήσουν τις καθημερινές διαδικασίες που απαιτεί η ζωή. Συχνά παρασύρονται σε βαθιές σκέψεις και απολαμβάνουν να συλλογίζονται υποθετικά και φιλοσοφικά ζητήματα περισσότερο από άλλους τύπους προσωπικότητας. Αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι, οι Μεσολαβητές μπορεί να αρχίσουν να χάνουν επαφή με την πραγματικότητα, να αποσυρθούν ως άλλοι “ερημίτες” και θα χρειαστεί πολλή ενέργεια από τους φίλους ή τον σύντροφό τους για να τους επαναφέρουν στον πραγματικό κόσμο.

Ευτυχώς, όπως τα λουλούδια την άνοιξη, η τρυφερότητα, η δημιουργικότητα, ο αλτρουισμός και ο ιδεαλισμός των Μεσολαβητών θα επανέλθει, ανταμείβοντας τους ίδιους, αλλά και όσους αγαπούν, ίσως όχι με λογική και πρακτικότητα, αλλά με μια οπτική του κόσμου που εμπνέει συμπόνοια, καλοσύνη και ομορφιά, όπου κι αν βρίσκονται.
''Οι ευκαιρίες δεν είναι ούτε μπροστά, ούτε πίσω...Είναι μέσα σου...Εκεί που ο Θεός και ο Εαυτός σου προνοεί για εσένα, εκεί ΄να κοιτάς.''
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από αυτό το τεστάκι!!!
Σε κάποιους από όσο τους ξέρω ταιριάζει γάντι!!!
Εκείνο που παρατήρησα είναι αυτό που ανέφερε κάπου η Βασούλα. Τα ποσοστά σε κάθε κατηγορία βγάζουν σημαντικά αποτελέσματα άσχετα αν κάποιοι σαν προσωπικότητες συμπίπτουν με τον γενικό τίτλο!!
Θέλει πολύ συζήτηση αυτό το θέμα γιατί οδηγεί σε μια εμβάνθυνση χαρακτήρων και συμπεριφορών

8-> 8-> >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αντρίκο μου, νομίζω ότι αυτή η κατηγορία σε αφορούσε last year! :))

προχώρησες ε? άλλαξες...μην ταυτίζεσαι με τα περσινά ξινά σταφύλια ε? :romance-kisscheek:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πωπω Θωμάκι, αλήθειες... :romance-heartstiny:

Τα ποσοστά σου αρκετά καλά, για το τώρα...

Σε έναν χρόνο χρειάζεται να έχουν αλλάξει τα ποσοστά της Ταυτότητας...

Θεωρώ ότι η ισορροπία στα ποσοστά του Νου προήρθαν στο τώρα σου από την εργασία σου...

:romance-heartstiny:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

CHRYSSOULA έγραψε: 21 Αύγ 2018 10:31 am Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από αυτό το τεστάκι!!!
Σε κάποιους από όσο τους ξέρω ταιριάζει γάντι!!!
Εκείνο που παρατήρησα είναι αυτό που ανέφερε κάπου η Βασούλα. Τα ποσοστά σε κάθε κατηγορία βγάζουν σημαντικά αποτελέσματα άσχετα αν κάποιοι σαν προσωπικότητες συμπίπτουν με τον γενικό τίτλο!!
Θέλει πολύ συζήτηση αυτό το θέμα γιατί οδηγεί σε μια εμβάνθυνση χαρακτήρων και συμπεριφορών

8-> 8-> >:d< >:d<

το κάνουμε Χρυσουλίτσα μου αυτό εδώ και χρόνια...

Το θέμα των ποσοστών είναι τελευταία πληροφορία για τον δρόμο μας και πρέπει να την λάβουμε υπόψη μας

:romance-heartstiny:

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Είπα να ξανακάνω το τεστ, προσπαθώντας να δώσω ίδιες απαντήσεις για να μου βγάλει τα ποσοστά να τα βάλω εδώ, και μου έβγαλε τον αρχιτέκτονα. Οπότε λέω, ασ'το καλύτερα. 8-} 8-}
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”