ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Fotinoula »

Περπετιώδης λέμε, η πρώτη και αυθόρμητη τελικά
και παίζουμε και κανα χαρτακι που και που :)) :)) :))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Giorgos Agelis
Δημοσιεύσεις: 4076
Εγγραφή: 08 Απρ 2011 2:44 am
Τοποθεσία: KATERINH PIERIA

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Giorgos Agelis »

και τις δυο φορές που το έκανα μου βγήκα...:

Λογιστής

O τύπος προσωπικότητας Λογιστή θεωρείται ο πιο πολυπληθής, αφού αποτελεί περίπου το 13% του πληθυσμού. Τα διακριτικά χαρακτηριστικά της ακεραιότητας, της πρακτικής λογικής και της ακούραστης αφοσίωσης στο καθήκον καθιστούν τους Λογιστές έναν ζωτικό πυρήνα για πολλές οικογένειες, όπως και οργανισμούς που υπεραμύνονται των παραδόσεων, των κανόνων και των ηθών, όπως είναι τα νομικά γραφεία, οι ρυθμιστικοί φορείς και ο στρατός. Οι άνθρωποι με αυτό το είδος προσωπικότητας απολαμβάνουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους και είναι περήφανοι για τη δουλειά που κάνουν – όταν εργάζονται για έναν σκοπό, οι Λογιστές δε φείδονται του χρόνου ούτε της ενέργειάς τους, ολοκληρώνοντας κάθε εργασία με ακρίβεια και υπομονή.

Δεν κάνουν υποθέσεις, αντί γι’ αυτό προτιμούν να αναλύουν το περιβάλλον τους, να ελέγχουν τα δεδομένα και να βρίσκουν πρακτικούς τρόπους δράσης. Οι Λογιστές δεν αστειεύονται και, όταν έχουν πάρει μια απόφαση, θα μεταφέρουν στους άλλους μόνο τα απαραίτητα δεδομένα για να πετύχουν τον στόχο τους, περιμένοντας από τους άλλους να αντιληφθούν την κατάσταση και να αναλάβουν δράση. Δεν έχουν πολλή ανοχή για την αναποφασιστικότητα, αλλά χάνουν την υπομονή τους ακόμα γρηγορότερα όταν η μέθοδος που επέλεξαν αμφισβητείται από μη πρακτικές θεωρίες και όταν παραγνωρίζονται βασικές λεπτομέρειες – αν οι αμφισβητήσεις γίνουν χρονοβόρες συζητήσεις, οι Λογιστές μπορεί να θυμώσουν εμφανώς, ειδικά όσο οι καταληκτικές ημερομηνίες πλησιάζουν.
ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΣΑΣ...
Όταν οι Λογιστές λένε ότι θα κάνουν κάτι, το κάνουν, τηρώντας τις υποχρεώσεις τους παρά το όποιο προσωπικό κόστος και οι άνθρωποι που δεν κρατούν το λόγο τους τούς μπερδεύουν. Ο συνδυασμός τεμπελιάς και ανεντιμότητας είναι ο γρηγορότερος τρόπος να σε βάλει ένας Λογιστής στη μαύρη λίστα του. Συνεπώς, συχνά προτιμούν να εργάζονται μόνοι ή έστω η εξουσία τους να είναι ξεκάθαρη λόγω ιεραρχίας, ώστε να μπορούν να θέσουν και να πετύχουν τους στόχους τους χωρίς συζητήσεις και χωρίς να ανησυχούν για την αξιοπιστία των άλλων.
Έχουν κοφτερά, πρακτικά μυαλά και προτιμούν την αυτονομία και την αυτάρκεια από το να βασίζονται σε κάποιον ή σε κάτι. Η εξάρτηση από τους άλλους θεωρείται συχνά αδυναμία από τους Λογιστές και το πάθος τους για το καθήκον, την αξιοπιστία και την άψογη προσωπική ακεραιότητα τους απαγορεύει να πέσουν σ’ αυτήν την παγίδα.
Το αίσθημα της προσωπικής ακεραιότητας είναι βασικό για τους Λογιστές και δεν περιορίζεται μόνο στο μυαλό τους- εμμένουν σε εδραιωμένους κανόνες και οδηγίες ανεξαρτήτως κόστους, αναφέρουν τα λάθη τους και λένε την αλήθεια ακόμη κι όταν οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές. Για τους Λογιστές, η εντιμότητα είναι πολύ πιο σημαντική από τις συναισθηματικές ευαισθησίες και η ωμή τους προσέγγιση αφήνει στους άλλους τη λανθασμένη εντύπωση ότι είναι ψυχροί, σχεδόν σαν ρομπότ. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας μπορεί να δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ή την στοργή τους, αλλά η ιδέα των άλλων ότι δεν αισθάνονται ή, χειρότερα, ότι δεν έχουν καθόλου προσωπικότητα, τους πληγώνει βαθιά.
...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΑ
Η αφοσίωση των Λογιστών είναι εξαιρετικό προσόν και τους επιτρέπει να καταφέρνουν πολλά, αλλά είναι παράλληλα και μια βασική αδυναμία, που άτομα με λιγότερους ηθικούς ενδοιασμούς μπορούν να εκμεταλλευτούν. Ο Λογιστής αναζητά την σταθερότητα και την ασφάλεια και θεωρεί καθήκον του να διατηρεί την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων – μπορεί όμως να αντιληφθεί ότι οι συνάδελφοι ή ο σύντροφός του μεταθέτουν τις δικές τους ευθύνες πάνω του, γνωρίζοντας ότι θα τις φέρει σίγουρα εις πέρας. Οι Λογιστές τείνουν να κρατούν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους και αφήνουν τα γεγονότα να μιλήσουν από μόνα τους, αλλά μπορεί να περάσει καιρός μέχρι τα στοιχεία να πουν ολόκληρη την ιστορία.
Πρέπει να θυμούνται να φροντίζουν τους εαυτούς τους – η επίμονη αφοσίωσή τους στην σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τους στόχους αυτούς, καθώς οι άλλοι στηρίζονται όλο και περισσότερο πάνω τους, δημιουργώντας μια συναισθηματική πίεση που μπορεί να μείνει ανεκδήλωτη για χρόνια και τελικά να εκφραστεί όταν πλέον είναι πολύ αργά για να διορθωθεί. Αν καταφέρουν να βρουν συνεργάτες και συζύγους που εκτιμούν ειλικρινά και συμπληρώνουν τα χαρίσματά τους, απολαμβάνουν την εξυπνάδα, τη διαύγεια και την αξιοπιστία που προσφέρουν, τότε οι Λογιστές θα ικανοποιηθούν απολύτως από τον σταθεροποιητικό τους ρόλο και θα ξέρουν ότι αποτελούν μέρος ενός συστήματος που λειτουργεί σωστά.


:x >:d<
Άβαταρ μέλους
Giorgos
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 18 Σεπ 2017 6:58 pm

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Giorgos »

Έβγαλα κ εγώ το αποτέλεσμα μου :)

Ο ΤΎΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΆΣ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ:
“ΑΡΧΗΓΌΣ”
(ENTJ-A)

ΕξωστρεφήςΕσωστρεφής
75%25%
ΔιαισθητικόςΠραγματιστής
60%40%
Εστιασμένος στη ΛογικήΕστιασμένος στις Αρχές
76%24%
Άτομο που προγραμματίζειΆτομο που Αναζητά
68%32%
ΔυναμικόςΕπιφυλακτικός
56%44%
O χρόνος σου είναι περιορισμένος, γι’ αυτό μην τον σπαταλάς προσπαθώντας να ζήσεις τη ζωή κάποιου άλλου. Μην παγιδεύεσαι στον δογματισμό του να ζεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σκέψης των άλλων. Μην αφήνεις το θόρυβο των απόψεων των άλλων να πνίξει την εσωτερική σου φωνή. Και το πιο σημαντικό, να έχεις το θάρρος να ακολουθείς την καρδιά και τη διαίσθησή σου. Με κάποιον τρόπο ήδη γνωρίζουν τι πραγματικά θέλεις να γίνεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Οι Αρχηγοί είναι γεννημένοι ηγέτες. Οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι χαρισματικοί, ενσαρκώνουν την ιδιότητα της αυτοπεποίθησης και εκπέμπουν την αίσθηση της εξουσίας με έναν τρόπο που κάνει τα πλήθη να ενώνονται για να υποστηρίξουν έναν κοινό σκοπό. Αλλά, σε αντίθεση με τους Πρωταγωνιστές, χαρακτηρίζονται από έναν συχνά αμείλικτo ορθολογισμό, χρησιμοποιώντας την ενέργεια, την αποφασιστικότητα και την οξύνοιά τους για να πετύχουν όποιο στόχο έχουν θέσει για τους εαυτούς τους. Ίσως είναι καλό που αποτελούν μόνο το 3% του πληθυσμού, γιατί αλλιώς θα καταπίεζαν τους πιο συνεσταλμένους και ευαίσθητους τύπους προσωπικότητας, που αποτελούν μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου. Μπορούμε, όμως, να ευγνωμονούμε τους Αρχηγούς για πολλές από τις επιχειρήσεις και τους θεσμούς που θεωρούμε δεδομένους κάθε μέρα.

Η ΕΥΤΥΧΊΑ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΡΆ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ

Αν κάτι αγαπούν οι Αρχηγοί, αυτό είναι μια καλή πρόκληση, μεγάλη ή μικρή, και πιστεύουν ακράδαντα ότι αν τους δοθεί αρκετός χρόνος και πόροι, μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο. Αυτή η ιδιότητα κάνει τους Αρχηγούς λαμπρούς επιχειρηματίες και η ικανότητά τους για στρατηγική σκέψη και για εστίαση στο μακροπρόθεσμο μέλλον, καθώς εκτελούν κάθε βήμα των σχεδίων τους με αποφασιστικότητα και ακρίβεια, τους καθιστούν ισχυρούς ηγέτες επιχειρήσεων. Αυτή η αποφασιστικότητα αποτελεί συχνά αυτοεκπληρούμενη προφητεία, καθώς οι Αρχηγοί καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους απλώς και μόνο με τη μεγάλη δύναμη της θέλησής τους, ενώ άλλοι ίσως θα τα παρατούσαν και θα προχωρούσαν παρακάτω. Επίσης, η Εξωστρεφής φύση τους σημαίνει ότι είναι πιθανόν να παρακινήσουν και όλους τους άλλους να προχωρήσουν μαζί τους, επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα στην πορεία.

Τύπος Προσωπικότητας “Αρχηγός” (ENTJ-A / ENTJ-T)
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είτε σε ένα εταιρικό περιβάλλον είτε όταν θέλουν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο, είναι κυριαρχικοί, αδιάλλακτοι και δεν συγχωρούν. Αυτό δε συμβαίνει επειδή είναι άπονοι ή κακοί από τη φύση τους – απλώς οι Αρχηγοί απολαμβάνουν πραγματικά την πρόκληση, τη διανοητική μάχη και τον πνευματώδη διάλογο που προκύπτουν υπό αυτές τις συνθήκες και αν ο “αντίπαλος” δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν υπάρχει λόγος για τους Αρχηγούς να πάνε πάσο και να μη διεκδικήσουν την απόλυτη νίκη.

Η σκέψη που υποβόσκει στο μυαλό ενός Αρχηγού μπορεί να είναι η εξής: “Δεν με νοιάζει αν με αποκαλέσεις αναίσθητο μπαστ*****, όσο είμαι αποτελεσματικός μπαστ*****”.
Αν κάποιον σέβονται οι Αρχηγοί, είναι κάποιος που μπορεί να σταθεί στο πνευματικό τους ύψος, που μπορεί να ενεργεί με ακρίβεια και ποιότητα όπως και οι ίδιοι. Οι προσωπικότητες των Αρχηγών είναι ιδιαιτέρως ικανές στο να αναγνωρίζουν τα ταλέντα των άλλων και αυτό τους βοηθά να χτίσουν αποτελεσματικές ομάδες γύρω τους (γιατί όσο έξυπνος και να είναι κάποιος, δεν μπορεί να πετύχει τα πάντα μόνος του), αλλά συγχρόνως τους αποτρέπει από την επίδειξη υπερβολικής αλαζονείας και συγκατάβασης. Ωστόσο, είναι επίσης ιδιαιτέρως ικανοί στο να εφιστούν την προσοχή στις αποτυχίες των άλλων με ψυχρή αδιαφορία και εκεί είναι που οι Αρχηγοί αρχίζουν να μπλέκουν σε μπελάδες.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΈΧΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΣΧΈΣΕΩΝ

Η συναισθηματική έκφραση δεν είναι το δυνατό σημείο κανενός τύπου Αναλυτή, αλλά λόγω της Εξωστρεφούς τους φύσης, η αποστασιοποίηση των Αρχηγών από τα συναισθήματά τους είναι ιδιαιτέρως δημόσια και γίνεται ευρέως αντιληπτή. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, απλώς θα συντρίψουν τις ευαισθησίες αυτών που θεωρούν ανίκανους, αναποτελεσματικούς ή τεμπέληδες. Για τους ανθρώπους με τύπο προσωπικότητας Αρχηγού, η επίδειξη των συναισθημάτων αποτελεί επίδειξη αδυναμίας και είναι εύκολο να κάνουν εχθρούς ακολουθώντας αυτήν την προσέγγιση. Θα πρέπει να θυμούνται ότι βασίζονται απόλυτα στην ύπαρξη μιας λειτουργικής ομάδας γύρω τους, όχι μόνο για την επίτευξη των στόχων τους, αλλά και για την επιβεβαίωση τους και για ανατροφοδότηση, στην οποία οι Αρχηγοί είναι περιέργως πολύ ευαίσθητοι.

Οι Αρχηγοί είναι πραγματικά δυνατοί και καλλιεργούν μια πληθωρική εικόνα – συχνά είναι πράγματι πληθωρικοί. Πρέπει να θυμούνται ότι το κύρος τους δεν προέρχεται μόνο από τις δικές τους πράξεις, αλλά και από τις ενέργειες της ομάδας που τους πλαισιώνει και ότι είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν την συμβολή, τα ταλέντα και τις ανάγκες, ειδικά τις συναισθηματικές, των ανθρώπων που τους υποστηρίζουν. Ακόμη κι αν πρέπει να προσποιηθούν, αν οι Αρχηγοί καταφέρουν να συνδυάσουν μια συναισθηματικά υγιή προσέγγιση μαζί με τα πολλά τους δυνατά σημεία, τότε θα ανταμειφθούν με βαθιές, ικανοποιητικές σχέσεις και όλες τις απαιτητικές νίκες που επιθυμούν.
------------------------------------------
Μην σταματάς πότε να μαθαίνεις, γιατί η ζωή δεν σταματά ποτέ να σε διδάσκει...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Vasoula »

πωπω αλήθειες Γιωργάκο (Τσίου) :romance-heartstiny:

και για εσένα Γιωργάκη :romance-heartstiny:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ifaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 3238
Εγγραφή: 06 Απρ 2009 10:42 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Ifaki »

Μήπως είμαι η διαστρεύλωση των παρακάτω??? =)) =)) =)) =))

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ”
(ENFJ-A)

Εξωστρεφής
ΝΟΥΣ
Εσωστρεφής
92%8%
Διαισθητικός
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Πραγματιστής
53%47%
Εστιασμένος στη Λογική
ΦΥΣΗ
Εστιασμένος στις Αρχές
47%53%
Άτομο που προγραμματίζει
ΤΑΚΤΙΚΕΣ
Άτομο που Αναζητά
71%29%
Δυναμικός
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Επιφυλακτικός
63%37%
Ό,τι κάνεις αυτήν ακριβώς την στιγμή κυματίζει προς τα έξω και τους επηρεάζει όλους. Η στάση σου μπορεί να φωτίσει την καρδιά σου ή να μεταδώσει άγχος. Η αναπνοή σου μπορεί να εκπέμψει αγάπη ή να θαμπώσει το δωμάτιο από την κατάθλιψη. Η ματιά σου μπορεί να ξυπνήσει τη χαρά. Τα λόγια σου μπορούν να εμπνεύσουν ελευθερία. Κάθε πράξη σου μπορεί να ανοίξει καρδιές και μυαλά.

David Deida
Οι Πρωταγωνιστές είναι γεννημένοι ηγέτες, γεμάτοι πάθος και χάρισμα. Αποτελούν περίπου το 2% του πληθυσμού και συχνά είναι οι πολιτικοί, οι προπονητές ή οι δάσκαλοί μας που προσεγγίζουν και εμπνέουν τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους και να κάνουν καλό στον κόσμο. Με φυσική αυτοπεποίθηση που τους βοηθά να επηρεάζουν τους γύρω τους, οι Πρωταγωνιστές νιώθουν μεγάλη χαρά και περηφάνια όταν καθοδηγούν τους άλλους και τους βοηθούν να συνεργαστούν για να βελτιωθούν οι ίδιοι, αλλά και η τοπική τους κοινωνία.

Τύπος Προσωπικότητας “Πρωταγωνιστής” (ENFJ-A / ENFJ-T)
ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Οι άνθρωποι έλκονται από ισχυρές προσωπικότητες και οι Πρωταγωνιστές εκπέμπουν αυθεντικότητα, ενδιαφέρον και αλτρουισμό, καθώς δεν φοβούνται να ορθώσουν το ανάστημά τους και να μιλήσουν όταν νιώθουν ότι κάτι πρέπει να ειπωθεί. Είναι φυσικό και εύκολο να επικοινωνούν με τους άλλους, ειδικά από κοντά, και η διαισθητική τους πλευρά βοηθά τους ανθρώπους που έχουν προσωπικότητα τύπου Πρωταγωνιστή να προσεγγίζουν κάθε νου, είτε με την λογική και τα γεγονότα, είτε με καθαρό συναίσθημα. Οι Πρωταγωνιστές καταλαβαίνουν εύκολα τα κίνητρα των ανθρώπων όπως επίσης και γεγονότα που φαινομενικά δεν συνδέονται και μπορούν να συνδυάσουν αυτές τις σκόρπιες ιδέες και να τις μεταδώσουν σα σύνολο με μια μαγευτική ευφράδεια.

Το ενδιαφέρον των Πρωταγωνιστών για τους άλλους είναι τόσο γνήσιο που μπορεί να τους οδηγήσει σε λάθη – όταν πιστεύουν σε κάποιον, μπορεί να εμπλακούν πολύ στα προβλήματα αυτού του ατόμου και να το εμπιστευτούν σε υπερβολικό βαθμό. Ευτυχώς, αυτό συνήθως τείνει να μετατρέπεται σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία, καθώς η γνησιότητα και ο αλτρουισμός των Πρωταγωνιστών εμπνέουν αυτούς για τους οποίους νοιάζονται να γίνουν και οι ίδιοι καλύτεροι. Αλλά αν δεν είναι προσεκτικοί, μπορεί να υπερβάλλουν στην αισιοδοξία τους και μερικές φορές να πιέσουν τους άλλους περισσότερο απ’ όσο είναι έτοιμοι να αντέξουν.

Οι Πρωταγωνιστές είναι επιρρεπείς και σε μια ακόμη παγίδα: έχουν τρομερή ικανότητα να αναλογίζονται και να αναλύουν τα συναισθήματά τους, αλλά αν εμπλακούν πολύ στα προβλήματα κάποιου άλλου, μπορεί να αναπτύξουν ένα είδος συναισθηματικής υποχονδρίας και να αρχίσουν να βλέπουν τα προβλήματα των άλλων στους ίδιους, προσπαθώντας εν τέλει να διορθώσουν στους εαυτούς τους κάτι που δεν είναι πραγματικά λάθος. Αν φτάσουν στο σημείο να τους κρατούν πίσω οι περιορισμοί τρίτων, τότε αυτό μπορεί να εμποδίσει την ικανότητα των Πρωταγωνιστών να δουν πέρα από το δίλημμα και να βοηθήσουν. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι σημαντικό οι Πρωταγωνιστές να κάνουν πίσω και να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενδοσκόπηση για να ξεχωρίσουν τι είναι αυτό που πραγματικά αισθάνονται και τι αποτελεί ένα ξεχωριστό ζήτημα που πρέπει να το δουν από διαφορετική προοπτική.

...ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ
Οι Πρωταγωνιστές είναι ειλικρινείς και στοργικοί άνθρωποι και τίποτα δεν τους κάνει πιο ευτυχισμένους από το να ηγούνται, ενώνοντας και παρακινώντας την ομάδα τους με τον μεταδοτικό ενθουσιασμό τους.
Οι Πρωταγωνιστές είναι παθιασμένοι αλτρουιστές, συχνά σε υπερβολικό βαθμό, και είναι απίθανο να φοβηθούν τα "εχθρικά πυρά" όταν υπερασπίζονται τους ανθρώπους και τις ιδέες που πιστεύουν. Δεν είναι περίεργο που πολλοί διάσημοι Πρωταγωνιστές υπήρξαν Πρόεδροι των ΗΠΑ – αυτός ο τύπος προσωπικότητας θέλει να ανοίξει το δρόμο προς ένα πιο λαμπρό μέλλον, είτε οδηγώντας ένα έθνος προς την ευημερία είτε οδηγώντας την παιδική ποδοσφαιρική ομάδα που προπονεί σε μια πολύτιμη νίκη
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε

_________________
"Πολέμα και Οραματίσου"...

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μάνος
Δημοσιεύσεις: 18614
Εγγραφή: 05 Μαρ 2014 8:10 am

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Μάνος »

Παιδάκια!!!
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Μήπως είμαι η διαστρεύλωση των παρακάτω???
Ιφάκι μου η τάση της προσωπικότητας μας σχετικά με τις χάρες μας και τα χαρίσματά μας υπάρχει με την γέννησή μας...
Όμως για αναδυθεί μια υγιής προσωπικότητα χρειάζεται να καλλιεργηθεί...
Σίγουρα οι προσωπικότητες των παιδιών διαστρεβλώνονται από τους γονείς αρχικά, όμως ακόμα και μέσα στην διαστρέβλωση, σε έναν ενορατικό, εμφανίζονται οι χάρες και τα χαρίσματα και έτσι πάντα συμβουλεύει την αποδόμηση της διαστρέβλωσης και την καλλιέργεια του χαρίσματος.
Όμως αν δεν πιστεύεις εσύ ότι υπάρχουν οι χάρες και τα χαρίσματα σε εσένα, θα γίνεις αυτό που λένε οι γονείς "κάθε παιδί γεννιέται με τον χαρακτήρα του" (για να απορρίψουν την ευθύνη της παιδείας των παιδιών τους), οπότε περισσότερο θα πιστέψεις ότι είσαι ελαττωματικός, παρά ότι όλη σου η προσωπικότητα έχει πάρει λάθος εκπαίδευση...

Σαφώς ο καθένας θα ήθελε να ήταν μια άλλη προσωπικότητα και δεν έχει αντίληψη αυτού που είναι...Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Το τεστ είναι αρκετά ακριβές, αν το κάνεις σωστά...Εξαρτάται βέβαια τι περιμένεις να μάθεις από αυτό το τεστ...

:romance-heartstiny:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Giorgos
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 18 Σεπ 2017 6:58 pm

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Giorgos »

Vasoula έγραψε: 18 Αύγ 2018 8:41 am πωπω αλήθειες Γιωργάκο (Τσίου) :romance-heartstiny

Αυτο ξανά πες το Βασούλα μου :D O:-)


και για εσένα Γιωργάκη :romance-heartstiny:
------------------------------------------
Μην σταματάς πότε να μαθαίνεις, γιατί η ζωή δεν σταματά ποτέ να σε διδάσκει...
Άβαταρ μέλους
Giorgos Agelis
Δημοσιεύσεις: 4076
Εγγραφή: 08 Απρ 2011 2:44 am
Τοποθεσία: KATERINH PIERIA

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Giorgos Agelis »

Βασούλα έγραψε:και για εσένα Γιωργάκη :romance-heartstiny:
όντως μου ταιριάζουν αρκετά γάντι :romance-heartstiny:
Άβαταρ μέλους
Αντρίκος
Δημοσιεύσεις: 3114
Εγγραφή: 01 Μάιος 2013 1:33 pm
Τοποθεσία: Athens

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Αντρίκος »

Πολυ ενδιαφερον εχει τουτο το τεστ. Καποιες ερωτησεις τις διαβασα δυο τρεις φορες οπως κ αλλαξα απαντησεις μου. Τελικα..
Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:
“Προωθητής”
(ENFP-a)
Εξωστρεφής
Εσωστρεφής
67%
33%
Διαισθητικός
Πραγματιστής
60%
40%
Εστιασμένος στη Λογική
Εστιασμένος στις Αρχές
47%
53%
Άτομο που προγραμματίζει
Άτομο που Αναζητά
44%
56%
Δυναμικός
Επιφυλακτικός
53%
47%

Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς – και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός, για την αγάπη, για τα όνειρά σου, για την περιπέτεια που είναι η ζωή.
Oriah Mountain Dreamer

Ο τύπος προσωπικότητας Προωθητή είναι ένα αληθινά ελεύθερο πνεύμα. Είναι συχνά η ψυχή του πάρτι, αλλά σε αντίθεση με τους Εξερευνητές, δεν ενδιαφέρονται τόσο για την έξαψη και την απόλαυση της στιγμής, όσο απολαμβάνουν τις κοινωνικές και συναισθηματικές σχέσεις που δημιουργούν με τους άλλους. Γοητευτικοί, ανεξάρτητοι, δραστήριοι και συμπονετικοί, το 7% του πληθυσμού που ανήκουν σ’ αυτόν τον τύπο μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε οποιοδήποτε πλήθος.
Τύπος Προσωπικότητας “Προωθητής” (ENFP-A / ENFP-T)
Μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο με μία μόνο ιδέα

Κάτι περισσότερο όμως από απλώς κοινωνικοί άνθρωποι που θέλουν να ικανοποιούν τους άλλους, οι Προωθητές χαρακτηρίζονται από τη διαισθητική τους ιδιότητα που τους επιτρέπει να διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές με περιέργεια και ενεργητικότητα, Συνήθως βλέπουν τη ζωή σαν ένα μεγάλο, πολύπλοκο παζλ, όπου όλα τα κομμάτια ενώνονται, αλλά αντίθετα με τους Αναλυτές, που βλέπουν αυτό το παζλ σαν μηχανισμό συστημάτων, οι Προωθητές το βλέπουν μέσα από ένα πρίσμα συναισθήματος, συμπόνοιας και μυστικισμού και πάντα ψάχνουν για ένα βαθύτερο νόημα.
Οι Προωθητές είναι έντονα ανεξάρτητοι και πολύ περισσότερο από την σταθερότητα και την ασφάλεια, λαχταρούν τη δημιουργικότητα και την ελευθερία.

Πολλοί άλλοι τύποι προσωπικότητας μπορεί να βρίσκουν αυτές τις ιδιότητες ακαταμάχητες και, αν βρουν έναν σκοπό που πυροδοτεί τη φαντασία τους, οι Προωθητές θα έχουν τόση ενέργεια που συχνά θα τους φέρνει στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Οι γύρω τους θα τους θεωρήσουν ηγέτες και γκουρού, αλλά αυτή δεν είναι η θέση που αποζητούν οι Προωθητές, οι οποίοι λατρεύουν την ανεξαρτησία τους. Ακόμη χειρότερα θα είναι αν βρεθούν να ταλαιπωρούνται από τις διαχειριστικές εργασίες και την διατήρηση της ρουτίνας που μπορεί να συνοδεύουν την ηγετική θέση. Η αυτοεκτίμηση των Προωθητών εξαρτάται από την ικανότητά τους να σκαρφίζονται πρωτότυπες λύσεις και πρέπει να ξέρουν ότι έχουν την ελευθερία να γίνουν καινοτόμοι και εφευρετικοί – μπορούν να χάσουν γρήγορα την υπομονή τους ή να αποκαρδιωθούν αν παγιδευτούν σε έναν βαρετό ρόλο.
Μην χάσετε αυτήν τη μικρή σπίθα τρέλας

Ευτυχώς, οι Προωθητές ξέρουν πώς να χαλαρώνουν και είναι απολύτως ικανοί να μεταμορφωθούν από έναν παθιασμένο, ενθουσιώδη ιδεαλιστή στο χώρο εργασίας τους σε ένα ευφάνταστο και ενθουσιώδες ελεύθερο πνεύμα στην πίστα του χορού. Μάλιστα, συχνά η αλλαγή αυτή γίνεται τόσο ξαφνικά που εκπλήσσει ακόμη και τους στενότερους φίλους τους. Το να βρίσκονται με κόσμο τους δίνει επίσης την ευκαιρία να συνδεθούν συναισθηματικά με τους άλλους, πράγμα που τους προσφέρει πολύτιμη γνώση για το τι παρακινεί τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και η κατανόηση και η κοινωνικότητά τους καθιστούν την έκφραση των συναισθημάτων ένα φυσικό θέμα συζήτησης.

Οι άνθρωποι με τύπο προσωπικότητας Προωθητή πρέπει, ωστόσο, να προσέχουν – αν βασιστούν υπερβολικά στη διαίσθησή τους, υποθέσουν ή αναμένουν πολλά για τα κίνητρα ενός φίλου, μπορεί να μην διαβάσουν σωστά τα σημάδια και να παρεμποδίσουν σχέδια που με μια πιο ξεκάθαρη προσέγγιση θα ήταν απλά. Αυτού του είδους το κοινωνικό άγχος είναι το κόκκινο πανί που κάνει τον συγκεκριμένο τύπο να ξαγρυπνά τη νύχτα. Οι Προωθητές είναι πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και όταν ενοχλούν κάποιον, το αισθάνονται και οι ίδιοι.

Οι Προωθητές περνούν πολύ χρόνο εξερευνώντας κοινωνικές σχέσεις, αισθήματα και ιδέες πριν βρουν κάτι που να τους φαίνεται αληθινό. Αλλά όταν τελικά βρίσκουν τη θέση τους στον κόσμο, η φαντασία, η κατανόηση και το θάρρος τους μπορεί να επιφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Θα το κανω ακομη μια φορα αυριο.

:romance-grouphug: :romance-heartstiny:
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Αντρίκο σε "βρίσκω" σε πολλά :romance-heartstiny:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9937
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από nondas »

Λοιπόν επειδή μου βγήκε Περιπετειώδης και δε με βρήκα σε αυτό το έκανα άλλες δύο φορές και μου βγήκε Διασκεδαστής


Τύπος Προσωπικότητας “Διασκεδαστής” (ESFP-A / ESFP-T)
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΡ...
Γεννημένοι διασκεδαστές, οι Διασκεδαστές λατρεύουν τα φώτα των προβολέων, αλλά και όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή γι’ αυτούς. Πολλοί διάσημοι Διασκεδαστές είναι ηθοποιοί, αλλά τους αρέσει να κάνουν σόου ακόμη για τους φίλους τους, συζητώντας με ένα μοναδικό, γήινο πνεύμα, απολαμβάνοντας την προσοχή και κάνοντας κάθε έξοδο να μοιάζει με πάρτι. Απολύτως κοινωνικοί, οι Διασκεδαστές απολαμβάνουν τα απλούστερα πράγματα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά γι’ αυτούς από την απλή διασκέδαση με καλούς φίλους.

Δεν μένουν μόνο στα λόγια όμως – οι Διασκεδαστές έχουν την πιο ισχυρή αίσθηση της ομορφιάς και της αισθητικής από όλους τους τύπους προσωπικότητας. Από την προσωπική τους περιποίηση και τα ρούχα, μέχρι ένα καλοβαλμένο σπίτι, έχουν “μάτι” για τη μόδα. Ξέρουν τι είναι ελκυστικό από την πρώτη στιγμή και δε φοβούνται να αλλάξουν το περιβάλλον τους ώστε να αντανακλά το προσωπικό τους στυλ. Οι Διασκεδαστές είναι περίεργοι από τη φύση τους, εξερευνώντας νέα σχέδια και στυλ με άνεση.

Αν και μπορεί να μην είναι πάντα εμφανές, οι Διασκεδαστές ξέρουν ότι δεν είναι το επίκεντρο του κόσμου – είναι παρατηρητικοί και πολύ ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων. Οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι συχνά οι πρώτοι που βοηθούν κάποιον να συζητήσει ένα δύσκολο πρόβλημα και προσφέρουν μετά χαράς συναισθηματική υποστήριξη και πρακτικές συμβουλές Ωστόσο, όταν οι ίδιοι έχουν πρόβλημα, οι Διασκεδαστές είναι πιθανότερο να αποφύγουν εντελώς μια σύγκρουση παρά να την αντιμετωπίσουν ευθέως. Συνήθως αγαπούν το λίγο δράμα και πάθος, αλλά όχι τόσο όταν οι ίδιοι αποτελούν τον στόχο της κριτικής που μπορεί να ακολουθήσει.

...ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΜΕ
Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Διασκεδαστές είναι ότι συχνά εστιάζουν τόσο πολύ στις άμεσες απολαύσεις που παραμελούν τα καθήκοντα και τις ευθύνες που είναι απαραίτητες ώστε να αποκτηθούν οι εν λόγω πολυτέλειες. Περίπλοκες αναλύσεις, επαναλαμβανόμενες εργασίες και ο συνδυασμός των στατιστικών με τις πραγματικές συνέπειες δεν είναι εύκολες δραστηριότητες για τους Διασκεδαστές. Προτιμούν να βασίζονται στην τύχη ή στις ευκαιρίες ή απλώς να ζητήσουν βοήθεια από τον ευρύ φιλικό τους κύκλο. Είναι σημαντικό για τους Διασκεδαστές να προσπαθήσουν να δρομολογήσουν μακροπρόθεσμα σχέδια όπως η συνταξιοδότησή τους ή η πρόσληψη ζάχαρης – δεν θα υπάρχει πάντοτε κάποιος γύρω τους που θα μπορεί να ελέγχει αυτά τα ζητήματα.

Οι Διασκεδαστές εκτιμούν την αξία και την ποιότητα, πράγμα που από μόνο του είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό. Σε συνδυασμό με την τάση τους να μην κάνουν πρόγραμμα και σχέδια, όμως, αυτό μπορεί να τους οδηγήσειστο να ξοδεύουν περισσότερα απ’ όσα κερδίζουν και οι πιστωτικές κάρτες είναι πολύ επικίνδυνες γι’ αυτούς. Περισσότερο επικεντρωμένοι στο να αξιοποιούν ευκαιρίες, παρά στον προγραμματισμό μακροπρόθεσμων στόχων, οι Διασκεδαστές μπορεί, λόγω της απροσεξίας τους, να βρεθούν κάποια στιγμή χωρίς χρήματα για ορισμένες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει τους Διασκεδαστές πιο δυστυχισμένους, από τη διαπίστωση ότι είναι εγκλωβισμένοι και δεν μπορούν να είναι μαζί με τους φίλους τους.
Οι Διασκεδαστές είναι καλοδεχούμενοι όταν χρειάζεται γέλιο, παιχνιδιάρικη διάθεση και ένας εθελοντής για να δοκιμάσει κάτι νέο και διασκεδαστικό, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους Διασκεδαστές από το να παρασύρουν και τους υπόλοιπους στο “ταξίδι”. Οι Διασκεδαστές μπορούν να συζητούν για ώρες, μερικές φορές για τα πάντα εκτός από το θέμα το οποίο ήθελαν αρχικά να συζητήσουν και να μοιράζονται τα συναισθήματα των αγαπημένων τους στις καλές και τις κακές στιγμές. Αν μόνο θυμούνται να είναι περισσότερο οργανωμένοι, πάντα θα είναι έτοιμοι να γευτούν όλα τα καινούργια και συναρπαστικά πράγματα που έχει να προσφέρει ο κόσμος, μαζί με τους φίλους τους

Ωστόσο, όταν οι ίδιοι έχουν πρόβλημα, οι Διασκεδαστές είναι πιθανότερο να αποφύγουν εντελώς μια σύγκρουση παρά να την αντιμετωπίσουν ευθέως.


Μεγάλη Αλήθεια ^:)^
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Vasoula »

σου ταιριάζει κιόλας Νωντάκο μου :romance-heartstiny:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
lazaros
Δημοσιεύσεις: 8224
Εγγραφή: 05 Οκτ 2012 11:06 pm

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από lazaros »

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΣΥΖΗΤΗΤΗΣ”
(ENTP-A)


ΝΟΥΣ
Εξωστρεφής 61%
Εσωστρεφής 39%

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Διαισθητικός 56%
Πραγματιστής 44%

ΦΥΣΗ
Εστιασμένος στη Λογική 68%
Εστιασμένος στις Αρχές 32%

ΤΑΚΤΙΚΕΣ
Άτομο που προγραμματίζει 25%
Άτομο που Αναζητά 75%


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Δυναμικός 67%
Επιφυλακτικός 33%



Ακολούθησε το μονοπάτι του ριψοκίνδυνου, ανεξάρτητου στοχαστή. Έκθεσε τις ιδέες σου στους κινδύνους της αντιπαράθεσης. Πες τη γνώμη σου και μη φοβάσαι τόσο την ταμπέλα του εκκεντρικού, όσο το στίγμα του κομφορμισμού. Και σε θέματα που είναι σημαντικά για σένα, ύψωσε το ανάστημά σου και κάνε αισθητή την παρουσία σου με κάθε κόστος.

Thomas J. Watson


O τύπος προσωπικότητας Συζητητή είναι ο απόλυτος δικηγόρος του διαβόλου, καθώς είναι ιδιαιτέρως ικανός στο να καταρρίπτει επιχειρήματα και “πιστεύω” και μετά αφήνει τα κομμάτια τους σε κοινή θέα. Σε αντίθεση με τις πιο αποφασιστικές προσωπικότητες, οι Συζητητές δεν το κάνουν για να πετύχουν κάποιον βαθύτερο σκοπό ή στρατηγικό στόχο, αλλά απλώς και μόνο επειδή το βρίσκουν διασκεδαστικό. Κανείς δεν αγαπά τη διαδικασία της πνευματικής αψιμαχίας περισσότερο από τους Συζητητές, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να εξασκήσουν τον αβίαστα γρήγορο νου τους, τις ευρείες γνώσεις τους και την ικανότητα να συνδέουν σκόρπιες ιδέες για να αποδείξουν όσα λένε.

Μια παράξενη αντίφαση προκύπτει με τους Συζητητές, καθώς είναι ασυμβίβαστα ειλικρινείς, αλλά μπορούν να επιχειρηματολογούν ακούραστα για κάτι το οποίο δεν πιστεύουν, μπαίνοντας στη θέση του άλλου, για να δουν την αλήθεια από άλλη οπτική.
Το να παίζουν τον δικηγόρο του διαβόλου τους βοηθά όχι μόνο στην κατανόηση της λογικής των άλλων, αλλά και στην καλύτερη κατανόηση αντίθετων μεταξύ τους ιδεών – αφού οι Συζητητές είναι αυτοί που τις υποστηρίζουν.

Αυτή η τακτική δεν πρέπει να συγχέεται με την αμοιβαία κατανόηση που ψάχνουν οι Διπλωμάτες. Οι Συζητητές αναζητούν διαρκώς τη γνώση και, ποιος καλύτερος τρόπος από το να επιτίθενται σε μια ιδέα και μετά να την υποστηρίζουν από κάθε πλευρά και προοπτική;

Τύπος Προσωπικότητας “Συζητητής” (ENTP-A / ENTP-T)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΔΩ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!
Οι Συζητητές απολαμβάνουν να είναι το αουτσάιντερ όπως και την πνευματική εξάσκηση της αμφισβήτησης του κυρίαρχου τρόπου σκέψης. Αυτό τους κάνει αναντικατάστατους στο να επαναδιοργανώνουν υπάρχοντα συστήματα ή στο να ταράζουν τα νερά και να οδηγούν σε έξυπνες, νέες κατευθύνσεις. Ωστόσο, θα δυστυχήσουν αν ασχοληθούν με τους καθημερινούς μηχανισμούς της εφαρμογής των προτάσεών τους. Οι προσωπικότητες Συζητητών λατρεύουν τον καταιγισμό ιδεών και τις μεγαλειώδεις σκέψεις, αλλά θα αποφύγουν την “χαμαλοδουλειά” με κάθε κόστος. Αποτελούν μόνο το 3% του πληθυσμού, πράγμα καλό, αφού τους επιτρέπει να δημιουργούν πρωτότυπες ιδέες και μετά να κάνουν πίσω, αφήνοντας τις πολυπληθέστερες και πιο σχολαστικές προσωπικότητες να αναλάβουν την εφαρμογή και τη διατήρησή τους.

Η ικανότητα των Συζητητών για αντιπαράθεση απόψεων μπορεί να είναι εκνευριστική – αν και είναι εκτιμητέα όταν τους ζητείται, μπορεί να αποτύχει παταγωδώς αν ενοχλήσουν κάποιον, όπως για παράδειγμα αν αμφισβητήσουν ανοιχτά το αφεντικό τους σε μια επαγγελματική συνάντηση ή όταν καταρρίπτουν ένα-ένα όλα όσα λέει ο σύντροφός τους. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο λόγω της ανυποχώρητης ειλικρίνειας των Συζητητών, καθώς ο τύπος αυτός δε μασάει τα λόγια του και δεν ενδιαφέρεται για το αν θα φανεί ευαίσθητος ή συμπονετικός. Τύποι με παρόμοιες απόψεις τα πηγαίνουν καλά με τους Συζητητές, αλλά πιο ευαίσθητοι τύποι προσωπικότητας, και η κοινωνία γενικά, συχνά αποστρέφονται τις διαμάχες και προτιμούν τα συναισθήματα, την άνεση, ακόμη και τα κατά συνθήκην ψεύδη, αντί για τη δυσάρεστη αλήθεια και την ψυχρή λογική.

Αυτό ενοχλεί τους Συζητητές, καθώς αντιλαμβάνονται ότι με την εριστική διασκέδασή τους γκρεμίζουν πολλές γέφυρες, συχνά χωρίς τέτοια πρόθεση, αφού παίζουν με τα όρια των άλλων, αμφισβητώντας τα “πιστεύω” τους και αγνοώντας τα συναισθήματά τους. Φέρονται στους άλλους όπως θα ήθελαν να φέρονται οι άλλοι στους ίδιους και δεν ανέχονται να τους κακομαθαίνουν, αλλά ούτε και τις περιστροφές, ειδικά όταν ζητούν μια χάρη. Οι άνθρωποι σέβονται τους Συζητητές για το όραμα, την αυτοπεποίθηση, τις γνώσεις και την αίσθηση του χιούμορ τους, αλλά συχνά οι Συζητητές δεν χρησιμοποιούν αυτά τα προσόντα ως βάση για βαθύτερες φιλίες και ρομαντικές σχέσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Οι Συζητητές χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια από τους υπόλοιπους τύπους για να τιθασεύσουν τις φυσικές τους ικανότητες – η πνευματική τους ανεξαρτησία και το ελεύθερο όραμά τους είναι πάρα πολύ πολύτιμα όταν είναι επικεφαλής ή τουλάχιστον όταν βρίσκονται κοντά σε κάποιον που είναι, αλλά το να φτάσουν ως εκεί χρειάζεται αρκετή δουλειά, που τους δυσκολεύει.

Μόλις εξασφαλίσουν μια τέτοια θέση, πρέπει να θυμηθούν ότι για να φέρουν καρπούς οι ιδέες τους, πάντα θα χρειάζεται να βασίζονται στους άλλους για να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα κομμάτια του παζλ- αν περάσουν περισσότερο χρόνο κερδίζοντας στην επιχειρηματολογία παρά επιδιώκοντας τη συναίνεση, πολλοί Συζητητές θα αντιληφθούν ότι απλώς δεν έχουν πλέον την απαραίτητη υποστήριξη για να πετύχουν. Παίζοντας τον δικηγόρο του διαβόλου τόσο καλά, οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας μπορεί να καταλάβουν ότι η πιο σύνθετη και ικανοποιητική πνευματική πρόκληση είναι να κατανοήσουν μια πιο συναισθηματική οπτική των πραγμάτων και να υποστηρίξουν το ενδιαφέρον για τους άλλους και τον συμβιβασμό, μαζί με τη λογική και την πρόοδο.

:romance-heartsthree: @};- :x >:d< >:d< >:d<
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Αγαπούλα μου πολλές αλήθειες ε?

εδώ έκλαψα :)) :)) :)) :))

Οι προσωπικότητες Συζητητών λατρεύουν τον καταιγισμό ιδεών και τις μεγαλειώδεις σκέψεις, αλλά θα αποφύγουν την “χαμαλοδουλειά” με κάθε κόστος

:romance-kisscheek:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”