Βασω μου απο την εμπειρια σου μου λες πως δεν υπαρχει το κακο στον αλλο κοσμο?Δηλαδη ο διαβολος, δεν υπαρχει? οι αγγελοι του σκοτους, οι δαιμονες?και οι σατανιστες ποιους επικαλουντε τοτε?Για ποιον κανουν τελετες?οι εξορκιστες ποιο κακο πολεμουνε?
πολεμούνε το κακό μέσα στον άνθρωπο, όχι έξω από αυτόν, Ζωγραφιά μου
Αλλά, όπως όλοι σχεδόν οι άνθρωποι, έχεις πάρα πολλά θρησκευτικά πρότυπα και σχεδόν άγνοια για τα ψυχοπνευματικά πεδία, έτσι ώστε να μην μπορείς να αξιολογήσεις σοβαρά μια νέα γνώση...
Συνήθως η παρόρμηση να γνωρίσεις τον εαυτό σου, έρχεται όταν καταλάβεις ότι η ζωή, έτσι όπως μας αποκαλύπτεται, δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός μόνο όντος.
Δεν προλαβαίνει ο θεός να παρακολουθεί τον κόσμο που δημιούργησε και έτσι αφήνει κάποιους έξω από την εύνοια του και την παρατήρηση...
Αν αυτό σου κάνει σαν δικαιολογία, τότε δεν θα μπεις ποτέ στην διαδικασία να ανακαλύψεις τις εγωιστικές τάσεις του ανθρώπου, που αφήνει την ευθύνη της ζωής του στην μοίρα και στον θεό...
΄Εχουν γραφτεί πολλά εδώ μέσα για την ψυχή και τα πεδία της, για το πνεύμα μας ή ανώτερο εαυτό, όπως ονομάζεται... ΄Ορεξη να έχεις να διαβάσεις...Δεν είναι απαραίτητο να πιστέψεις ότι σου λένε, είναι όμως μια καλή αρχή για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και τον θεό...
΄Οσο για τον φόβο, που αναφέρεις, τον πέρασα κι εγώ...Και από εκεί ξεκίνησα να τον προκαλώ για να βρω ποιά είμαι σε σχέση με αυτό που με έμαθαν ότι είμαι...
Τέτοιες ιστορίες έχω να σου διηγηθώ άπειρες...με φανταστικούς θορύβους και άλλα πολλά, που καμία σχέση δεν είχαν με φαντάσματα και πνεύματα που σέρνουν αλυσσίδες... Ο νους μας αναπαράγει εικόνες και ήχους που έχουμε κρύψει στο υποσυνειδητο...΄Εχεις ακούσει για την μαζική "ύπνωση"? ΄Ετσι κάπως λειτουργούν τα πρότυπα που καλύπτουν την θεική μας υπόσταση με δυσειδαιμονίες...
Εχεις αναρωτηθεί γιατί ο περισσότερος κοσμος "ακούει" τα φαντάσματα ή τα πνεύματα με αλυσσίδες?
Σκέψου ότι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ελέγχουν και σκέψου επίσης πόση δύναμη έχει η εκκλησία, ώστε θα ήταν χαζό από μέρους τους να αφήσουν αυτόν τον έλεγχο στα χέρια των ανθρώπων που γμωρίζουν τον θεό και τον άνθρωπο...
Φυσικά θα τους κατηγορήσουν για αντίχριστους...Το θέμα όμως είναι να ανακαλύψουμε τι σημαίνει αντίχριστος στην πραγματικότητα, εφ' όσον όμως είμαστε ώριμοι γι' αυτήν την γνώση....
Κανείς από τους θρησκευτικούς μας λειτουργούς, δεν μπορεί να εξηγήσει την ομοιότητα μας με τον θεό, που μας λένε ότι έχουμε...Βρήκαν ένα παραμύθι για την πτώση του ανθρώπου και εμείς το φάγαμε...
Αν σου αρκεί, τότε μείνε εκεί....Αν δεν σου αρκεί, τότε θα βρεις χρόνο και διάθεση να ανακαλύψεις τα σημεία που εφάπτεσαι με την ομοιότητά σου με τον θεό, ακολουθώντας τα εσωτερικά χνάρια του.
Απλά εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω στην αμαρτία, την ενοχή και την ντροπή που μας έμαθαν, γιατί θεωρώ το ανθρώπινο ον σαν τέλειο ον, όπως ακριβώς τα υπόλοιπα όντα του σύμπαντος, για το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν άγνοια, γι' αυτό και οι τόσο "σατανικές" εκδηλώσεις εγωισμού, που δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου "κακού" όντος, αλλά δικές μας!!!
΄Ομως δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σου "ταράξω" τον κόσμο σου...Ούτε μπορείς με πέντε γραμμές να αναθεωρήσεις την οπτική για την ζωή σου....
Αυτό χρειάζεται όχι απλά περιέργεια, αλλά έμπνευση για να ανακαλύψεις την θειότητα εσωτερικά και να ακολουθήσεις την αγάπη που δεν κατατάσσει τους ανθρώπους ανάλογα με τις θρησκείες, την καταγωγή και το φύλο, αλλά τους ενώνει μέσα στο "θεϊκό σώμα"...
Πες μου αλήθεια, ανέχεσαι να σε θεωρούν "κατώτερο ον" από τον άντρα? Και τι εξήγηση δίνεις εσύ μέσα σου, για το ότι κατά την βάφτιση δεν βάζουν το κοριτσάκι στο ιερό, παρά αυτήν την πράξη την κάνουν για τους "εκλεκτούς" αυτού του κόσμου, που είναι τα αρσενικά?
Πρόσεξε, δεν σε ρωτάω για να εγείρω τα φεμινιστικά σου ένστικτα, αλλά για να νιώσεις εσύ η ίδια την άδικη συμπεριφορά, εν ονόματι ενός θεού, που μερικοί οικειοποιήθηκαν, χωρίς καν να μπορούν να δώσουν μια μεταφυσική εξήγηση, πέρα από το παραμύθι της Εύας...