ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
βρε δεν σταμάτατε με τα όχι και τα ναι, να φτειάξετε κανέναν καφέ, λέω εγώ...??? 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
[quote="dimitrios"]Θα ελεγα καλυτερα Αμαλιτσα μου τα ΘΕΛΩ ΜΑΣ!!!!
[/quote
Δεν το πιστευω.......... Δημητρη μμου εισαι μεσα στο μυαλο μου....
Γιοτραζουμε τα θελω μας .... γιορταζουμε την εσωτερικη ελευθερια μας...... γιορταζουμε την αγαπη μας.... ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστευω.......... Δημητρη μμου εισαι μεσα στο μυαλο μου....
Γιοτραζουμε τα θελω μας .... γιορταζουμε την εσωτερικη ελευθερια μας...... γιορταζουμε την αγαπη μας.... ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω να μην χρειαστεί να "αποχωρήσω" για να μαζευτούμε πάλι ε?

Τρέξε, τρέξε Τζιλντάκι και εσύ Μαράκι...έχουμε νέα δεδομένα στο σεμινάριο...προετοιμαστείτε

Σαν της συναντησεις συμματητων............ενα πραμα................δεν χρειαζεται να χασουμε κανεναν πια!!!!!!!!!!!!
Το μυνημα το αφησε ο Γιαννης φευγοντας.....τουλαχιστον εγω το ελαβα.... γιατι ενω στο παρκιγκ ειχα μαθει οτι πεθανα μεσα στο γραφειο ειχα το χαρτακι κολλημενο να του τηλ.. για να κανινισω της ημερομηνιες για το καρουνα....
Ποσες φορες δεν διαβασαμε και δεν ειπαμε την φραση μην αφησεις για αυριο αυτο που μπορεις να κανεις σημερα.....
Μα μονο μια μου περασε στα κυταρα μου .... την φορα που κοιταγα το χαρτακι και δεν μπορουσα να τον παρω......

Παιδια οταν θελετε να μαζευομαστε ειναι απλο θα το δηλωνουμε ...θα το κανουμε.......
Σαν της συναντησεις συμματητων............ενα πραμα................δεν χρειαζεται να χασουμε κανεναν πια!!!!!!!!!!!!
Το μυνημα το αφησε ο Γιαννης φευγοντας.....τουλαχιστον εγω το ελαβα.... γιατι ενω στο παρκιγκ ειχα μαθει οτι πεθανα μεσα στο γραφειο ειχα το χαρτακι κολλημενο να του τηλ.. για να κανινισω της ημερομηνιες για το καρουνα....
Ποσες φορες δεν διαβασαμε και δεν ειπαμε την φραση μην αφησεις για αυριο αυτο που μπορεις να κανεις σημερα.....
Μα μονο μια μου περασε στα κυταρα μου .... την φορα που κοιταγα το χαρτακι και δεν μπορουσα να τον παρω......

- Madraoulas
καλημερο-καλησπεραααααα.....
πινω καφεδακι και θα 'χτυπησω' και αλλα καφεδακια εκτος σπιτιου σε λιγο..χεχε

πινω καφεδακι και θα 'χτυπησω' και αλλα καφεδακια εκτος σπιτιου σε λιγο..χεχε

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- galazia_sfaira
Ρε Καλλιοπάκι μου το δικο μου στρωμα..........ηταν στην εθνικη Θεσσαλονικης -Αθηνων.Παντου μπορω πια να βαλω το στρωμα μου,πιστεψε με.Μην με ψαχνεις χαχαgilda έγραψε:Στρώμα κι εγειρε ειπες? Παω στο 2ο να εκμαιευσω λεπτομερειες!Vaso έγραψε:για ξεκίνα...
..
α και την σφαιρούλα, που βρήκε στρώμα και έγειρε...
Πω ρε μανα μου και να διαβαζει Royla ....
Nαι το δικο μου στρωμα εινα παντου

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- galazia_sfaira