ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Άβαταρ μέλους
konstantinos s.

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από konstantinos s. »

Καλά νέα τίγρης, κακά παπαγάλος

:x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εγώ

καλά νέα πρόβατο
κακά νέα παπαγάλος

και συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση :romance-heartstiny:

@};-

ας δούμε και τις λύσεις τώρα :romance-hearteyes:

Τίγρης

Εικόνα

Ευχάριστα Νέα: Οραματίζεστε τον εαυτό σας με ένα φιλόδοξο και ισχυρό σύντροφο που έχει την ακατανίκητη επιθυμία να εξουσιάζει τους άλλους

Δυσάρεστα Νέα: Απεχθάνεστε την προοπτική να συζήσετε με έναν ματαιόδοξο, τυρρανικό σύντροφο ο οποίος θα φέρεται σαν αυταρχικός άρχοντας στην κοινή σας ζωή.

@};-

Σκύλος

Εικόνα

Ευχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς

Δυσάρεστα Νέα: Δεν ταιριάζετε καθόλου με ανθρώπους που κολακεύουν τους πάντες και έχουν διαρκώς στο μυαλό τους τι θα πει ο κόσμος

@};-

Πρόβατο

Εικόνα

Ευχάριστα Νέα: Αισθάνεστε πληρότητα με την σκέψη ενός τρυφερού και καλόκαρδου συντρόφου

Δυσάρεστα Νέα: Φοβάστε μήπως καταλήξετε με έναν βαρετό σύντροφο με τον οποίο θα ζήσετε μαζί μια τελματωμένη ζωή μέσα σε μια ρουτίνα και χωρίς περιπέτεια.

@};-

Παπαγάλος

Εικόνα

Ευχάριστα Νέα: Τίποτα δεν θα σας ταίριαζε καλύτερα από έναν καλόκαρδο σύντροφο με χιούμορ που θα σας έκαν να γελάτε με την καρδιά σας

Δυσάρεστα Νέα: Σας ενοχλεί πολύ η ιδέα να σχετιστείτε με έναν άνθρωπο που μιλάει πολύ και έχει λίγη όρεξη για δουλειά

@};-

Χελώνα

Εικόνα

Ευχάριστα Νέα: Επιθυμείτε έναν σύντροφο ο οποίος θα είναι σοβαρός, θα σας έχει ανάγκη και θα είναι εκεί για εσάς όποτε τον χρειαστείτε

Δυσάρεστα Νέα: Η προοπτική να συζήσετε για πάντα με ένα ενοχλητικό, αργό και αργόστροφο σύντροφο είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης.

http://enallaktikidrasi.com/2016/05/tes ... atalilo/2/" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κωνσταντινούληηηηηηηηηηηηηηηηη =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

ωραίο :romance-kisscheek:

Η φωτό του σκύλου με ξετρέλανε :)) :)) :)) :)) :))
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Ευχάριστα Νέα: Τίποτα δεν θα σας ταίριαζε καλύτερα από έναν καλόκαρδο σύντροφο με χιούμορ που θα σας έκαν να γελάτε με την καρδιά σας

Δυσάρεστα Νέα: Η προοπτική να συζήσετε για πάντα με ένα ενοχλητικό, αργό και αργόστροφο σύντροφο είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης.

όντως έπεσε μέσα! πολύ μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια :bounce:
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ευχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς Δυσάρεστα Νέα: Σας ενοχλεί πολύ η ιδέα να σχετιστείτε με έναν άνθρωπο που μιλάει πολύ και έχει λίγη όρεξη για δουλειά
μέσα έπεσε και στα δύο :x

οι εικόνες είναι φοβερές :x :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

μεσα!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ευχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς

Μέσα έπεσε :romance-smileyheart: :romance-smileyheart:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Δυσάρεστα Νέα: Απεχθάνεστε την προοπτική να συζήσετε με έναν ματαιόδοξο, τυρρανικό σύντροφο ο οποίος θα φέρεται σαν αυταρχικός άρχοντας στην κοινή σας ζωή.
Μέσα έπεσε :romance-smileyheart: :romance-smileyheart:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Παπαγάλος - Eυχάριστα νέα :

Τίποτα δεν θα σας ταίριαζε καλύτερα από έναν καλόκαρδο σύντροφο με χιούμορ που θα σας έκανε να γελάτε με την καρδιά σας

Τίγρης - Δυσάρεστα νέα :

Απεχθάνεστε την προοπτική να συζήσετε με έναν ματαιόδοξο, τυρρανικό σύντροφο ο οποίος θα φέρεται σαν αυταρχικός άρχοντας στην κοινή σας ζωή.

Πω, πω περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω... :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Τι ωραίο παιχνιδι :romance-hearteyes:

Τα καλα νέα θελω να μου τα φέρει ο σκύλος και τα κακά νέα η χελώνα :romance-kisscheek:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

τίγρης : Ευχάριστα Νέα: Οραματίζεστε τον εαυτό σας με ένα φιλόδοξο και ισχυρό σύντροφο που έχει την ακατανίκητη επιθυμία να εξουσιάζει τους άλλους
Ωραια, ειπε το ένα κριάρι στο άλλο. :-D =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βικούλι για εσένα είναι κάπως πιο ανεκτό να θέλεις έναν ισχυρό σύντροφο, αν έχεις την αντίληψη ότι είσαι αδύναμη και χρειάζεσαι προστασία (σαν γυναίκα)...άντε αυτό να το φάω (που δεν το τρώω ούτε για εσένα, αλλά λέμε τώρα...)

αλλά για τον Κωνσταντινούλη έπεσα στα πατώματα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Πέρα από την πλάκα όμως, το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση... :)

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Ευχάριστα Νέα: Οραματίζεστε τον εαυτό σας με ένα φιλόδοξο και ισχυρό σύντροφο που έχει την ακατανίκητη επιθυμία να εξουσιάζει τους άλλους
Φιλόδοξο δεν θα το έλεγα δεν μ'αρεσει η λέξη, δυναμικό ίσως? :eusa-think: :silent:
Ας μεινω στη σιωπή μου :silent:
Δυσάρεστα Νέα: Φοβάστε μήπως καταλήξετε με έναν βαρετό σύντροφο με τον οποίο θα ζήσετε μαζί μια τελματωμένη ζωή μέσα σε μια ρουτίνα και χωρίς περιπέτεια.
Ισχύει :handgestures-thumbupleft:
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ιωαννούλα :silent: ;;)

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”