Τόσα χρόνια βρίσκομαι στο ίδιο σαρκίο και ακόμη δεν έχω καταλάβει τον ρόλο μου. Όσο για την προσωπικότητά μου, παρακολουθώ την εξέλιξή της και απορώ. Η αρχή της πορείας μοιάζει πολύ μακρινή ανάμνηση, οι κακουχίες έχουν ξεχαστεί και το μέλλον δεν υπάρχει. Το παρόν είναι πανέμορφο παρόλα τα προβλήματα. Τι σημαίνει λοιπόν ο ρόλος της προσωπικότητας μου? Την ανώτερη συνειδητότητα την έχω αποδεχτεί, την ζητάω και την νοιώθω. Όμως παραταύτα υπάρχει ένα παραθυράκι που δεν μου επιτρέπει την επαφή χωρίς όρια με τον ανώτερο εαυτό μου. Ψάχνοντας αναγνωρίζω ότι είναι ο φόβος της κριτικής από τον ανώτερο εαυτό παρόλο του ότι γνωρίζω ότι με την αποδοχή και αγάπη του εαυτού μου, έχω ανοίξει εγώ η ίδια τον δρόμο και ότι δεν υφίσταται θέμα κριτικής και πόσον μάλλον φόβου.Αλλά πιστέψτέ με, όταν μπορέσετε να απαρνηθείτε τον ρόλο σας, όταν κατανοήσετε ότι ο ρόλος της προσωπικότητας είναι να αποδεχθεί την ανώτερη συνειδητότητά της και όχι να κυριαρχεί, τότε δεν θα υπάρχει πόνος.
Ψάχνω να βρω τι κάνω λάθος και τα παραθυράκια που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Κάθε βοήθεια δεκτή.
Τι σημαίνει ταπεινώνομαι ?Την μεγάλη πρόκληση του «ταπεινώνομαι».
Βρισκόμαστε όλοι μαζί σ' αυτή την διάσταση (νομίζω 3η) ως κόκκοι σκόνης στο διάστημα. Οι επιλογές μας είναι ή να χαθούμε μέσα στην δύνη ή να συνεισφέρουμε στο ενεργειακό πεδίο με την ένωσή μας μαζί του.
Κατά την γνώμη μου ταπεινώνονται οι άνθρωποι που επικεντρώνονται σε έννοιες όπως χρήμα, εξουσία, ματαιοδοξία, εγωισμό κλπ
Δεν ξέρω εαν <έπιασα> σωστά το νόημα .........Όμως υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που οι δονήσεις τους έχουν ενσωματωθεί στις δονήσεις μου.
Συναντήθηκα 2 φορές με τον Γιάννη
Οι συνεδρίες αυτές ήταν για μένα, με την σειρά που καταγράφονται : ψάξιμο, ξεκαθάρισμα, ανακούφιση, ανανέωση, εμπιστοσύνη, κατεύθυνση και όλα αυτά κλεισμένα μέσα στον κύκλο της αγάπης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Γιάννη