ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε αυτο το φορουμ συμμετειχα 4 χρονια και τα περισσοτερα θεματα του ειναι δικα μου.
Παραιτηθηκα ετσι απλα και με πειραξε ελαχιστα!
Ηθελα να ενωθω πληρως με εσας γιατι μεσα μου ενιωθα να μοιραζομαι αναμεσα σε 2 διαφορετικους κοσμους!

Τωρα νιωθω πιο ξαλαφρωμενος ! :-D :-D :-D :-D

εσεις ειστε οι υπαιτιοι ! :x :x :x
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Γιάννη μου να σου πω τι έχει γίνει μαζί μου ....
είμαι ακόμα συντονίστρια σε ένα φόρουμ για ψαράκια.... και σε άλλα δύο μέλος πολύ δυνατό ..... και στον σύλλογο ακόμα να περνάει ο λόγος μου....
Μην με βλέπεις έτσιιιιιιιιι όταν πιάσω κάτι στο χέρι μου δεν το αφήνω εύκολα αν δεν το ζουλίξω αρκετά...........
Λοιπόν απο τη μέρα που τα δάκτυλα κτύπησαν εδώ όχι μονο τα δάκτυλα μου κτυπάνε τα πλήχτρα αυτού του φόρουμ αλλά και η ψυχή και η καρδιά μου.
Τα παιδιά όλα στα άλλα φόρουμ μου στέλλουν συνεχώς εμεηλ και με ρωτάνε τι έπαθα και δεν γραφω εκει και δεν πάω εκει ..... τι έγινε και σταμάτησα ετσι απότομα τα πάντα........ εγώ που ήμουν ενεργό μέλος σε όλα..........
Δεν απάντησα ακόμα σε κανένα......... απλά μου άρεσε εδώ η αγάπη και η μεγάλη θετική ενέργεια που υπάρχει και με γεμίζει και με ισορροπεί και έμεινα μονο εδώ.
Εκεί ήτανε και είναι το χοππυ μου....
Εδώ είναι η ψυχή και η καρδιά μου
Προτίμησα την δεύτερη επιλογή γιατι με γεμίζει απο αγάπη διαφορετική απο οποιαδήποτε άλλη αγάπη.
Αυτά απο μένα και τις επιλογές μου
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να τις εκφράσω.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Συνειδητή επιλογή της ψυχής σου προς εσενα!
Πόσες φορές το εχεις ξανακάνει; :x
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

galazia_sfaira έγραψε:Συνειδητή επιλογή της ψυχής σου προς εσενα!
Πόσες φορές το εχεις ξανακάνει; :x
Γαλαζια Καλλιοπη αυτο που μου συμβαινει τις τελευταιες μερες. :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Vaso έγραψε:όταν επιτιθέμεθα Γιαννάκη, το κάνουμε, γιατί νιώθουμε κάτι που δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε μεν με την λογική, αλλά με την ψυχή...κάτι που το θέλουμε, αλλά δεν το έχουμε εμείς..
Δεν είναι ακριβώς ζήλεια..
Είναι αυτό που νιώθει η ψυχή μας, αλλά το μεγαλοποιεί αρνητικά η λογική μας...

δες την επίθεση της Βίκης σε εμένα...Και νιώσε απλά, πόσο δίκιο είχε με την επίθεση αυτή...

Η επίθεση γίνεται γι' αυτόν τον λόγο...
Γιατί το υποσυνείδητο ελευθερώνει ότι "αρνητικό" έχει φυλάξει μέσα του, και περνώντας αυτό από την λογική, χρειάζεται τις δικαιολογίες του "εγώ είμαι καλός-εσύ είσαι κακός"...
Ρε Βασούλι, όταν θα έχεις χρόνο και διάθεση στάσου λίγο σε αυτό το ποστ και ανέλυσέ το περισσότερο.
Νοιώθω πως είναι πολύ σημαντικό... :x
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Επισκέπτης

Γιάννη μου προχωρα......εισαι σε καλο δρομο.....
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Γιαννη παρε αυτο....

>:D<
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Χωρις να εχω κανει απολυτως τιποτα μου εγινε κι εκει απο καποιους μια αναιτια επιθεση.
Όταν το κύτταρο μας ανοίγει και εισπνέει αγάπη εκπνέει αγάπη.
Αναπνοή - Εκπνοή....'Οταν όμως είναι κάποιος κοντά μας που δεν έχει την ίδια δονητική συχνότητα (συνήχηση λέγεται) με την αγάπη τότε κάθε πράξη, κάθε λέξη ερμηνεύεται με το δικό του μηχανισμό Αναπνοής - Εκπνοής και φυσικά αντιδρά είτε γαιτί δεν καταλαβαίνει την αλλαγή σου, είτε γιατί θέλει να είναι σαν και σένα ενδόμυχα αλλά δεν ξέρει πως....Τότε ελευθερώνεται από μέσα του η επίθεση....
Επιτίθεμαι σε κάτι ξένο που με φοβίζει ή που η ψυχή μου το αναγνωρίζει μεν και το λαχταρά, αλλά επειδή σε συνειδητή μορφή δεν ξέρει πως να το αποκτήσει προτιμά τον τρόπο αντίδρασης με μορφή επίθεσης για να το απομακρύνει από κοντά της......... Με απλά λόγια η έλξη της Αγάπης είναι μοναδική και ανυπέρβλητη. Εκείνοι που δεν μπορούν να την νοιώσουν αντιδρούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο........
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν επιτιθέμεθα Γιαννάκη, το κάνουμε, γιατί νιώθουμε κάτι που δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε μεν με την λογική, αλλά με την ψυχή...κάτι που το θέλουμε, αλλά δεν το έχουμε εμείς..
Δεν είναι ακριβώς ζήλεια..
Είναι αυτό που νιώθει η ψυχή μας, αλλά το μεγαλοποιεί αρνητικά η λογική μας...

δες την επίθεση της Βίκης σε εμένα...Και νιώσε απλά, πόσο δίκιο είχε με την επίθεση αυτή...

Η επίθεση γίνεται γι' αυτόν τον λόγο...
Γιατί το υποσυνείδητο ελευθερώνει ότι "αρνητικό" έχει φυλάξει μέσα του, και περνώντας αυτό από την λογική, χρειάζεται τις δικαιολογίες του "εγώ είμαι καλός-εσύ είσαι κακός"...

Ρε Βασούλι, όταν θα έχεις χρόνο και διάθεση στάσου λίγο σε αυτό το ποστ και ανέλυσέ το περισσότερο.
Νοιώθω πως είναι πολύ σημαντικό...
Ευούλα, η ψυχή μας αποζητά την γαλήνη. Το βαθύτερο επίπεδό μας αυτοπραγματώνεται μέσα από την εναρμόνιση της ύλης με το πνεύμα. Αυτό δεν είναι μόνο για λίγους, αλλά για όλους...
Δεν το γνωρίζουν όμως όλοι...

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων που δεν μπορούν να νιώσουν την θέληση της ψυχής, έχουν υποσυνείδητα κίνητρα μεν, ψυχικές ωθήσεις δε...

΄Ολοι οι άνθρωποι έχουν ωθήσεις από την ψυχή για να ευοδώσουν το έργο της, αλλά αυτές "σκαλώνουν" στην λογική, που είναι συνδεδεμένη με το υποσυνείδητο, χωρίς να το γνωρίζουν...

΄Οποιος δεν μπορεί να εργαστεί με τον εαυτό του, αφήνει το υποσυνείδητο να τον "χειρίζεται", και αντιδρά με όποιον τρόπο νομίζει ότι ανταποκρίνεται στην ψυχική του θέληση...

΄Οποιος δεν ξέρει να εργαστεί με τον εαυτό του, αφήνει το υποσυνείδητο να τον "χειρίζεται" και αντιδρά σ' αυτό που θα ήθελε να βιώσει και ο ίδιος, αλλά δεν ξέρει πως.

Θα σου πω και για τις δύο περιπτώσεις παραδείγματα, για να γίνουν πιο κατανοητές...

Ενας άνθρωπος που εργάζεται με την θεωρητική έννοια του πνεύματος, αισθάνεται ότι έχει ανακαλύψει την πηγή του και είναι συνδεδεμένος με αυτήν. Διαβάζει για το πνευματικό του μέρος, για την ψυχή και την ύλη και αφήνει την γνώση απλά και νοητικά να ενώσει τα μέρη του εαυτού του, που βιωματικά του ειναι άγνωστα...
΄Ετσι δεν μπορεί να μπει στον χώρο της αγάπης και εξακολουθεί να δέχεται την αγάπη με όρους, που αν δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του, δεν την νιώθει.
Ο υποσυνείδητος νους κινεί τα νήματα των συναισθημάτων του, που ανεβαίνουν στην επιφάνεια σε πλήρη διαχωρισμό καλού-κακού και εμπνέουν τις προσδοκίες του για πνευματικότητα και εναρμόνιση, που την αντιλαμβάνεται μόνο μέσα από τους άλλους.
Αυτό τον κάνει επιθετικό, γιατί δεν μπορεί να αναγνωρίσει στους άλλους, αυτό που δεν μπορεί να αναγνωρίσει στον εαυτό του, αφου δεν το ψάχνει εσωτερικά, αλλά εξωτερικά...

΄Ενας άνθρωπος που δεν έχει κανενός είδους αφύπνιση, που δεν αναγνωρίζει ούτε το πνεύμα του, ούτε την ψυχή του, παρά ζει μόνο με τα υλικά πρότυπα, δεν ειναι σε ισορροπία.
Πάντα του φταίνε οι άλλοι για την ταραχή και τον εκνευρισμό, πάντα βρίσκει τα λάθη των άλλων, και το μόνο που δέχεται για τον εαυτό του είναι ότι δεν έχει εσωτερική αρμονία. Αυτή η ανισορροπία είναι το μόνο που μπορεί να αισθανθεί αυτός ο άνθρωπος. ΄Οταν λοιπόν νιώσει αρμονία και γαλήνη από κάποιον άλλον, τότε οι αντιδράσεις έρχονται αυτόματα και υποσυνείδητα, κάνοντάς τον επιθετικό, γιατί αποζητά αυτό που αναγνωρίζει ενεργειακά στον άλλον.

Να ξέρεις ότι ενεργειακά όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας. Τα ενεργειακά μας σώματα επηρεάζονται από το συναισθηματικό μας σώμα κυρίως. Δονητικά συλλαμβάνουμε τα συναισθήματα των άλλων και αντιδρούμε ανάλογα.
Ανάλογα λοιπόν με την εργασία μας, το συναισθηματικό μας πεδίο "καθαρίζει" και η ενέργεια μπορεί να ρέει ελεύθερα, κάνοντας και το ενεργειακό μας σώμα, να δονείται σε υψηλότερη συχνότητα.

Με αυτόν τον τρόπο οι δονήσεις μας αυξάνονται διαρκώς και δεν μπορούν να "ταυτιστούν" με τις δονήσεις ενός ανθρώπου που δεν έχει "καθαρό" συναισθηματικό πεδίο...

Σ΄ αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα υπάρξει "επίθεση" από την μεριά του μη αφυπνισμένου ανθρώπου και είναι στο χέρι όσων έχουν επιτύχει υψηλότερη δόνηση, να αφήσουν την "επίθεση" να πέσει στο κενό.

Επειδή κάθε εργασία έχει στάδια εξέλιξης, μπορώ να τα σηματοδοτήσω ως εξής, για έναν άνθρωπο που εργάζεται με τον εαυτό του και δέχεται "επίθεση"

στο πρώτο στάδιο, τάράσσεται και ο ίδιος, γιατί δεν έχει σταθεροποιήσει την υψηλότερη δόνηση

στο δεύτερο στάδιο, θα παραμείνει ήρεμος, παρ' όλη την επίθεση, γιατι εργάζεται συστηματικά και με αφοσίωση και έχει σταθεροποιήσει την υψηλότερη δόνηση

στο τρίτο στάδιο, θα έχει την δυναμική ακόμα και να μετασχηματίσει την επίθεση μέσα από την ύψιστη δόνηση της αγάπης

είναι λίγο κατανοητό Ευούλα?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

απολύτως.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

και η χρυσουλα ηταν κατατοπιστικοτατη :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι το Χρυσουλάκι μου... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

:x :x :x :x :x >:D< >:D< >:D<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ 'ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ' ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”