ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα σας!
Κουνηθήκατε?
ξυπνησα απο τους σεισμους 2,3 φορες την νυχτα.
Επειδη ειχαν και μεγαλη διαρκεια οπως ενιωθα τις δονησεις δεν φοβηθηκα καθολου... σκεφτηκα οτι ισως δεν ηταν σεισμος αλλα τιποτα αλλο..
Τοσα ακουω για δονησεις εδω και αμεσως το μυαλο μου πηγε στην Βασω.
Λεω βρε μπας και ξυπνησε βραδυατικα και μου στελνει τιποτα? :-D :-D :-D :-D

Μη με κοροιδευτε ημουν απο τον υπνο... :oops: :-D :-D

Βασουλα καλημερα!!! :x
καλημερα σε ολους!!! :x :x :x :x :x

Κατερινακι καλο ταξιδι! μεσα στην ατυχια σου σκεψου ποσο τυχερη εισαι που εχεις διπλα σου ενα παιδι σαν τον Ηλια :x
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά.... :x
Γιάννη κουνηθήκαμε και παρακουνηθήκαμε..εγω ήμουν στο νοσοκομείο και με ρωτάγαν οι ασθενείς << είμαστε ασφαλείς εδω? >>

Κρατήθηκα να μην πω
<< πουθενα ρε σεις , δεν είστε ''ασφαλείς''....ταξιδεύουμε και μαθαίνουμε....και οτι βγεί, κάθε φορά >> ...
ομως πήρα το σοβαρό μου ύφος, όρθωσα το ανάστημα μου που λαγοκοιμόταν στι 5 το πρώι και είπα αργά και σταθερά
<< Μα βεβαίως και υπάρχει ασφάλεια , αλλωστε και εμείς εδω δεν είμαστε? >>..... (*)
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!.....
1η φορα νιωθω να πεθαινει ενας αγαπημενος μου ανθρωπος και να αισθανομαι αγαπη και πραγματικη 'ενωση' ανθρωπων γυρω μου...
και να ξεπερνιεται η ελλειψη της γηινης παρουσιασ του(γιατι ειναι μαζι μας ετσι κι αλλιως)μεσα στο 'φως' και τη χαρα!
ειμαστε ΕΝΑ!.....μην το ξεχναμε ποτε!
Κατερινα και Ηλια....καλο ταξιδι..και βεβαια ξερετε οτι δεν εισαστε μονοι...!!!..ποσοι αραγε θα το ηθελαν αυτο απο τους ανθρωπους τριγυρω μας καθημερινα..παααρα πολλοι..ειναι υπεροχο αυτο που ζουμε!..να στε ολοι καλα!....
Φιλια απο την καρδια μου!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Επισκέπτης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!.....
1η φορα νιωθω να πεθαινει ενας αγαπημενος μου ανθρωπος και να αισθανομαι αγαπη και πραγματικη 'ενωση' ανθρωπων γυρω μου...
Ναιιιιιιι!!!!! :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

:thumbsup: :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

Μάδρυ μου ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Madry!!! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Madraoula έγραψες πάλι :D :D :D

Κατερινάκι και Ηλία είμαστε κοντά σας. :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καλημερα !!! Γεματη αγαπη και φως ...
Μην τρελαθειτε αλλα μου συμβαινει κατι περιεργο ο Γιαννης αν και το σωμα του απων ειναι παρων καθε μερα απο το σαββατο και μετα στην ζωη μου... οσο ποτε ...
Γεμισε η ψυχη μου αγαπη και φως και ελπιδα.... αρχισα και εχω πολλες επιγνωσεις .... ειμαι γεματη απο σας απο την εννοτητα μας...
Νιωθω πρωτη φορα ελευθερη την ψυχη μου...τα μηνυματα ηταν πολλα και αυτα που χρειαζοταν η ψυχη μου....
ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ,, ΑΚΟΜΑ ΗΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΑΡΑΚΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ....ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ....ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..

Ειμαστε ολοι τυχεροι που μας ενωσε και μας πλυμμιρισε η αγαπη του και το φως του...

Βασουλα μου σε αγαπω και σε σκεφτομαι....

Κατερινακι γλυκο ..καλο ταξιδι και κρατα γερα....Ηλια μου γλυκε..

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Κοιμάμαι σε στρώμα στο πάτωμα γιατί φτιάχνω το δωμάτιό μου.

Όταν ένοιωσα τον σεισμό κατρακύλισα μαζί με το πάπλωμα, τυλιγμένη, σηκώθηκα όπως ήμουν και πήγα στο δωμάτιο του μικρού.

Κοιμόταν μακαρίως και έτσι όπως ήμουν έμεινα να τον κοιτάζω μέχρι που πέρασε ο σεισμός και γύρισα στο κρεββάτι μου σέρνοντας το πάπλωμα. :D :D :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

όταν διαπίστωσα, το τι μπορούν να κάνουν οι μικρές μας συνειδήσεις, με το σώμα, βιώνοντας ένα άγριο και εγωιστικό πόνο, που τον εναποθέτουν στην ψυχή, χωρίς να το ζητήσει.
? Δεν το καταλαβαίνω και το σκέφτομαι απο το πρωί......
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αν το καλοσκεφτώ :-? έτσι είναι!!ο πονος δεν εχει αλλη υπόσταση περα απο το εγώ!!η ψυχή γνωρίζει, το σύμπαν λειτουργεί και ρέει μεσα σε διαδικασίες ακατανόητες για την ανθρώπινη περιορισμένη συνείδηση, γιατί να πονάμε!!εγώ έκλαψα το Γίαννη???ναι και την απώλειά του αλλά και τη μοίρα του ανθρώπου, τη φθορά για την ανθρώπινη σάρκα, την ωρα που και εμένα θα με συντροφεύσει ο θάνατος αλλά και τα δικά μου πρόσωπα!!ο φόβος του τι θα απογείνουμε είναι για μενα ο πόνος που προκαλείται απο την περιορισμένη συνείδηση!!! :sad:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Αγγελούδι , αυτό εννοούσε η Βάσω? Πάντως εχεις δίκιο...σε αυτα που είπες.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εμένα τα λεγόμενά της που μπορεί για αυτην να ενέχουν άλλες συνειδητοποιήσεις άγγιξαν αυτα μου τα κομμάτια!!! :-?

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Και, αλήθεια, εκείνη την στιγμή φοβήθηκα και ήταν το τέλος των δεσμών μου με τον φόβο…
Οταν ταξιδευα προς την Αθηνα,οι αγαπημενες μου ΑΛεξια και Αννουλα τα εχουν ξανακουσει,ελεγα πως θα πω στην Βασω οτι ειμαι γεματη φόβο.Βιωνα χωρις καν να ξερω ακομα τι συνεβαινε,εναν τρόμο.Προσπαθουσε κατ'επαναληψη ν ασυνδεθώ ,να δω την ουσία που τοσε ςφορες χωρις καν προσπαθεια ειμουν μεσα σε αυτην .....και το μονο που ένοιωθα βαρυ κι ασηκωτο και ανυπαρκτο μεσα στην συρρυκνωση που βιωνε ηταν το σωμα μου.Συνειδητοποιήσα τι σημαινει ζω το σωμα μου μονο.Εινα τρόμος.Δεν εξρω ακομα και τωρα τι ηταν αυτο που συνεβη και βιωνα ατυην την ολογοωρη απωλεια "ψυχής"αλλα ηταν μεσα μου ξεκαθαρο.Εν ακορμι φοβισμενο.Εξω απο μενα αλλα ταυτοσρονα ειμουν εγω.Πεθαινα ουσα μονο το σωμα μου.Πως γιατι δεν τα εχω ξεκαθαρισει ακομα.....απλά πηρα αφορμη απο την Βασω.

Στο γυρισμό........ολα ηταν πιο δυσκολα λογικά.Απαγορευτικά μποφορια κουραση,θλιψη.........κι όμως ένοιωθα εμενα μεσα στο κορμι μου.Καποια στιγμη μου περασε απο το νου....."θα βουλιαξουμε"κι αμεσως μετα θυμαμαι να λεω...."ε και"
Κοιμηθηκα και ειδα κι ονειρα.
Ε και παιδια;
Σας ευχαριστω ολους γι αλλη μια φορα.
Δεν ξερω τι μου συμβαινει ακομα αλλα κατι μου συμβαινει κατι που δεν ξερω να το προσδιορισω δεν εχει φοβο αλλα εχει μια θλιψη και ένα "φευγα".

Ειναι κι αλλα πολλα.

Θελω να πω οτι θεωρω την Αννα και την Αλεξία κατι παραπανω απο οτι πριν.Δεν εξρω ομως ακομα να το προσδιορισω.Ξερω οτι θα γινει εν καιρω.
Συγνωμη αλλα αυτα θελω να πω......και ποιος ξερει τι αλλο θα μου βγει........
Λες και ειμαι μια αλλη..... :-o
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”