Βασούλα...

Αγαπημένη μου Ψυχή, κάθε "Δάσκαλος" στην Ζωή μας είναι κοντά μας στις αντιξοότητες και στα γκρεμίσματα, στην ανάπτυξη κάθε μικρής ή μεγάλης ανθρώπινης ποιότητας, που μας ανυψώνει στο μεγαλείο της Ανθρώπινης Ύπαρξης και μας καθοδηγεί μέχρις ότου το βάθος της Αγάπης να καταλάβει όλο το Είναι μας. Έχει υπομονή με τους θυμούς μας και τους φόβους μας, με ότι θεωρούμε δύσκολο και ακατόρθωτο, μέχρι να σπάσουμε εντελώς κάθε πλάνη μας.
Και μετά στέκεται διακριτικά πλάι μας και χαίρεται με την δημιουργικότητα μας, την αποφασιστικότητά μας, το θάρρος μας, την δύναμη μας, το κάθε βήμα μας που μας οδηγεί στην αυτάρκεια και την ελευθερία μας.
Μετά, δεν μετράει και δεν ζυγίζει τίποτα σαν σωστό ή σαν λάθος, παρά μόνο μας κοιτάει βαθιά στην Ψυχή και ψιθυρίζει "συνέχισε Αγαπημένη μου Ψυχή"...
συνέχισε Αγαπημένη μου Ψυχή...Μην σταματάς, συνέχισε όπως και να γίνει
μμμμμμΑγαπημένη μου Ψυχή, κάθε "Δάσκαλος" στην Ζωή μας είναι κοντά μας στις αντιξοότητες και στα γκρεμίσματα, στην ανάπτυξη κάθε μικρής ή μεγάλης ανθρώπινης ποιότητας, που μας ανυψώνει στο μεγαλείο της Ανθρώπινης Ύπαρξης και μας καθοδηγεί μέχρις ότου το βάθος της Αγάπης να καταλάβει όλο το Είναι μας. Έχει υπομονή με τους θυμούς μας και τους φόβους μας, με ότι θεωρούμε δύσκολο και ακατόρθωτο, μέχρι να σπάσουμε εντελώς κάθε πλάνη μας.
Και μετά στέκεται διακριτικά πλάι μας και χαίρεται με την δημιουργικότητα μας, την αποφασιστικότητά μας, το θάρρος μας, την δύναμη μας, το κάθε βήμα μας που μας οδηγεί στην αυτάρκεια και την ελευθερία μας.
Μετά, δεν μετράει και δεν ζυγίζει τίποτα σαν σωστό ή σαν λάθος, παρά μόνο μας κοιτάει βαθιά στην Ψυχή και ψιθυρίζει "συνέχισε Αγαπημένη μου Ψυχή"...
μμμμμμΤζοαννακι μου Σε Ευχαριστω για τη Μοναδικη Εμπιστοσυνη που μου δειχνεις καθημερινα, για τις στιγμες που λυγισα και με αγκαλιασες σφιχτα, για την πηγαια σου Χαρα και την υπεροχη ζωντανια σου που μας αγκαλιαζει Ολους μεσα στην Σχολη....για το χαμογελο σου που μου χαριζει Δυναμη και Θαρρος ακομα και στις πιο αντιξοες συνθηκες...Σε Ευχαριστω γιατι Εισαι Υπεροχη και Μοναδικη οπως παντα απο τοτε που σε γνωρισα.... Σε Αγαπω πολυ
Emmanoueloula έγραψε: Παμε να ξεκινησουμε τη νεα σεζον δυναμικα και ευχομαι μεσα απο την Καρδια μου η Αγαπη μας και η Ενοτητα μας, να επεκταθει σε ακομα περισσοτερους ανθρωπους και να αγκαλιασει και αλλες καρδουλες οπως τωρα!!!!![]()
Βασουλα μου Εμμακι μουVasoula έγραψε:Αγαπημένη μου Ψυχή, κάθε "Δάσκαλος" στην Ζωή μας είναι κοντά μας στις αντιξοότητες και στα γκρεμίσματα, στην ανάπτυξη κάθε μικρής ή μεγάλης ανθρώπινης ποιότητας, που μας ανυψώνει στο μεγαλείο της Ανθρώπινης Ύπαρξης και μας καθοδηγεί μέχρις ότου το βάθος της Αγάπης να καταλάβει όλο το Είναι μας. Έχει υπομονή με τους θυμούς μας και τους φόβους μας, με ότι θεωρούμε δύσκολο και ακατόρθωτο, μέχρι να σπάσουμε εντελώς κάθε πλάνη μας.