Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από AMALIA »

παιδακια ... :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Μπετούλα
>:d< >:d< >:d<
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Μάνο μας! :cry: :cry: :cry: O:-) :x >:d< >:d<

Μπεττουλίνι.... :x >:d< >:d<

Κωστή.... O:-) >:d< >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Μανούλη μας γλυκέ :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<

Μπετούλα μας γλυκιά :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μπετούλα >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Μπεττούλα μου :x :x :x
Κώστα >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Μπεττούλα, Κωνσταντίνε >:d< >:d< >:d<
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

:x >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Αντρίκος

Δημοσίευση από Αντρίκος »

Μπεττυ! :sunny: >:d< >:d< :sunny:
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

...Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να παγώσετε τον χρόνο και να μείνετε εκεί διατηρώντας το συναίσθημα;
...Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να ξαναζήσετε κάτι ακόμα και με τα ίδια λάθη που έχουν συμβεί;
...Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να τα διορθώσετε όλα τα λάθη του παρελθόντος;

Αυτές οι επιθυμίες γεννιόνται στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή και με κάνουν να νιώθω φορτισμένος συναισθηματικά...
Μόλις γύρισα από μια συνάντηση με έναν "φίλο" μου. Είχα να τον δω από τότε που έφυγα για Μελβούρνη. Σήμερα συνειδητοποιήσαμε πως γνωριζόμαστε σχεδόν 10 χρόνια!!! Με τον άνθρωπο αυτόν είχα μια σχέση. Μια σχέση πολύ περίεργη και πολύ έντονη. Δεν κράτησε πολύ (εννοείται - η αναπηρία και των δύο δεν την άφησε να αναπτυχθεί). Ήμασταν τόσο μα τόσο αντίθετοι χαρακτήρες και αυτό πάντα με γοήτευε. Παρ' όλα αυτά ακόμα και μετά από μήνες βρισκόμασταν αραιά και που, με αφορμή κάποια γιορτή ή γεννέθλια και όλο πήγαινε να ξεκινήσει κάτι ξανά και όλο σταματούσε αθόρυβα όπως ξεκινούσε... Μέχρι και πριν φύγω για Μελβούρνη είμασταν συνέχεια on and off σε περιόδους που δεν υπήρχε κάποιος σύντροφος... Θυμάμαι τις τελευταίες ώρες που τον είδα πριν φύγω και πάντα συγκινούμαι... Είχα πάει σπίτι του και βλέπαμε αγκαλιά μια ταινία. Εκείνον τον είχε πάρει ο ύπνος. Όταν τελείωσε η ταινία πήγαμε για ύπνο. Δεν έγινε τίποτα ερωτικό απολύτως!!! Όλο το βράδυ όμως το περάσαμε αγκαλιά!!! Για μένα αυτό είχε τη μεγαλύτερη σημασία, ακόμα και από το σεξ! Την άλλη μέρα το πρωί σηκωθήκαμε, τον πήγα στο γραφείο και γύρισα σπίτι έχοντας μαζί μου μια πολύ γλυκιά ανάμνηση... Μέχρι τώρα αυτός ο άνθρωπος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όπου δυστυχώς δεν είναι αγνή φιλία!!! Κρύβει κι άλλα από πίσω...

Σήμερα λοιπόν, είδα αυτόν τον άνθρωπο μετά από τόσα χρόνια!!! Είπαμε τα νέα μας... Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα και χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα και καλά!!! Χάρηκε κι εκείνος που με είδε και το εισέπρατα με κάθε τρόπο. Τότε ήταν που περνούσαν οι επιθυμίες (που σας ανέφερα στην αρχή) συνέχεια από το μυαλό μου... Ξαφνικά συνειδητοποίησα πως ακόμα υπάρχει κάτι στον αέρα μεταξύ μας... Είναι από αυτά που δε λέγονται, αλλά τα νιώθεις. Εκείνος εδώ και τέσσερις μήνες έχει μια σχέση... Αυτό ήταν κάτι που πραγματικά δεν ήθελα να το ακούσω. Έπιασα τον εαυτό μου να έχει προσδοκίες από τη σημερινή βραδιά, τύπου ότι θα περάσουμε μια νύχτα μαζί, κλπ, κλπ... Πράγμα που φυσικά δεν έγινε. Το Σάββατο φεύγει διακοπές με τον καλό του, που σημαίνει πως δεν ξέρω πότε πάλι θα τον ξαναδώ... Εκείνος τον Σεπτέμβρη θα φύγει για Αγγλία μόνιμα... Γύρισα σπίτι νιώθωντας κενό, απογοήτευση, παράπονο... Καταλαβαίνω πως δεν είναι μόνο οι προσδοκίες που είχα που με κάνουν να νιώθω έτσι... Νιώθω πως είναι κάτι πέρα από αυτό... Ίσως μια πικρία (για να μην πω ζήλια) που εκείνος μοιράζετε τη ζωή του με κάποιον. Συν το γεγονός ότι θα φύγει εξωτερικό με αποτέλεσμα να χαθεί το σημείο σηνάντησης μας... Πραγματικά ποιός ξέρει πότε θα τον ξαναδώ... Μπήκα στο ταξί να γυρίσω σπίτι και με το ζόρι κρατούσα τα μάτια μου να μην τρέξουν...
Αυτό έγινε...
Αυτά ένιωσα...
@};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Μανούκο μου >:d< >:d< >:d< :*
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μανούλη @};- :-( :x >:d< >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μανούλη μου >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Μανούκο μου :x :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”