Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Άβαταρ μέλους
Μάνος

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από Μάνος »

Βασούλα μου, πολύ με συγκίνησες :cry: >:d< >:d<
Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις πως κάποιος δε σε ακούει η σε διαβάζει απλώς, αλλά σε αφουγκράζετε και σε νιώθει κι όλας!!!
Δυστυχώς οι άνθρωποι σήμερα δεν μιλάνε για να ακούσουν και να νιώσουν... Μιλάνε μόνο για να απαντήσουν και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί και με απογοητεύει... ...Ώσπου γνώρισα εσένα και όλα τα παιδάκια!!!!!! :x :x :x

Δεν θα σταματήσω να λέω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσένα και σε όλα τα παιδάκια!!!!!!!! :x :x :x
@};- @};- @};-
>:d< >:d< >:d<
:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:x :x :x :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Μανούλη :x :x

Βασούλα :x :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μανούλη :x :x >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μανούλη μου :-( :x :x :x :x :x :x

Βασούλα >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Αγαπάκια μου όλα >:d< >:d< >:d<
:x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vasoula έγραψε: Αυτές οι λίγες στιγμές που ένα συναίσθημα ξεφεύγει από την συνείδηση μας και προσπαθεί να μας παρασύρει στο βύθισμα μαζί του, απλά γιατί βιώνουμε μια ασυνήθιστη εμπειρία, που δεν μπορούμε εύκολα να διαχειριστούμε συναισθηματικά.
Είδα το βλέμμα σου σ' αυτές τις παύσεις, σαν μεσοδιάστημα μεταξύ της Χαράς γι' αυτό που βιώνεις και της λύπης για όσα είναι βιωμένα...
Είναι λογικό να επισκιάζουν το παρόν, παρελθοντικά βιώματα, και είναι τόσο ακαριαίο, που δεν μπορεί κανείς εύκολα να το διαχειριστεί, όταν του λείπουν οι πνευματικές γέφυρες που ενώνουν τα συναισθήματα χωρίς χρόνο, μέσα στον ψυχικό του κόσμο.

Είναι καταστάσεις που οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν...Κανείς δεν τους μαθαίνει πως θα διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, αντίθετα τους μαθαίνουν πως θα τα κρύβουν, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο κόσμο μέσα στο αχανές συναισθηματικό πεδίο τους.
:x >:d< >:d< >:d<

Μανουκο :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

θα ηθελα κ γω να μοιραστω μαζι σας το εξης τελευταια νιωθω οτι σκανε πραγματα απο παντου.. ειναι πολλα τα θεματα Αρη \:D/ .. και ερχονται συνεχως και απο παντου.. τι να πρωτοαναφερω? απο την συνεχομενη επικριση, τον εγωισμο, την αναγκη δικαιωσης, την αναγκη για προσοχη, τον ανταγωνισμο,την ζηλεια μεχρι και φοβους επιβιωσης κ οτι δεν θα εχω να φαω και αυτα ειναι μερικα μονο.. με τρομαζε η ιδεα του πως θα τα βγαλω περα μονη μου σε ολα αυτα.. δεν ενιωθα ικανη.. και ξαφνικα συνηδητοποιω οτι ολη μου η ζωη, η σχεση μου, οι φιλοι μου, η δουλεια μου ειναι ολα στον ιδιο Δρομο.. εχουν ολα εναν κοινο παρανομαστη.. και συνηδητοποιω οτι αυτο που ζω ειναι ολα ευκαιριες να ανακαλυψω τι ειμαι και τι εγινα αμεσοτατα σαν να μην μενει τιποτα κρυφο πια.. δυσκολακι δεν λεω αλλα ολα εδω ειναι τελικα και η κολυμπας γιατι αυτο επελεξες η αντε γεια.. εχει φυγει το τσουκου τσουκου ανεπιστρεπτι νομιζω :)) :)) :)) :)) Αλλα εδω κολυμπαμε τωρα!!! :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Μανουκο συγκινηθηκα πολυ οταν ηρθες.. σαν να ειχα να σε δω καιρο κ σε περιμενα με αγωνια.. :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μπεττούλα :x >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μπετουλάκι μου! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μπεττούλα μου >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Μπεττούλα ! >:d<
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Ινατος

Δημοσίευση από Ινατος »

Πέτυχα στο fb μία φίλη απ'τα παλιά και είδα ότι άρχισε να ασχολείται με τον εναλλακτικό χώρο.Πιάσαμε τα μηνύματα και έπειτα το τηλέφωνο..Συνοπτικά:
Μου θύμισε την χαρούμενη ανεμελιά που έχεις όταν "αφυπνίζεσαι" και τραβάς αυτόν τον νέο δρόμο στη ζωή σου.μου είπε καίριες ατάκες που είχα ανάγκη να τις ακούσω.Το κυριώτερο "Έλα μωρέ.Η ψυχή μου αποφάσισε να ενσαρκωθεί σε έναν ευλογημένο τόπο ,σε μια δύσκολη στιγμή.Για κάποιο λόγο έγινε.Και τι έγινε;Όλα θα πάνε καλά :) " (Νομίζω βρήκα την υπογραφή μου για το προφίλ κιόλας:Ρ).. Νομίζω ότι στη δύσκολη ημέρα λόγω των γενικότερων θεμάτων και των επιμέρους τριβών ,ήρθε η ελένη και έφερε τα πάνω κάτω με τον πιο ευχάριστο τρόπο..

Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει εγγραφή εδώ και ότι θα ασχοληθεί με το ρέικι,που ήδη την ψήνει πολύ..

Να 'σαι καλά Ελενίτσα εκεί στο νησί,λοβ γιου :)
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μπεττούλα :x :x >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”