Ρέικι και διόραση
Συντονιστής: Vasoula
Ρέικι και διόραση
Πιστεύετε ότι το ρέικι δημιουργεί το χάρισμα της διόρασης ή το αναπτύσσει-βελτιώνει-ενδυναμώνει;
Re: Ρέικι και διόραση
Σαφώς όχι Ινάτος.
Το ρέικι δεν δημιουργεί τίποτα, που δεν έχουμε...
Δεν είναι παράγοντας μαγείας, αλλά παράγοντας ενθύμησης
Δεν σε κάνει κάτι...δεν σου δίνει κάτι...
Απλά, με το ρέικι, έχεις πιο δυναμικά μπροστά σου τις ευκαιρίες να θεραπευτείς, αφήνοντας την αληθινή σου φύση να εκφραστεί
και αυτό, όχι σε όλους! Σε όσους είναι ανοιχτοί στην πιο βαθιά κατανόηση της θεραπείας.
Πολλοί άνθρωποι ευεργετούνται από το ρέικι, μόνο σωματικά...

Το ρέικι δεν δημιουργεί τίποτα, που δεν έχουμε...
Δεν είναι παράγοντας μαγείας, αλλά παράγοντας ενθύμησης
Δεν σε κάνει κάτι...δεν σου δίνει κάτι...
Απλά, με το ρέικι, έχεις πιο δυναμικά μπροστά σου τις ευκαιρίες να θεραπευτείς, αφήνοντας την αληθινή σου φύση να εκφραστεί
και αυτό, όχι σε όλους! Σε όσους είναι ανοιχτοί στην πιο βαθιά κατανόηση της θεραπείας.
Πολλοί άνθρωποι ευεργετούνται από το ρέικι, μόνο σωματικά...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Βλέπω όμως ότι πολλοί μυημένοι φοβούνται την διόραση και δε θέλουν να την καλλιεργήσουν.Και είναι κρίμα γιατί θεωρώ ότι είναι ένας φυσικός τρόπος επικοινωνίας -ως ενεργειακά όντα που είμαστε- που μας ξενίζει και δεν τον καλλιεργούμε..

όλα ξεκινάνε από την Εμπιστοσύνη, Ινατος...
όσο την χάνει ο άνθρωπος, τόσο μεγαλώνει και η ασθένεια του

Δυστυχώς ο νέος τρόπος ζωής και ο καταιγισμός ερθισμάτων και προτύπως μας έχει εκμηδενίσει εσωτερικά.. :(
Vasoula έγραψε:όλα ξεκινάνε από την Εμπιστοσύνη, Ινατος...

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Αν μη τι άλλο μπορούμε να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε...........κι αν το θελήσουμε με όλη μας την ψυχή, σίγουρα θα γίνει.Δυστυχώς ο νέος τρόπος ζωής και ο καταιγισμός ερθισμάτων και προτύπως μας έχει εκμηδενίσει εσωτερικά.

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Σε ατομικό επίπεδο προσπαθώ.Και επειδή το σύμπαν με αγαπάει ,συνέχεια στέλνει ανθρώπους να με αφυπνίζουν όταν ξεχνιέμαιEllaki έγραψε:Αν μη τι άλλο μπορούμε να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε...........κι αν το θελήσουμε με όλη μας την ψυχή, σίγουρα θα γίνει.Δυστυχώς ο νέος τρόπος ζωής και ο καταιγισμός ερθισμάτων και προτύπως μας έχει εκμηδενίσει εσωτερικά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σε συλλογικό επίπεδο πάλι βλέπω μια μικρή αφύπνιση.Δυστυχώς βλέπω ανθρώπους που ξαφνικά κάτι συμβαίνει ,αναθεωρούν πράγματα,βλέπουν ότι κάτι τους βάζει σε ένα άλλο μονοπάτι,αλλά δεν ξέρουν τι είναι το κάτι,τι είναι το μονοπάτι και σε ποιον να μιλήσουν γι'αυτό..Είναι μια αρχή όμως..
Για να μην παρεκλίνω,πιστεύω ότι η διόραση είναι ένας ακόμας φυσικός τρόπος επικοινωνίας.Απλά δεν ξέρω πως μπορεί να καλλιεργηθεί.Μέσα απ'το ρέικι εφόσν συνειδητά ή ασυνείδητα μπορείς και "διαβάζεις" πράγματα είναι μία αρχή..Λέω εγώ τώρα..
Αυτό που κυρίως θεραπεύει το Ρέικι είναι η συναισθηματική ανωριμότητα, παρ' όλο που οι περισσότεροι άνθρωποι το παίρνουν για να θεραπευτούν μόνο σωματικά...
Όμως όταν έχεις ευκαιρίες να επιλέξεις την θεραπεία σου, ο μόνος υπεύθυνος να την αναλάβει είσαι εσύ ο ίδιος, Κώστα μου
Και τότε αρχίζεις σοβαρά να ερευνάς την διάγνωση της ασθένειας σου...

Όμως όταν έχεις ευκαιρίες να επιλέξεις την θεραπεία σου, ο μόνος υπεύθυνος να την αναλάβει είσαι εσύ ο ίδιος, Κώστα μου
Και τότε αρχίζεις σοβαρά να ερευνάς την διάγνωση της ασθένειας σου...

[/quote]Έλλη έγραψε:Αν μη τι άλλο μπορούμε να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε...........κι αν το θελήσουμε με όλη μας την ψυχή, σίγουρα θα γίνει.

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!