Κοριτσάκι μου, συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει να κάνουμε εμπάργκο. Εγώ προσωπικά το κανω χρόνια τώρα...ARTYADIS έγραψε:Εγώ Ευούλα μου το πιστεύω.. γιατί όπως κι εμείς, έτσι και οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν φάει στη μάπα πολλή μαύρη προπαγάνδα! Και τώρα ξυπνάνε κι αυτοί!
Σκεφτόμουν κάτι εχθές και θέλω να σας το πω κι εσάς..
Η κυβέρνησή μας αυτή τη στιγμή κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί στις δηλώσεις της και να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Ξέρουμε ότι βούλησή της είναι να βάλει τα βρωμοκάναλα να πληρώσουν.
Απ' την άλλη, πρέπει να πάψουμε επιτέλους να τα περιμένουμε όλα έτοιμα. Πρέπει να συμμετέχουμε κι εμείς ΕΝΕΡΓΑ!
Γι' αυτό παιδάκια η "εξουσία των βρωμοκάναλων" πρέπει να ΠΕΣΕΙ!
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ!
![]()
![]()
Αλλά... μήπως πρέπει να κάνουν και οι υπουργοί και οι βουλευτές της συμπολίτευσης το ίδιο;
Από την μια λένε πως θα χτυπησουν την διαπλοκή και από την άλλη δεν εφμανίζονται στα κανάλια που κατηγορούν.
Βαρέθηκα να βλέπω τον Πανούση και τον Κατρούγκαλο, να δίνουν συνεχώς συνεντεύξεις σε αυτούς που αποκαλούν διεφθαρμένους για να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες.
Μήπως πρέπει και οι ίδιοι, να επιδείξουν μια πιο σοβαρή στάση, να αφήσουν τα πολλά λόγια και τις συνεντεύξεις και να είναι συνεπής με αυτά που πρεσβεύουν;
Μια ερώτηση κάνω...