ΑΞΙΖΕΙ...

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Re: ΑΞΙΖΕΙ...

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Την παραίτηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε η Νάντια Βαλαβάνη

Να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, ζήτησε από τα μέλη της διοίκησης του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, κατά τη διάρκεια συνάντησης.

Ειδικότερα, ζήτησε τις παραιτήσεις του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Μανώλη Κονδύλη και του διευθύνοντος συμβούλου Πασχάλη Μπουχώρη, ενώ αιτήθηκε να της δοθούν και στοιχεία για τη λειτουργία του Ταμείου τα οποία θα της παραδοθούν την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνεται, πάντως, η σύσταση Ταμείου Κρατικής Περιουσίας το οποίο θα αναλάβει να διαχειρίζεται τις συμμετοχές σε εταιρείες και τα ακίνητα του δημοσίου.
Πηγή : Η Αυγή
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

<:-p
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

@};- @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Άφωνη η Figaro με τον μαραθώνιο Τσίπρα - Βαρουφάκη στην Ευρώπη

Εικόνα

Έναν χάρτη με τα πρόσφατα ταξίδιθα του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, έφτιαξε η εφημερίδα Le Figaro, η οποία κάνει λόγο για μια «νέα γενιά σαραντάρηδων» που αγωνίζεται για την επιστροφή στην ανάπτυξη. Σε σημερινό της ρεπορτάζ η δεξιών αποκλίσεων καθημερινή εφημερίδα Le Figaro -η οποία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την νέα αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα- γράφει ότι οι δύο πολιτικοί γυρίζουν την Ευρώπη και συγκεκριμένα Λονδίνο, Ρώμη, Παρίσι, Βρυξέλλες και Φραγκφούρτη, με σκοπό ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα.

Το Κουτί της Πανδώρας
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ellaki »

@};- @};- @};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Εμένα πάντως μου άρεσε η φωτογραφία που τον έδειχνε να κοιμάται ξερός στην οικονομική θέση.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

α ναι κι εγώ την είδα αυτή τη φώτο και μου άρεσε και μενα πολύ! :) :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Εμένα πάντως μου άρεσε η φωτογραφία που τον έδειχνε να κοιμάται ξερός στην οικονομική θέση.
Ναι... @};- κι εμένα
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Υπάρχει μια αισθητή διαφορά με προηγούμενες εικόνες άλλων υπουργών ε;

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

8-> :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ουάου μόνο αισθητή !!!!!!!
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

ω ναι!!! O:-) O:-)
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- O:-)
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Κάπου διάβασα ότι αυτή τη στιγμή οι ΄Ελληνες ψηφοφόροι βρίσκονται στον μήνα του μέλιτος με τη νέα κυβέρνηση.. :lol: :lol: :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”