Το ξέρατε οτι...;

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Νομιζα οτι θα θελεις και μουσακαδες, ιμαμ, κρεβατομουρμουρα και τετοια πραγματα.
Απ' όλα θέλω!
Το ξερατε οτι η γυναικα που εχει εμφανιστει τις περισσοτερες φορες στο εξωφυλλο του περιοδκου TIME ειναι η Παναγια ?
Ο αδερφός μου θα έλεγε κάτι για τους εβραίους εδώ πέρα!
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Το ξέρατε οτι η Αμερικανική Αστυνομία βρήκε μια νεράιδα, καμένη βέβαια.....;;;;Αλήθεια....ένα μικρό νεραιδάκι!!!

Δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω copy...το έχω σε email!Θα κάνω καμιά αλχημεία και θα δω μήπως μπορέσω να το εμφανίσω στο foroum!!
Είναι καταπληκτικό.....!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εμμανουέλα το είδα κι εγώ!!!

Αυτό, για όποιον δεν πιστεύει στις "νεράϊδες" και γενικά στα στοιχειακά της φύσης...

Την έπιασαν στον ύπνο και την έκαψαν!!!

Θα το στείλω στον Θάνο, μήπως βρει καμία πατέντα και μας το επισυνάψει στο φόρουμ.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ναι πραγματικά....

Στείλτο...γιατί εκδηλώνει τεράστιο ενδιαφέρον!!!!!

Και είναι αληθινό.... :shock:
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Κι εγω θελω να το δω αυτο!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΜΥΡΤΩ

Δημοσίευση από ΜΥΡΤΩ »

που το είδατε αυτό ρε κορίτσια?
μου έχει κινήσει την περιέργεια...!!
love is the only solution...lets start a revolution...open your heart
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Κορίτσια μου ήρθε με email!!

Όταν το είδα είπα οτι δεν είναι δυνατόν να βρήκε κάτι τέτοιο η αστυνομία...
Είναι φωτογραφίες πραγματικές...θα κάνουμε οτι μπορούμε για να σας το δείξουμε!!!
Αν δεν τα καταφέρουμε, θα σας τις στείλω με email!!!

8)
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Μη με ξεχάσεις κι εμένα Εμμανουέλα!

(Αν και κρατώ τις επιφυλάξεις μου γιατί στο δίκτυο κυκλοφορεί κάθε είδους σαβούρα και φάρσα...)
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Και για μενα mail Εμμα σε παρακαλω αν μπορείς.
Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

To στέλνω στα e-mail σας.

Σπύρο είναι αληθινές...Εκτός αν δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν...

Εκεί, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
:lol:

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

να και η φωτογραφία....

Εικόνα

Αυτό που πρέπει να πώ είναι ότι ναι μεν πιστεύω σε κάτι τέτοια.. το συγκεκριμένο μάλον είναι φάρσα.
έψαξα λίγο στο ιντερνετ και βρήκα ότι την ανακάλυψη την έκανε ένας φωτογράφος την ημέρα της πρωταπριλιάς στο derbyshire της αγγλίας και όχι στην αμερική και έβαλε τις φωτογραφίες σε μια σελιδα στο ιντερνετ στην οποία μάλιστα πλήρωνεις για να μπείς από ότι λένε το BBC και πολύ άλλοι.. (η σελίδα δεν υπάρχει πια) αυτός ο φωτογράφος ή μάλον δήθεν φωτογράφος ήταν στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος που φτιάχνει τα ειδικά εφε για μαγους και για αυτό μοιάζει και η νεράιδα τόσο αληθινή.. ο τύπος αυτός βγήκε και είπε αμέσως ότι είναι φάρσα αλλα κανείς δεν τον πίστεψε μετά ... συνέχισε λέγωντας ότι δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη νεραιδών αν και δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνυουν την παρουσία τους αλλά λέει πιστεύουμε σε πολλά χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις για την υπαρξή τους..
δεν ξέρω τι έπαθε μετά ο συγκεκριμένος κύριος δεν έκατσα να ασχοληθώ παραπάνω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rainmaker την 20 Ιούλ 2007 11:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Hλία μου, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο είναι φάρσα…
΄Όμως εγώ όταν το είδα έκλαψα πολύ…
Αυτό το καμένο σώμα μου θύμισε πολλά «οράματα» που έχω με αυτά τα όντα!
Μπορεί να είναι η φαντασία μου…Δεν λέω όχι…
΄Όλα μπορεί να είναι η φαντασία μου!
΄Οσα έχω «δει» και «ακούσει» μπορεί να είναι φαντασία…
΄Όμως οι δικές μου προσωπικές επιβεβαιώσεις με κάνουν να μένω με σεβασμό στην άποψη, ότι ο «αόρατος» κόσμος που μας περιβάλλει, είναι το ίδιο ευάλωτος με τον ορατό, στην ανθρώπινη αμέλεια, στην ανθρώπινη κακία, στην ανθρώπινη αγνωμοσύνη.
Δεν είναι «μαγικά» όντα, αλλά είναι όντα άλλων δονήσεων και γι’ αυτό αόρατα στους πολλούς. Δεν έχουν σκοπό να εκπληρώνουν τις επιθυμίες μας, αλλά έχουν διάθεση να συνεργαστούμε για την προώθηση της εξέλιξης…
Εύχομαι όλοι κάποια στιγμή στην ζωή τους να «δουν» πίσω από το «παραπέτασμα» και την βαριά ύλη, όλα αυτά που για τον νου μας είναι φαντασία. Εκεί είναι η αλήθεια του θεού, με όλη την σημασία της λέξης!!!

Tώρα για το αν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αναληθής, θα σου πω ότι δεν διαφέρει και πολύ η εικόνα, που δονητικά μπορεί κάποιος να συλλάβει, από αυτό που βλέπω...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ακόμα και φάρσα να είναι...είναι τόσο ζωντανό....και η αλήθεια είναι πως έτσι είναι αυτά τα όντα!!!

Υπάρχουν.........αυτό αρκεί να πιστέψετε και μετά δεν θα σας μοιάζει με φάρσα!!!

:wink:
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Ρε παιδια αυτο το πλασμα εχει καρβουνιασει... ειδικα τα φτερα δεν θα επρεπε να ειχαν λιωσει λογω της λεπτης υλης ??
Αν ελειπαν δεν θα εμοιαζε καθολου με νεραιδακι και αυτος ειναι ο στοχος της φωτο.

Κατα τα αλλα πιστευω στην υπαρξη τους γιατι τα εβλεπε η γιαγια μου στο ποταμι στο χωριο! :D
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

ένας άνθρωπος που φτιάχνει τα ειδικά εφε για μαγους και για αυτό μοιάζει και η νεράιδα τόσο αληθινή.. ο τύπος αυτός βγήκε και είπε αμέσως ότι είναι φάρσα αλλα κανείς δεν τον πίστεψε μετά
Γιατι δεν ακαναν μια "νεκροψια" να δουν αν οντως ηταν "αληθινο" η κατασκευασμενο απο καποιο υλικο ????

Περιεργη υποθεση.

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”