ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ
Δευκαλίων διαβάζω και νοιώθω.
Δεν πήρα μέρος στην συζήτηση γιατί με καλύπτουν τα γραφόμενα των άλλων.
Λίγο-πολύ όλοι μας σε αυτό το φόρουμ έχουμε παρόμοιες ιστορίες.
Σου στέλνω μια αγκαλίτσα.
Εαν μπορείς δέξου την.
Εαν δεν μπορείς, άσε να υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου το ενδεχόμενο να ανοίξει η καρδούλα σου και να δεχτεί πολλέεεες αγκαλίτσες.
Δεν πήρα μέρος στην συζήτηση γιατί με καλύπτουν τα γραφόμενα των άλλων.
Λίγο-πολύ όλοι μας σε αυτό το φόρουμ έχουμε παρόμοιες ιστορίες.
Σου στέλνω μια αγκαλίτσα.
Εαν μπορείς δέξου την.
Εαν δεν μπορείς, άσε να υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου το ενδεχόμενο να ανοίξει η καρδούλα σου και να δεχτεί πολλέεεες αγκαλίτσες.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Ακουγοντας τον ευατό μου ανακάλυψα πως ενώ κάποιες στιγμές φτάνω να τον ακούω ύστερα παύω επειδή προσπαθώ να τον ακούσω πιέζοντας τον κάτι που μου προκαλεί νοητική ενταση και πως σε ολες τις καταστάσεις που με δυσκολεύουν στη ζωή μου καθημερινά αυτόματα πλέον φιμώνω τον ευατό ,ότι αισθάνομαι και με κάποιο τρόπο νιώθω σαν να κρύβομαι στο κεφάλι μου.
Μου θύμησες την αγαπητή στρουθοκάμηλο.
Ξέρεις τι κάνει, έτσι δεν είναι ?
Όταν θέλει να κρυφτεί χώνει μόνο το κεφάλι της στο χώμα
Γιατί να θες να φιμώσεις τον εαυτούλη σου, τι σου έκανε ο κακομοιρούλης ? ’φησέ τον να ακουστεί και να νοιώσει ευπρόσδεκτος
Η πρότασή μου είναι να τον ακούς χαλαρά χωρίς άγχος και πίεση όταν θέλει να σου μιλήσει.
Αργότερα μπορείς να αξιολογήσεις τα μηνύματα και να διαχωρίσεις αυτά που είναι πραγματικά δικά σου.
Ξέρεις τι κάνει, έτσι δεν είναι ?
Όταν θέλει να κρυφτεί χώνει μόνο το κεφάλι της στο χώμα
Γιατί να θες να φιμώσεις τον εαυτούλη σου, τι σου έκανε ο κακομοιρούλης ? ’φησέ τον να ακουστεί και να νοιώσει ευπρόσδεκτος
Η πρότασή μου είναι να τον ακούς χαλαρά χωρίς άγχος και πίεση όταν θέλει να σου μιλήσει.
Αργότερα μπορείς να αξιολογήσεις τα μηνύματα και να διαχωρίσεις αυτά που είναι πραγματικά δικά σου.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Μια αγκαλιά και ένα σ' αγαπώ στον εαυτό μας είναι βάλσαμο για την ψυχή μας.
Έτσι θα κάναμε στο παιδί μας, έτσι να κάνουμε και στον εαυτό μας που είναι το εσωτερικό μας παιδί.
Δεν πειράζει που μπορεί να κάνει λάθη. Εμείς αυτό το εσωτερικό μας παιδί το κατανοούμε και το αγαπάμε.
Αποδοχή και κατανόηση χρειάζεται από μας.
( Πως με είδες σφαιρούλα μου?? Καλά τα πάω?
)
Έτσι θα κάναμε στο παιδί μας, έτσι να κάνουμε και στον εαυτό μας που είναι το εσωτερικό μας παιδί.
Δεν πειράζει που μπορεί να κάνει λάθη. Εμείς αυτό το εσωτερικό μας παιδί το κατανοούμε και το αγαπάμε.
( Πως με είδες σφαιρούλα μου?? Καλά τα πάω?
- galazia_sfaira
Ναι, ρε γμτ...zefira έγραψε:Μια αγκαλιά και ένα σ' αγαπώ στον εαυτό μας είναι βάλσαμο για την ψυχή μας.
( Πως με είδες σφαιρούλα μου?? Καλά τα πάω?![]()
)
Αν μπορούσαμε να φανταστούμε, έστω και για λίγο, πόσο το έχουμε ταλαιπωρήσει, θα ανατριχιάζαμε...
Τί έγινε σφαιρούλα????? Συνεχίζεις να σώζεις αποπροσανατολισμένες ψυχές???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
- galazia_sfaira
Χαχαχα!!!
Μιλάω ως παθούσα Ζεφιράκι... :lol: :lol: :lol:
Μιλάω ως παθούσα Ζεφιράκι... :lol: :lol: :lol:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
- galazia_sfaira
- Madraoulas
Φιλε Δευκαλιωνα......
πολλα μπορω να γραψω αλλα θα σου το εξης (και βεβαια τα λεω ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, μην ξεχναμε που βρισκομαστε, γιατι γραφοντας, εκφραζουμε και κατανοουμε τον ιδιο μας τον ΕΑΥΤΟ ...μαγικο ε?..αληθινο ομως και το ξερουνε οι περισσοτεροι εδω μεσα)..
λοιπον....
πετα την προβια που φορας και δεν σ αφηνει ν αναπνευσεις, ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ....αυτο δεν σημαινει να παραμεινεις σε αυτο που κανεις ΑΛΛΑ να κανεις ακριβως αυτο(δλδ τ αντιθετο απ οτι κανεις μεχρι τωρα) ωστε να φερεις τον φοβο εμπρος σου με την πραξη σου...πραξη που δενεκανες μεχρι τωρα γιατι φοβοσουν οτι θα σε φερει μπροστα σε αυτο που φοβασαι...ε και τοτε ο φοβος θα γινει κτημα σου..δεν θα ειναι πια φοβος αλλα μια κατασταση που θα την ξεπερασεις και θα την κανεις ´δικη' σου χωρις φοβο πλεον...και ΟΛΑ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
Με 2 λογια επαναλαμβανω...ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ(που δεν εκανες ΠΟΤΕ μεχρι τωρα και μονο εσυ ξερεις ποιο/α ειναι)ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ..ακολουθησε τη 'δραση´ που θα σε οδηγησει σ αυτοι που φοβασαι....και μετα τα ξαναλεμε
Υ.Γ....εχεις αγνη ψυχη...να το ξερεις..αυτο μου εβγαλες..προχωρα φιλε μου...φαε το φοβο στη μαπα και θα δεις οτι ειναι διαφανος και οχι πετρα και θα θυμηθεις την ψυχη σου
πολλα μπορω να γραψω αλλα θα σου το εξης (και βεβαια τα λεω ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, μην ξεχναμε που βρισκομαστε, γιατι γραφοντας, εκφραζουμε και κατανοουμε τον ιδιο μας τον ΕΑΥΤΟ ...μαγικο ε?..αληθινο ομως και το ξερουνε οι περισσοτεροι εδω μεσα)..
λοιπον....
πετα την προβια που φορας και δεν σ αφηνει ν αναπνευσεις, ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ....αυτο δεν σημαινει να παραμεινεις σε αυτο που κανεις ΑΛΛΑ να κανεις ακριβως αυτο(δλδ τ αντιθετο απ οτι κανεις μεχρι τωρα) ωστε να φερεις τον φοβο εμπρος σου με την πραξη σου...πραξη που δενεκανες μεχρι τωρα γιατι φοβοσουν οτι θα σε φερει μπροστα σε αυτο που φοβασαι...ε και τοτε ο φοβος θα γινει κτημα σου..δεν θα ειναι πια φοβος αλλα μια κατασταση που θα την ξεπερασεις και θα την κανεις ´δικη' σου χωρις φοβο πλεον...και ΟΛΑ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
Με 2 λογια επαναλαμβανω...ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ(που δεν εκανες ΠΟΤΕ μεχρι τωρα και μονο εσυ ξερεις ποιο/α ειναι)ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ..ακολουθησε τη 'δραση´ που θα σε οδηγησει σ αυτοι που φοβασαι....και μετα τα ξαναλεμε
Υ.Γ....εχεις αγνη ψυχη...να το ξερεις..αυτο μου εβγαλες..προχωρα φιλε μου...φαε το φοβο στη μαπα και θα δεις οτι ειναι διαφανος και οχι πετρα και θα θυμηθεις την ψυχη σου
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γιώργο, τέλειο...Σα να μιλούσες σε μένα...Λέγε με και Δευκαλίωνα,
δε με χαλάει...μου ήρθε γάντι η απάντησή σου

δε με χαλάει...μου ήρθε γάντι η απάντησή σου

If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
Κι εκει που εισαι ηρεμος και γαληνιος και προσπαθεις να βρεις τον εαυτο σου, δεχεσαι ενα τηλεφωνημα απο την πρωην για να σου αρχισει την γκρινια , την κλαψα και την μουρμουρα και να προσπαθει να σε υποβιβασει δηλαδη... να σε γυρισει πισω στα παλια.
Η μιζερια και η μαυριλα σε ολο της το μεγαλειο.
Τι θες κυρα μου?
Δεν ετρεχες σαν παλαβη να παρεις διαζυγιο να το δειξεις στο συναφι σου για να σε καμαρωσει ?
Αντε και πηδηξου τωρα
ουστ!
τα ειπα και ξεθυμανα λιγο
μη τολμησει να σχολιασει κανενας
Η μιζερια και η μαυριλα σε ολο της το μεγαλειο.
Τι θες κυρα μου?
Δεν ετρεχες σαν παλαβη να παρεις διαζυγιο να το δειξεις στο συναφι σου για να σε καμαρωσει ?
Αντε και πηδηξου τωρα
ουστ!
τα ειπα και ξεθυμανα λιγο
μη τολμησει να σχολιασει κανενας

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό