Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
''Θα σε ξαναβρω,στους μπαξεδες,τρεις τουΣεπτεμβρη να περνας
και τσικουδια στους καφενεδες,τα παλληκαρια να κερνας''
Ειπα να ''κερασω''κατι απ'τα παλια αλλα διαχρονικα.
Περασμενα μεν,αξεχαστα δε...
σαν τις μερες της νιοτης.
Ειπα να''κερασω''μια τσικουδια τα παιδια της Κρητης[Ασημενιε-ΑΧΙΑ-Βακινα,η αδελφη μου,ερωτευμενη με τον Ψηλορειτη.]
Ειπα να''κερασω''ενα ουζο Μυτιληνιο τη Σφαιρουλα και την Αργυρω,
τα κοριτσια π'αγαπω.
Ειπα να ''κερασω''μια πορτοκαλαδα,ολη την Ελλαδα,απο τη Θρακη
ως τη Κρητη.
Ειπα να κοψω ενα λουλουδι κι ηρθες στο νου μου παλι εσυ
Ειπα να γραψω ενα τραγουδι κι ηρθες στο νου μου παλι εσυ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΑ.
ΤΟ ΦΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Καλημέρα παιδάκια....
Περιμένω πως και πως να γνωρίσω από κοντά κάποιους από εσάς σήμερα!!! Θα ήθελα φυσικά να σας γνωρίσω όλους ... αλλά νομίζω οτι ήδη σας ξέρω πολύ πολύ καλά!!!
ΕΥχαριστω καλη μου zefira''μοναδικος''ειναι ο καθενας μας,ολοι-ες,και αυτη τη μοναδικοτητα,τη διαφορετικοτητα,καλουμαστε να εκδηλωσουμε...
Τη Φυση μας,δηλαδη,που ειναι ΑΓΑΠΗ,κιοταν εισαι προσωποποιημενη η ΑΓΑΠΗ,οχι δυο,χιλιαδες''δυο''μπορεις-ω ν'αγαπω!!!
ΤΟ ΦΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!......
παρτε και την δικη μου αγαπη...σας την προσφερω απλοχερα...χιχιχι
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Πόσο δίπλα μου ήταν η λύση και πόσο κλειστά μάτια είχα.
Τώρα όμως όσο σας διαβάζω τόσο περισσότερο βλέπω και μαθαίνω τι θα πει αγάπη, τι θα πει να έχει ο καθένας μας την ελευθερία της επιλογής, τι θα πει να ακουμπάς το προβλημά σου, τι θα πει να δέχεσαι τη μοναδικότητα του καθενός.
Αχ! τι όμορφα μαθήματα είναι αυτά που πήρα τις τελευταίες μέρες.
Ναι! Μ' αγαπάω πολύ και αγαπάω και εσάς και χαίρομαι για τις επιλογές μου και για τον όμορφο δρόμο που μπήκα μαζί σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Αντε παλι θα αρχισω να βαζω τραγουδια αγαπησιαρικα και θα περπαταω στον δρομο σαν χαζο άντε παλι ..........
Πω ρε τι εχω παθει...ολοι νομιζουν οτι εχω πιει και γω σταλα δεν βαζω στομα μου και ειμαι μεθυσμενη