Θοδωράκο....
Εγώ έχω πάθει πολλές φορές επιπεφυκίτιδα!!!
Η πρώτη φορά ήταν πριν πέντε χρόνια όταν είχα πάει στη Μύκονο για την ακρίβεια και είχα πάθει βαριάς μορφής...και δεν είχα μαζί μου τα γυαλιά μου..(ως γνωστόν είμαι γκαβούλιακας!).
Είχα πύον...και δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου..με κρατάγανε για να με οδηγήσουν κάπου...
Η δεύτερη φορά ήταν στο 3α τον δικό σας...ελαφριάς μορφής βέβαια..αλλά και πάλι υπέφερα κάπως...(τότε ήμουν και άρρωστη)
Η τρίτη ήταν πριν 1 χρόνο όπου πήγα στον γιατρό και μου είπε οτι είμαι αλλεργική στους φακούς επαφής...απο τότε αρκετά συχνά βγάζουν τα μάτια ενα ελαφρύ υγρό...για αυτό και βάζω κολλήριο με κορτιζόνη!!! Οχι συνέχεια βέβαια....
Κάποια στιγμή έπρεπε να δώσω εξηγήσεις σε όλα αυτά τα περιστατικά πέρα απο την γήινη εξήγηση!!!
Την πρώτη φορά ήμουν σε μια πάρα πολύ κακή κατάσταση και έπρεπε να δω ξεκάθαρα αυτό που μου φώναζε το σύμπαν!!!
Για αυτό και η βαριά μορφή...γιατί αυτή η κατάσταση μου έκανε πολύ κακό!!
Τη δεύτερη λόγω καθαρισμών έπρεπε να δω κάποια πράγματα που τα είδα μετά το βαθμό!!!!!(Και πέρασε αμέσως...!)
Και την τρίτη φορά και κάθε φορά απο τότε, πέρα απο την αλλεργία..παίρνω τα μηνύματα μου σε αυτά που ρωτάω...και επειδή
δε μπορώ πάλι να τα δω...μου εμφανίζεται σε αυτό το φυσικό σύμπτωμα!!!!
Τι είναι αυτό Θοδωρή μου που αρνείσαι να δείς...αλλά το ξέρει η ψυχή σου και στο φωνάζει διακριτικά;;;;;;
Ελπίζω να βοήθησα!!!
Σε φιλώ γλυκά... :lol: