Βασούλατην μοναξιά την φέρνει η κουρτίνα της Ψυχής

παιδάκια ολα

Συντονιστής: Emmaki
Βασούλατην μοναξιά την φέρνει η κουρτίνα της Ψυχής
Έχεις δίκιο Βασούλα μου, το ξέρω πως έχεις δίκιο! Και εσύ και όλα τα παιδάκια. Σας ευχαριστώ από ψυχής για αυτή την υποστήριξη που έχω τόσο μα τόσο ανάγκη...(!) Να μωρέ, απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο και πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό!Βάσω έγραψε:Δεν την φέρνει την μοναξιά η απόσταση, την μοναξιά την φέρνει η κουρτίνα της Ψυχής, καρδούλα...Μην γελιέσαι...Βάσω έγραψε:και παντού υπάρχουν άνθρωποι...παντού!
Είμαι τόσο σίγουρη γι' αυτό...
Αυτούς που άφησες εδώ, θα τους βρεις όταν γυρίσεις...
Αυτούς που κουβάλησες μαζί σου όμως θα τους βρίσκεις όπου και να πας...
Μόλις με αποκάλεσες γκρινιάρη ή είναι ιδέα μου;Βάσω έγραψε:Και ξέρεις, έχουμε και δικαίωμα στην γκρίνια ε?
Ευτυχώς που δεν είσαι καρκινάκι και έτσι ξέρεις να σταματήσεις...
Το έχω ψάξει Παναγιώτη μου, αλλά πρώτον για μένα οι τιμές αυτές ήταν απλησίαστες μέχρι τώρα και δεύτερον όλοι εδώ πουλάνε την εικόνα. Όλο φρου φρου και αρώματα και πολύ αμφιβάλω αν γίνονται πράγματα επί της ουσίας. Όπως έχω ξαναπεί κυκλοφορούν κάποιοι τύποι (Ασιάτες κυρίως) που το παίζουνε γκουρού, ντυμένοι με χλαμύδα, και εντάξει είναι για πολλά πανυγήρια οι τύποι. Από την άλλη όσο καλά και να είναι τα αγγλικά μου είναι δύσκολο να καταλάβω πράγματα χωρίς να γνωρίζω την ορολογία. Εδώ δεν την γνωρίζω καλά καλά στα ελληνικά! (να τα λέμε!) Δεν ξέρω... Θα δω τι μπορώ να κάνω και να βρώ...Παναγιώτης έγραψε:Μάνο μου τώρα έγω που είμαι λίγο πρακτικός τύπος να ρωτήσω, αφου σε απασχολεί τόσο πολύ που δεν έχεις βαθούς στο ρεικι, γιατί δεν σκέφτεσαι μηπως πάρεις καποιον/ους στην Αυστραλία; Και μέτα με το κάλο όταν γυρίσεις τους ξαναπαίρνεις εδώ αν το θες , δεν είναι πρόβλημα αυτό. Ακου την καρδιά σου βεβαια, εγω απλά μια πρόταση κάνω.
ντυμένοι με χλαμύδα,
ετσι ακριβως Μανουκο!! μια απο τα ιδια!!! οοοοοοχι καργιολακι δεν θα σου περασει!!!!!!! χτυπαει, κλωτσαει αλλα δεν θα του περασει!! γιατι δεν ειμαστε μονο αυτο!!! και εγω τωρα αρχιζω και το βιωνω.. εχουμε και αλλες επιλογες τελικα!!!!Μάνος έγραψε:Ξέρω όμως πως όλο αυτό είναι απλά μια αντίδραση του οργανισμού μου και λέω: όχι καργιολάκι!!!!! Δε θα σου περάσει!!! Συνέχισε να διαβάζεις και να περπατάς...
αντε καλε που σου συμβαινει τετοιο πραγμα!!! και εγω περασα απο κει!!!Επίσης να μοιραστώ και κάτι άλλο;
...Εδώ που φτάσαμε...
Μερικές φορές όταν γράφω κάτι φοβάμαι μην τυχόν είναι εκείνη την ώρα on line η Βασούλα και μου τα χώσει επί τόπου και δνε έχω χρόνο για να βρώ τις υπέροχες δικαιολογίες μου.
και απο δω επισης.. τωρα εχω αρχισει να την βλεπω αλλιωςΑ! Τώρα που το ανέφερα από δικαιολογίες άλλο τίποτα! Έχω γεμίσει τη ζωή μου δικαιολογίες για να μη ζω! Βαριέμαι να κάνω το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που δεν είναι υποχρεωτικό!
Vaso έγραψε:.Όταν θα έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Εαυτός σου θα σε φέρει πετώντας...Να είσαι σίγουρος γι' αυτό...![]()
![]()
Και ξέρεις, έχουμε και δικαίωμα στην γκρίνια ε?
Ευτυχώς που δεν είσαι καρκινάκι και έτσι ξέρεις να σταματήσεις...![]()
Δεν την φέρνει την μοναξιά η απόσταση, την μοναξιά την φέρνει η κουρτίνα της Ψυχής, καρδούλα...Μην γελιέσαι...
Να τα λέμε αυτά...
Μάνος έγραψε:Μπεττούλα μου καλή![]()
![]()
![]()
ηρθε μιλησαμε και αυτη στην αρχη προσπαθησε να με εκφοβισει με απειλες του τυπου φυλακη για την κομμενη τρίχα