ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΗ ΖΩΗ
ΤΟ ΦΩΣ
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΤΟΝ ΘΕΟ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΒΑΓΙΑ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΜΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΗ
ΒΑΣΩ
ΤΗ ΖΩΗ
ΤΟ ΦΩΣ
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΤΟΝ ΘΕΟ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΒΑΓΙΑ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΜΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΗ
ΒΑΣΩ
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
O γλυκός μας admin Ηλίας και το Κατερινάκι!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΕΣ (ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ.
ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΝΗΣΙ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ.
- Αργυρή η Ρόδια
Ευχαριστώ τη Γαλάζια Σφαίρα για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το Χωροχρόνο που μοιραστήκαμε!
Ευχαριστώ τους επιμελητές του φόρουμ για τις ευκαιρίες που μας δίνουν -μέσα από το έργο τους- να μοιραστούμε ό,τι θέλουμε να εφελκύσουμε...
Ευχαριστώ που σκέφτομαι..
που αισθάνομαι..
που ζω!
Ευχαριστώ τους επιμελητές του φόρουμ για τις ευκαιρίες που μας δίνουν -μέσα από το έργο τους- να μοιραστούμε ό,τι θέλουμε να εφελκύσουμε...
που αισθάνομαι..
που ζω!
Η Ζωή είναι ένα αστείο και ο Θάνατος γελά!
- galazia_sfaira
Kι εμείς σε ευχαριστουμε Αργυρή και εσένα και όλα τα μέλη του φόρουμ για την παρουσία σας εδω..... όλοι μαζί φτιάχνουμε αυτόν τον χώρο.....Αργυρή η Ρόδια έγραψε:Ευχαριστώ τη Γαλάζια Σφαίρα για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το Χωροχρόνο που μοιραστήκαμε!
που αισθάνομαι..
που ζω!