Είναι διαφορετικά τα πράγματα για τους κατοίκους της επαρχίας...
Βασούλα μου και στην επαρχία πια τα πράγματα δεν διαφέρουν και παρα πολύ, εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις πλέον σε πολύ μικρά χωριά όπου ίσως γνωρίζει κάποιος έναν μικρό παραγωγό που αγαπάει αυτό που κανει (που και αυτό έχει δυστυχώς εκλείψει) και προμηθεύεται απο εκεί κάποια τρόφιμα!
έχω πολλά παραδείγματα για την μικρή κωμόπολη που ζούμε, υπάρχουν μικρές μονάδες παραγωγής γάλακτος που ακολουθούν ακριβώς ότι και οι μεγάλες, αντιβιοτικά, ορμόνες και δεν συμαζεύεται!

να μην μιλήσω για τους φούρνους, το ψωμί που προμηθευόμαστε απο εδώ είναι άθλιο!πραγματικά απορώ, σε έναν τόπο που συνήθισαν να ζυμώνουν και να τρώνε εξαιρετικό ψωμί, πως βρέθηκαν να καταναλώνουν αυτό που πουλάνε σήμερα οι φούρνοι στην περιοχή τους!

υπάρχουν φούρνοι στη Θεσσαλονίκη που η ποιότητά τους είναι χίλιες φορές καλύτερη απο εδώ που μένουμε!
ακόμα και οι κτηνοτροφικές μονάδες μικρών παραγωγών είναι της ίδιας νοοτροπίας με τις μεγάλες ως επι το πλείστον!
ευτυχώς έχει φροντίσει ο Γιαννάκης με τις κοτούλες και τρώμε κανένα αυγουλάκι της προκοπής, και έχουμε εξασφαλίσει και απο το μπαχτσεδάκι τα λαχανικά μας!

οι ντομάτες της τοπικής μας λαικής είναι άθλιες!και είναι όλοι υποτίθεται ντόπιοι μικροπαραγωγοί!
