Αυτό το έχω καταλάβει από τότε που ήρθα κοντά σας. Θέλω δουλειά ακόμα.....Η Ζωή είναι Τέχνη…Και για να εκφράσεις την Τέχνη χρειάζεται να διαθέτεις μια Πίστη, μια Εμπιστοσύνη και μια Αυτοπεποίθηση…

Συντονιστής: Emmaki
Αυτό το έχω καταλάβει από τότε που ήρθα κοντά σας. Θέλω δουλειά ακόμα.....Η Ζωή είναι Τέχνη…Και για να εκφράσεις την Τέχνη χρειάζεται να διαθέτεις μια Πίστη, μια Εμπιστοσύνη και μια Αυτοπεποίθηση…
...και εκτός από μαγκιά, θέλει και λαλάΒάσω έγραψε:Συνήθως οι επιλογές των ανθρώπων για μια συντροφική σχέση, χαρακτηρίζονται από μπόλικη δόση ανασφάλειας και φόβου...
Αντί να ανταλλάσσουν αγάπη μεταξύ τους, ανταλλάσσουν τους φόβους τους και τις ανασφάλειές τους!Βάσω έγραψε:Δυστυχώς δεν διαθέτω ροτόντα, μπουφέ και βιτρίνα…Δεν διαθέτω ούτε κατσαρόλα, ούτε τηλεόραση…
Διαθέτω Χώμα και Φως για να δημιουργήσουμε από την Αρχή...
Θέλει μαγκιά ο Ερωτας, φιλαράκια…
Μα μεγαλύτερη μαγκιά χρειάζεται μια Πίστη…
ώρες ώρες με πιάνει μια θλίψη ως προς το χάος που γινεται μέσα μου...Σε μια σχέση δίνουν και παίρνουν όμορφα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν μιαν αγάπη...μα νομίζουν ότι είναι συναισθήματα!
Στην ουσία δίνουν και παίρνουν "τεχνικές" για να μπορέσουν να επιβιώσουν, να καλμάρουν τους φόβους τους και τις ανασφάλειές τους…
"Τεχνικές" που χαρακτηρίζουν την ανικανότητα και την έλλειψη αυτοπεποίθησης...
Δυστυχώς δεν διαθέτω ροτόντα, μπουφέ και βιτρίνα…Δεν διαθέτω ούτε κατσαρόλα, ούτε τηλεόραση…
Διαθέτω Χώμα και Φως για να δημιουργήσουμε από την Αρχή...
για να εκφράσεις την Τέχνη χρειάζεται να διαθέτεις μια Πίστη, μια Εμπιστοσύνη και μια Αυτοπεποίθηση…