ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Δημοσίευση από Vasoula »

ωραία, βρήκα τρόπο να το επανορθώσω, χωρίς να το σβήσω και να μείνουν αστήρικτα τα ποστ μας...

O:-) O:-) O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ωραίο! Εσύ το έκανες; :-o
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι μωγιέ εγώ, σ' αλέσει? ;;)

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Vaso έγραψε:ωραία, βρήκα τρόπο να το επανορθώσω, χωρίς να το σβήσω και να μείνουν αστήρικτα τα ποστ μας...

O:-) O:-) O:-)
Πολυ καλό :) :) :clap: :clap:
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Αυτοί είτε ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, είτε όχι, πάντα χαμένοι και νεκροί θα είναι..
Θα είμαι ειλικρινης, για τους χαμένους δεν έχω πρόβλημα να ψηφισουν. :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Για τους νεκρους τωρα ανυσηχώ λίγο, μηπως υπάρχουν κατηγορίες για νοθεία. :-? :-? :-?

Η αληθεια είναι ότι μετά την πρώτη κυριακή κι εγώ ένα σοκ το έπαθα με τους ανθρώπους.
Δημητρα :x @};- :x @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εικόνα

Στις 4 Μαίου «Tο Βήμα», δημοσίευσε τις δηλώσεις Βενιζέλου για τα χαμηλά ποσοστά της Ελιάς στις δημοσκοπήσεις. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως αν η Ελιά πάρει κάτω από 10% ,στις εκλογές θα υπάρχει κυβερνητική κρίση και δεν θα υπάρχει νομιμοποίηση της κυβέρνησης. Είπε συγκεκριμένα «θα υπάρχει πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας και στρατηγικού προσανατολισμού».

Η Ελιά έχει 8% και έπεσε 4 μονάδες από τις εθνικές εκλογές. Ας κρατήσει λοιπόν τον λόγο του…

http://triklopodia.gr/%CE%B1%CF%82-%CE% ... %B3%CE%B3/" onclick="window.open(this.href);return false;

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αρχίσανε τα όργανα @};-

Παραιτήθηκε ο Φώτης Κουβέλης! Ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ

Εικόνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ καθώς πριν από λίγα λεπτά ο Φώτης Κουβέλης παραιτήθηκε από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ.

Μετά την αποτυχία εισόδου του κόμματος να εκλέξει ευρωβουλευτή, συγκεντρώνοντας ποσοστό μόλις 1,3% στις ευρωεκλογές της Κυριακής, αλλά και την αποδοκιμασία που δέχτηκε από στελέχη του κόμματος, ο Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.
Στην δήλωση παραίτησής του αναφέρει:

«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας. (πλάκα μας κάνει? :scratch: )

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος , να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.

Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις».

http://www.freepen.gr/2014/05/blog-post_5135.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Φίλη... νοιώθω τεράστια συγκίνηση και περηφάνεια για σένα! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Αυτή την είδηση δεν την ήξερα!!!
ναι μωγιέ εγώ, σ' αλέσει?
Πολύ... ;;)

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:*

Εικόνα

Δημοσίευση από Έφη »

Τέλειο ... Σε βλέπω σε λίγο χάκερ ! :x
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Η αληθεια είναι ότι μετά την πρώτη κυριακή κι εγώ ένα σοκ το έπαθα με τους ανθρώπους.
Δημητρα
Παναγιώτη μου εγώ το σοκ το έπαθα στις εκλογές του '12.

Ίσως γι' αυτό ακούγομαι τώρα σκληρή! Ήταν κάτι που αδυνατούσα να πιστέψω και δυστυχώς έπεσα εύκολα θύμα της απογοήτευσης.

Η πρώτη Κυριακή, τώρα, εμένα προσωπικά δεν με πτόησε ιδιαίτερα. Την είχα ήδη φάει την κρυάδα και ήμουν πιο ανθεκτική!

Πράγματι πιστεύω ότι το πιο υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι το ποσοστό του 2012, γιατί ήταν αυτό που δεν φοβήθηκε, αυτό που ήταν σωστά ενημερωμένο, αυτό που αντιστάθηκε από την αρχή.

Όμως Παναγιώτη μου δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι και όλοι οι υπόλοιποι θα λειτουργήσουν όπως εμείς, σε άλλους ανθρώπους χρειάζεται να ωριμάσει η κατάσταση πρώτα μέσα τους. Κάτι που για σένα είναι αυτονόητο για κάποιον άλλο μπορεί να χρειάζεται πολλή διεργασία για να αφομοιωθεί και να εκδηλωθεί.
Ύστερα με την αμάθεια, την αμορφωσιά, τον φόβο και τις νοητικές αγκυλώσεις δυστυχώς δεν μπορείς να τα βάλεις, πίστεψέ με! Τα συναντώ καθημερινά..

Από την άλλη όσο και να γνωρίζω ότι πολλοί είχαν άγνοια ή διαστρεβλωμένη γνώση της αλήθειας, το κατανοώ μεν, δεν το δικαιολογώ δε. Δεν το δικαιολογώ σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας. Την αλήθεια εάν την αναζητάς, την βρίσκεις! Άσε που ήταν πασιφανής!

Εάν δεν το κάνεις είναι ή γιατί είσαι βολεμένος, παρτάκιας και στ'α@@@@ σου αν οι άλλοι δίπλα σου αυτοκτονούν (θανατηφόρος εγωισμός λέγεται αυτό) ή δεν έμαθες ποτέ σου να σκέφτεσαι, ή αδιαφορείς γιατί προτιμάς ν' ακούς Μαργαρίτη, να πηγαίνεις για shopping και να εκλέγεις ποδοσφαιρικές ομάδες κι εφοπλιστές για δήμαρχο, περιμένοντας πάντα τους άλλους να φτιάξουν τα πράγματα για σένα!

Πολιτική ασυνειδησία λέγεται αυτό και σ' αυτούς αναφερόμουν όταν έλεγα χαμένοι και "νεκροί" Και αν κάποια στιγμή ακολουθήσουν αυτό που θα είναι για το γενικό καλό, δεν θα το κάνουν επειδή αφυπνιστήκανε ξαφνικά και νοιαστήκανε για το συνολικό καλό και την αξιοπρέπεια τους, αλλά γιατί απλά θ' ακολουθήσουν το ρεύμα της μάζας.
Μην υποτιμάς τόσο τους ανθρώπους Δήμητρα και στο λέω με πολύ αγάπη. Δεν είναι τόσο απλό... Ποτέ δεν φταίει η μία πλευρά
Το ξέρω βρε Ευούλα μου, δεν τους υποτιμάω, απλά δεν τους δικαιολογώ! Δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις, όταν τα πάντα γύρω μας φωνάζουν ανθρωπιστική κρίση!
ο κάθε άνθρωπος παλεύει για τον δικό του σκοπό...
Δεν αναφερόμουν σ'αυτούς Βασούλα μου! @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δημητράκο όταν θα κατανοήσεις βαθειά τί ακριβώς συμβαίνει, τότε θα εξακολουθείς να θυμώνεις μεν αλλά χωρίς να σου αφήνει τίποτε μέσα σου.
Θα περνάει από πάνω σου σαν καθαρό νεράκι.
:x :x :x :x

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Ναι καρδούλα, νιώθω τι μου λες.. @};- >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

:* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Μμμμ.. κι εγώ μάκια.. :) :* :* :* >:d<

Βασουλίτα μου γλυκιά! :* @};- >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”