Οχι ενταξει εχω κανει προοδο, αφησα αμεσως το τηλεφωνο κατω, λεω ασε με μαζευουν αλλη φοραδεν με συνήθισες ακόμα?

Οχι ενταξει εχω κανει προοδο, αφησα αμεσως το τηλεφωνο κατω, λεω ασε με μαζευουν αλλη φοραδεν με συνήθισες ακόμα?
Μέσα στο βιντεάκι είδα ακριβώς (όχι ότι δεν το ήξερα) το πώς λειτουργούσα σε κάθε μου σχέση. Τι άφηνα να με επισκιάσει. Μπορεί νοητικά να τα αντιλαμβανόμουν αλλά μόνο όταν έγινε βίωμα είδα το που αφήνω τη δύναμή μου. Στεναχωριέμαι για όλα όσα έγινα αλλά τώρα γνωρίζω ότι μπορώ αλλιώς. Υπάρχει και άλλος τρόπος.Αυτό το όνειρο που δεν αφήνει περιθώρια στον Εαυτό μας, να νιώσει την αλλαγή και να την αφήσει να συμβεί, γιατί πρόλαβαν όλα και έγιναν υποχρεώσεις.
Πιστεύω, σχετικά με την συμβίωση δύο ανθρώπων, πως αυτό που τελικά βλάπτει είναι η υποχρέωση του "για πάντα"...
Αυτό το όνειρο που δεν αφήνει περιθώρια στον Εαυτό μας, να νιώσει την αλλαγή και να την αφήσει να συμβεί, γιατί πρόλαβαν όλα και έγιναν υποχρεώσεις.
Αντί η συμβίωση να γίνει Δρόμος ανάπτυξης, έγινε δρόμος που ο καθένας βολεύει τα αδιέξοδά του...
Εκεί κάτω στο βούρκο ζουμε , χωρίς αέρα , χωρίς φως , χωρίς ανάσα ,Εκεί κάτω, σαν τα σκουλήκια να σερνόμαστε, χωρίς καμία διάθεση να αλλάξουμε, τάχα για να μην πονέσουμε...τάχα για να μην φέρουμε δυσαρμονία στο περιβάλλον μας...τάχα το ένα...τάχα το άλλο, έγινε η Ζωή μας αυτό που νομίζουμε, και όχι αυτό που την κάναμε...
οκ ευχαριστώ ....Vaso έγραψε: γιατι όμως τελειώνει κάτι τόσο όμορφο?
γιατί το αφήνουμε να τελειώσει?
και αφού τελειώνει, γιατί κάνουμε την πάπια?
γιατί αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε στην Ζωή μας κάτι πεθαμένο και το ξορκίζουμε κιόλας?
........
Εκεί κάτω, σαν τα σκουλήκια να σερνόμαστε, χωρίς καμία διάθεση να αλλάξουμε, τάχα για να μην πονέσουμε...τάχα για να μην φέρουμε δυσαρμονία στο περιβάλλον μας...τάχα το ένα...τάχα το άλλο, έγινε η Ζωή μας αυτό που νομίζουμε, και όχι αυτό που την κάναμε...
γιατι όμως τελειώνει κάτι τόσο όμορφο?
γιατί αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε στην Ζωή μας κάτι πεθαμένο και το ξορκίζουμε κιόλας?
Vaso έγραψε:γιατι όμως τελειώνει κάτι τόσο όμορφο?
είναι τα παραδείγματα στην Ζωή μας πολλά, που θα μας κάνουν να επιδιώξουμε το τέλμα...
Με κύρια την σχέση των γονιών μας...
Κανείς δεν προσπαθεί να ανακαλύψει κάτι άλλο, πιο αληθινό και πιο ουσιώδες...
Το τέλμα είναι το παράδειγμά μας για την Ζωή μας...
Εκεί κάτω, σαν τα σκουλήκια να σερνόμαστε, χωρίς καμία διάθεση να αλλάξουμε, τάχα για να μην πονέσουμε...τάχα για να μην φέρουμε δυσαρμονία στο περιβάλλον μας...τάχα το ένα...τάχα το άλλο, έγινε η Ζωή μας αυτό που νομίζουμε, και όχι αυτό που την κάναμε...
Γελάω τόσο πολύ κάποιες φορές με τις ατάκες σου Ειρήνη μου, οποίες είναι τόσο άμεσες, και είναι σα να σε έχω εικόνα!Ειρήνη έγραψε:Σκατά στα μούτρα μας!!!!!!