Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αν Τα Προσκλητήρια Γάμων Έλεγαν Την Αλήθεια (σε 8 σκατόψυχα παραδείγματα) Γάμοι: ο λόγος που όποτε πιάνει Μάιος-Ιούνιος σιδερώνουμε τα little black dresses μας και πάμε σε παρακμιακές ταβέρνες να χορέψουμε μακαρένα με θειάδες. Εδώ και λίγες μέρες μπήκαμε στη σεζόν που τα προσκλητήρια κάνουν βουναλάκι στις εισόδους των πολυκατοικιών – αλλά πόσα από αυτά λένε τα πράγματα όπως είναι; Πόσοι από όσους μας καλούν στους γάμους τους ζούνε πράγματι σε ροζ τσιχλοφουσκί συννεφάκια έρωτα και έχουν την παραμικρή ιδέα τί κάνουν όταν ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;
Ως Luben είπαμε να φέρουμε τα πράγματα σε μια πιο ρεαλιστική βάση και να το αποτέλεσμα (art direction Mandrill):
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.